G3 sarj sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

deananosami16

Üye
    Konu Sahibi
G3 sarj sorunu
Merhabalar ;
2 gun once lg g3 aldim. 4.30-5 saat civarinda kullanim suresi aliyorum. Bu normal mi ? Bir de sarji en cok tuketen sey ekran. %60 civarinda. Parlaklik otomatik ve en dusuk seviyede. Guc tasarrufu modunda kullaniyorum. Ne yapabilirim ?

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
ayarlar uygulamalar oradan da çalışan servislere bak bir dünya lüzumsuz gerek lg ile alakalı gerekse google play servisleri işe yaramayan bir çok uygulama çalışıyor malum root atmadan bir çoğu durdurulmuyor ben çareyi root ile buldum işime yaramayan ne varsa t.beckap ile durdurdum şimdi daha iyi oldu

deananosami16

Üye
    Konu Sahibi
Hocam root nasil yapiliyor, cihaza zarar verir mi ve garantiyi bitirir mi ?

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
evet garanti gider ama garantiye göndermelik bir durum olursa stock rom kurduğunda root yok oluyor

deananosami16

Üye
    Konu Sahibi
Greenify diye uygulama var onla uyutamaz miyiz ?

deananosami16

Üye
    Konu Sahibi
Sistem uygulamalari uyutulmuyo

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
cihazı root etmen lazım;

sonra t. beckap uygulamasını kur neyi durdurmak istiyorsan durdurabilirsin ama dikkat et sistem dosyasını durdurursan telefon çöker

yada hiç uğraşma root yaptıksan sonra buradan twrp recovery mod u kur ;

yeni bir yazılım kur ben bunu kullanıyorum gayet güzel gereksiz işe yaramayan ne varsa kaldırılmış ve lg g4 tema uygulanmış gayet şık olmuş tavsiye ederim
LG G3 - [ROM][Tem 05] -=- CloudyG3 2.5 -=- 5.0.x Lollipop-=- [Tüm Modeller] - MaxiCep

Takipçi Satın Al

Üst Alt