Tavsiye note 3 sarj sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

ddevonne27

Üye
    Konu Sahibi
note 3 sarj sorunu
ben 2 hafta önce note 3 aldım ilk günler gayet hızlı bi sekilde sarj oluyodu ama simdi cok yavas sarj oluyo yani 5 dakikada %1 artiyor dusunun ama sarji da yavas yiyor 6 dakiksa %1 azalıyo sizce ne yapmaliyım servise versem başka bi sorunla gelir kesin

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Kablonu fazla buktuysen ondan kaynaklı olabilir. Benim ilk kablomda bir süre sonra yavaş şarj etmeye başlamıştı sen şarj adaptörünü garantiye götür belki yenisini verirler.

ddevonne27

Üye
    Konu Sahibi
Kablonu fazla buktuysen ondan kaynaklı olabilir. Benim ilk kablomda bir süre sonra yavaş şarj etmeye başlamıştı sen şarj adaptörünü garantiye götür belki yenisini verirler.
Ya kabloya pek bisey yapmadım ki yani normal ve duzgun kullanıyorum

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Ya kabloya pek bisey yapmadım ki yani normal ve duzgun kullanıyorum
Başka aklıma gelmiyor ne olabileceği yakınında android varsa dene aynı durumsa cihazın şarj girişinde problem olabilir. Bana aynı şey olduğunda kablomun ucu biraz yırtıktı.

ddevonne27

Üye
    Konu Sahibi
Başka aklıma gelmiyor ne olabileceği yakınında android varsa dene aynı durumsa cihazın şarj girişinde problem olabilir. Bana aynı şey olduğunda kablomun ucu biraz yırtıktı.
varda android bunun ucu çift girişli yani bu sarj aleti olmuyo digerlerine

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Deniyim hemen
99daydı denedim bi şey far etmedi hala 99
Yazılımsal olması mantıklı gelmiyor. Öyle olacağınıda zannetmiyorum, aklıma gelen şarj girişi ile kabloydu. Umarım sorunun çözülür.

• Beğen
Tepkiler: ddevonne27

ddevonne27

Üye
    Konu Sahibi
Baska bakabilicek olan yok muu

MaxipmaN

Üye
android sistemi çok sarj yiyorsa arka planda gereksiz uygulamaları kapat