note 2 yada iphone 4s

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PriZm

PriZm

Üye
Stabil demişsin ama Şu anda 4.2.2 kullanan telefon sadece Nexus 4'de var. Diğer telefonlarda 4.2.2 yok. Nexus 4'de üzerinde oynama yok diye Stabil.

- - - Eklendi - - -

Ha bu arada elle tutulur derken daha az yer kaplıyor ve tek elle kullanılabiliyor.

Official olarak beklersen yakında Nexus serisi bile yetişemeyecek :)

Custom romlar bu konuda her zaman daha önde.

pRime.

pRime.

Üye
birileri nasıl her türlü üstün olduğunu açıklayamadı bir türlü.

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
oyun ve uygulama için demiş arkadaş ondan iphone almalı bence. note 2 de büyük ekran isteyene güzel bir cihaz.
Zaten jb bile gerek yok pp25'le her oyun uyumlu indir oyna direk:DBu arada ekranı o kadar büyük telefonu isteyen olur mu bilmiyorum...İlk başta çok hoşuma gitmişti NoteII ama şimdi düşününce normal bir bedene göre değil :D

pRime.

pRime.

Üye
büyük ama tablet niyetine de kullanılabilir. :)

tapatalk

tapatalk

Üye
Stabil demişsin ama Şu anda 4.2.2 kullanan telefon sadece Nexus 4'de var. Diğer telefonlarda 4.2.2 yok. Nexus 4'de üzerinde oynama yok diye Stabil.

- - - Eklendi - - -

Ha bu arada elle tutulur derken daha az yer kaplıyor ve tek elle kullanılabiliyor.

nexus 4 e 4.2.2 en son geldi

PriZm

PriZm

Üye
arkadaşlar ekran filan önemli değil yanş benim için :D ben şimdi bu telefonda oyun oynucam uygulamalara kullanıcam . hagisi daha iyidir oyun kalitesi bakımından cözünürlük olarak vs oyun bolluguda olabilir .

Oyun bolluğu ve kalitesi olarak iPhone önde.Ancak Note 2 de oyun oynamak gerçekten ayrı birşey.Hele Shadowgun DZ yada RR3 çok güzel oluyor.

tapatalk

tapatalk

Üye
3.5 ince benim parmaklar sigmiyo senin ebatlar küçükse al

MaxipmaN

Üye
ya ben c6-01 aldım 1.5 yıl oldu sanırım, parmaklarım aldıktan sonra kalınlaştı artık eskisi gibi rahat kullanamıyorum :( büyük ekran şart ama note 2 abartı

BatuhanOzalp77

BatuhanOzalp77

Üye
Note II tabiki :)

Artles

Artles

Üye
Oyun ve uygulama dersen iPhone 5 tabii ki

avcitalip

avcitalip

Üye
1.Si Android İşlemci değil İşletim Sistemi'dir :oke:
2.Si Note 2 ile 4s kıyaslanamaz arada dağlar kadar fark var tabiki note 2 daha üstün :evet:
3.Sü Note 2 ile iPhone 5'i karşılaştırman gerekir ki çoğu yerde note 2 ip5'i alır...

- - - Eklendi - - -

ya ben c6-01 aldım 1.5 yıl oldu sanırım, parmaklarım aldıktan sonra kalınlaştı artık eskisi gibi rahat kullanamıyorum :( büyük ekran şart ama note 2 abartı

3.2 inç ekran var o ekran bence de çok ufak note 2 abartı değil biraz kullandıktan sonra anlarsın 1 haftada alışırsın...
3.2 inç ekrana tabi parmakların sığmaz benimkide sığmıyordu :ehe şimdi arkadaşlar elime c6-01 veriyor kullanamıyorum tuşlar çok ufak çünkü :evet:

crawM

crawM

Üye
    Konu Sahibi
electroworldan baktım ne bileyim cok basit geldi bana note 2 nin grafikleri dogrumu sizce yoksa sorun bendemi :D i5 cok kaliteli geldi bence

tapatalk

tapatalk

Üye
insan kullandikca kucuk geliyo 3gs den buna gecince ucak gibi geldi simdi kucuk geliyo

crawM

crawM

Üye
    Konu Sahibi
boyut değilki hcı sıkıntı olan . ekran kalitesi oyun kalitesi uygulama kalitesi

Artles

Artles

Üye
Kardeşim şöyle birşey de var dev ekranda oyun oynamak çok daha eğlenceli bana göre.. iPhone 5 de mc 4 oynasam zorlanirim kesin parmaklar büyük ekrani gormeye yer kalmaz.. :D

tapatalk

tapatalk

Üye
dev ekranda mac izlemek var bi de 37 ekran tuplude

avcitalip

avcitalip

Üye
electroworldan baktım ne bileyim cok basit geldi bana note 2 nin grafikleri dogrumu sizce yoksa sorun bendemi :D i5 cok kaliteli geldi bence

doğru düşünüyorsun aynı şekilde 4s ile s3'ün ekranını karşılaştırırken aynı şey başıma gelmişti ama o kadar umursamadım :evet: iPhone'un ekranı ufak fakat yoğun :)

- - - Eklendi - - -

Kardeşim şöyle birşey de var dev ekranda oyun oynamak çok daha eğlenceli bana göre.. iPhone 5 de mc 4 oynasam zorlanirim kesin parmaklar büyük ekrani gormeye yer kalmaz.. :D

öyle de bir durum var dimi iPhone'larda :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt