aleranol Üye kadir9809' Alıntı: Eşine bende ios al. Akıcı bir cihaz. Zaten hersey ekranda. Hic ram bosalt vb gibi sorunlar olmaz. Bence 4s tercih edebilirsin Genişletmek için tıkla ... Note 2de de ram boşalt sorunu yok
kadir9809' Alıntı: Eşine bende ios al. Akıcı bir cihaz. Zaten hersey ekranda. Hic ram bosalt vb gibi sorunlar olmaz. Bence 4s tercih edebilirsin Genişletmek için tıkla ... Note 2de de ram boşalt sorunu yok
mesut1979 Üye Konu Sahibi cevaplariniz icin cok cok tesekürler arkadaslar note 2 almaya karar verdim.
KayraBey Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: Hayırlı olsun.Doğru karar vermişsin bence. Genişletmek için tıkla ... Ali bu kararda etkin var mı
~N.A.W.Y~' Alıntı: Hayırlı olsun.Doğru karar vermişsin bence. Genişletmek için tıkla ... Ali bu kararda etkin var mı
PriZm Üye Tahir' Alıntı: Ali bu kararda etkin var mı Genişletmek için tıkla ... Hayır abi.Artık zaten bu tür tavsiye konularına mesaj yazmıyorum gördüğün üzere.Sadece hatalı bilgi verilir ise dalıyorum.
Tahir' Alıntı: Ali bu kararda etkin var mı Genişletmek için tıkla ... Hayır abi.Artık zaten bu tür tavsiye konularına mesaj yazmıyorum gördüğün üzere.Sadece hatalı bilgi verilir ise dalıyorum.
KayraBey Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: Hayır abi.Artık zaten bu tür tavsiye konularına mesaj yazmıyorum gördüğün üzere.Sadece hatalı bilgi verilir ise dalıyorum. Genişletmek için tıkla ...
~N.A.W.Y~' Alıntı: Hayır abi.Artık zaten bu tür tavsiye konularına mesaj yazmıyorum gördüğün üzere.Sadece hatalı bilgi verilir ise dalıyorum. Genişletmek için tıkla ...
MaxipmaN Üye mesut1979' Alıntı: cevaplariniz icin cok cok tesekürler arkadaslar note 2 almaya karar verdim. Genişletmek için tıkla ... doğru seçim ama sağlam kılıf kullanın
mesut1979' Alıntı: cevaplariniz icin cok cok tesekürler arkadaslar note 2 almaya karar verdim. Genişletmek için tıkla ... doğru seçim ama sağlam kılıf kullanın
PriZm Üye fk555897' Alıntı: Note 2'nin ekranına öok dikkat et. Fazla bastırınca çatlamalar olabiliyor. Genişletmek için tıkla ... Uydurma.
fk555897' Alıntı: Note 2'nin ekranına öok dikkat et. Fazla bastırınca çatlamalar olabiliyor. Genişletmek için tıkla ... Uydurma.
MrExpert Üye fk555897' Alıntı: Note 2'nin ekranına öok dikkat et. Fazla bastırınca çatlamalar olabiliyor. Genişletmek için tıkla ...
fk555897' Alıntı: Note 2'nin ekranına öok dikkat et. Fazla bastırınca çatlamalar olabiliyor. Genişletmek için tıkla ...
Kerim. Üye fk555897' Alıntı: Note 2'nin ekranına öok dikkat et. Fazla bastırınca çatlamalar olabiliyor. Genişletmek için tıkla ... Arkadas hulk degil yalniz
fk555897' Alıntı: Note 2'nin ekranına öok dikkat et. Fazla bastırınca çatlamalar olabiliyor. Genişletmek için tıkla ... Arkadas hulk degil yalniz
MaxipmaN Üye fk555897' Alıntı: Note 2'nin ekranına öok dikkat et. Fazla bastırınca çatlamalar olabiliyor. Genişletmek için tıkla ... kafa atarak kullanırsan çatlar
fk555897' Alıntı: Note 2'nin ekranına öok dikkat et. Fazla bastırınca çatlamalar olabiliyor. Genişletmek için tıkla ... kafa atarak kullanırsan çatlar
fk555897 Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: Uydurma. Genişletmek için tıkla ... Arkadaşlar uydurmuyorum. Daha önce forumda kullanan arkadaşlardan böyle şikayetler gelmişti.
~N.A.W.Y~' Alıntı: Uydurma. Genişletmek için tıkla ... Arkadaşlar uydurmuyorum. Daha önce forumda kullanan arkadaşlardan böyle şikayetler gelmişti.
SeniGördüm Üye abartmayın bastırmayla ekran mı çatlar.. - - - Eklendi - - - ~N.A.W.Y~' Alıntı: Hmm o zaman o kullanan Hulk yada benzeri birşey olmalı. Genişletmek için tıkla ...
abartmayın bastırmayla ekran mı çatlar.. - - - Eklendi - - - ~N.A.W.Y~' Alıntı: Hmm o zaman o kullanan Hulk yada benzeri birşey olmalı. Genişletmek için tıkla ...