Telefon Tavsiyesi Note 2 Den Lg G2 Ye Gectım..sonucmu..okuyun Lutfen.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Narutodth

Narutodth

Üye
Bu arada Samsunglarda kullanılan ekranlarda renk doygunluğu ve kalibrasyonu bu menüden yapılabiliyor.Yetmezse de custom kernellerdeki kalibrasyonlar mevcut.
Bende böyle bir seçenek yok.

PriZm

PriZm

Üye
Telefon ne?

Narutodth

Narutodth

Üye
S3

PriZm

PriZm

Üye
Vardır iyi bak.Ekran ayarlarında.

Narutodth

Narutodth

Üye
Ekran modlarından baktım aynı resimdeki yere giriyorum uyarla diye bi seçenek yok bende :(

Luck Star

Luck Star

Üye
abi karşılaştırdığınız şeylere bakın ya .

evet amoled görünüş olarak daha iyi sana parlak geliyor siyahlar müthiş gözüküyor. ancak bu ips den iyi olduğunu kantılamaz
amoled parlak ve canlılıkta devreye girer. renkleri kanatır. gerçekten uzaklaştırır.

hem lg g2 424 PPi Note 2 267ppi . 2 sini yan yana koy pixelleri bile görebilirsin note 2 de

onu da geçelim note 2 - 1280x720 . lg g2 1920x1080 nasıl böyle bir ekranı kötülersiniz anlamıyorum .??

ee note 2 de 4G de yok ?

uzun süre note 2 almak için çabalayan . note 2 yi çok sevmiş biri olarak söylüyorum .

kusura bakma ama S4 Note 3 haricindeki cihazlar LG G2 nin yanında patlamış balon gibi sönük kalıyor :D

he note2 nin iyi yanlarıda var

ekran sanal tuşlar olmadan 5.5"
s-pen kalemi ve uygulamaları var
şarjı iyi gidiyor
hafıza kartı takılıyor
pil değişiyor vs vs.

fk555897

fk555897

Üye
Note 2 eski telefon. Note 2 ile G2'yi karşılaştırman mantıksız olur ama G2 gerçekten güzel telefon.

Narutodth

Narutodth

Üye
abi karşılaştırdığınız şeylere bakın ya .

evet amoled görünüş olarak daha iyi sana parlak geliyor siyahlar müthiş gözüküyor. ancak bu ips den iyi olduğunu kantılamaz
amoled parlak ve canlılıkta devreye girer. renkleri kanatır. gerçekten uzaklaştırır.

hem lg g2 424 PPi Note 2 267ppi . 2 sini yan yana koy pixelleri bile görebilirsin note 2 de

onu da geçelim note 2 - 1280x720 . lg g2 1920x1080 nasıl böyle bir ekranı kötülersiniz anlamıyorum .??

ee note 2 de 4G de yok ?

uzun süre note 2 almak için çabalayan . note 2 yi çok sevmiş biri olarak söylüyorum .

kusura bakma ama S4 Note 3 haricindeki cihazlar LG G2 nin yanında patlamış balon gibi sönük kalıyor :D

he note2 nin iyi yanlarıda var

ekran sanal tuşlar olmadan 5.5"
s-pen kalemi ve uygulamaları var
şarjı iyi gidiyor

Ekran çözünürlükten ibaret mi ? En iyi ekran led ekranlardir neden samsung alıyoruz sanıyosun :/

Luck Star

Luck Star

Üye
Ekran çözünürlükten ibaret mi ? En iyi ekran led ekranlardir neden samsung alıyoruz sanıyosun :/

samsung kandırıyor işte ben görünüş olarak kötü demiyorum size
2 sini yan yana kullan farkı anlarsınız zaten .
ekran çözünürlükten ibaret değil evet . piyasada 1280x720p televizyon ara bakalım bulabiliyormusun. 1920x1080 <3

ayrıca bütün kullanıcıların yalan söylediği bir nokta var

S3 olsun Note 2 olsun . ekran bazı açılardan beyazları mavimsi gösteriyor. ekranda mavi renklerin yoğunluğu fazla sanki güneşten sarararn şeylere benziyor.

S4 ve note3 de bunu gözlemlemedim ayrıca. LG G2 ile kıyaslanabilecek bir telefon değil note 2

Narutodth

Narutodth

Üye
samsung kandırıyor işte ben görünüş olarak kötü demiyorum size
2 sini yan yana kullan farkı anlarsınız zaten .
ekran çözünürlükten ibaret değil evet . piyasada 1280x720p televizyon ara bakalım bulabiliyormusun. 1920x1080 <3

Ben g2 ile note2 yi kiyaslamiyorumki tamam ozaman 1080p amoled vs 1080p lcd de amoledin daha iyi olduğu bariz bence (lcd ips ekranı inceledim)

Luck Star

Luck Star

Üye
Ben g2 ile note2 yi kiyaslamiyorumki tamam ozaman 1080p amoled vs 1080p lcd de amoledin daha iyi olduğu bariz bence (lcd ips ekranı inceledim)

ortaya bilimsel veriler devreye girince sonuç yine ips lcd daha iyi.

ama yine de seninle aynı görüşteyim evet S4 le LG G2 yanyana koy s4 ün renkleri daha canlı hatta LG G2 de siyah sayfa aradım bulamadım . lcd ler siyahı iyi göstermiyor heralde siyah bi yer bile koymamışlar telefona.

ancak netlik . doğal renkler. pixel yoğunluğu açısından LG G2 ips full hd ekranıyla . bütün samsungları sollar.

samsungu bir heves olarak nitelendirebilirsiniz. bakışta iyidir. alınca pişman olursun.

PriZm

PriZm

Üye
İyi saçmaladınız helal olsun.

1)Ekrandaki renklerin gerçek dışı, fazla saturate'li gibi görünmesinin nedeni mdni ayarlarıdır, amoled panelin sorunu değil.

2) olarak amoled çok daha iyi güç tasarrufu uygular

3) olarak mavimsi göstermesinin nedeni yine samsungun yaptığı saçma salak mdni ayarlarıdır.Nokianın amoled panellerine göz gezdirin biraz.

Eve döndüğümde anlaşılmayan bölümleri tekrar ayrıntılı şekilde anlatacağım, belki fanatik kafalar biraz susar.

meg1ddo

meg1ddo

Üye
Sahsen ne panellerin ne isletim sistemlerinin ne de firmalarin fanatigiyim, bende amoled seviyorum ve yillarca kullandim, android kullaniyorum ama en sevdigim sistem meego, malzeme kalitesi olarak nokiayi tek gecerim ama nexus kullaniyorum su an, benim anlatmak istedigim sadece şu; ips ekran amolede gore gercege daha yakin renk sunuyor bu da butun teknoloji mecralarinin genelde kabul ettigi bir durumdur, ips nin amoledten yada amoledin ips den daha iyi oldugu konusunu tartismiyorum onu bilimsel teknik veriler cikarir ortaya, konu nasil oldu da amoled vs ips veya note2 vs g2 rekabetine dondu onu da anlayamadim.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Tercihine saygı duyarım .
Ben de Nexus 4 den , Lg g2 ye geçtim . Son derece memnunum .
Kamera benim için ilk tercihtir her zaman . Kamerası da bana göre günümüz şartlarındaki cihazlar arasında en iyisi ya da en iyilerinden biri diyebilirim rahatlıkla .
İşlemcisi , ekranı , pil durumu da çoook iyi , ileri seviye de .
Bana göre akıllıca bir tercih yapmışsın .

pRime.

pRime.

Üye
Lg g2 fiyatına göre iyi bir cihazdır ama bu telefonu özellikle samsung cihazlarına ilahlaştırmak bir komedidir.
ayrıca içimden bir ses akşama çok eğleneceğimizi söylüyor.
bir şey daha: nokia'nın amoled ekranlarına bakın dedim ya artık demiyorum çünkü buradaki güruh baktığı şeyin daha ne olduğundan bihaber.

PriZm

PriZm

Üye
konu nasil oldu da amoled vs ips veya note2 vs g2 rekabetine dondu onu da anlayamadim.
Fanatik arkadaşlar ve her kullandığımın her yönünü savunduğumu sanan objektif bile olmayan bir üye sayesinde.

baby_face_

baby_face_

Üye
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.

Invoke

Invoke

Üye
Bu arada Samsunglarda kullanılan ekranlarda renk doygunluğu ve kalibrasyonu bu menüden yapılabiliyor.Yetmezse de custom kernellerdeki kalibrasyonlar mevcut.

Bu menüdeki seçenekler çok da bir şey değiştirmiyor sanki?

mehmettech

mehmettech

Üye
Tartışma yok , bilimsel veriler paylaşalım arkadaşlar neyin ne olduğunu anlar , iyi forumlar

XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt