Narutodth
Üye
Bende böyle bir seçenek yok.Bu arada Samsunglarda kullanılan ekranlarda renk doygunluğu ve kalibrasyonu bu menüden yapılabiliyor.Yetmezse de custom kernellerdeki kalibrasyonlar mevcut.
Bende böyle bir seçenek yok.Bu arada Samsunglarda kullanılan ekranlarda renk doygunluğu ve kalibrasyonu bu menüden yapılabiliyor.Yetmezse de custom kernellerdeki kalibrasyonlar mevcut.

abi karşılaştırdığınız şeylere bakın ya .
evet amoled görünüş olarak daha iyi sana parlak geliyor siyahlar müthiş gözüküyor. ancak bu ips den iyi olduğunu kantılamaz
amoled parlak ve canlılıkta devreye girer. renkleri kanatır. gerçekten uzaklaştırır.
hem lg g2 424 PPi Note 2 267ppi . 2 sini yan yana koy pixelleri bile görebilirsin note 2 de
onu da geçelim note 2 - 1280x720 . lg g2 1920x1080 nasıl böyle bir ekranı kötülersiniz anlamıyorum .??
ee note 2 de 4G de yok ?
uzun süre note 2 almak için çabalayan . note 2 yi çok sevmiş biri olarak söylüyorum .
kusura bakma ama S4 Note 3 haricindeki cihazlar LG G2 nin yanında patlamış balon gibi sönük kalıyor
he note2 nin iyi yanlarıda var
ekran sanal tuşlar olmadan 5.5"
s-pen kalemi ve uygulamaları var
şarjı iyi gidiyor
Ekran çözünürlükten ibaret mi ? En iyi ekran led ekranlardir neden samsung alıyoruz sanıyosun :/

samsung kandırıyor işte ben görünüş olarak kötü demiyorum size
2 sini yan yana kullan farkı anlarsınız zaten .
ekran çözünürlükten ibaret değil evet . piyasada 1280x720p televizyon ara bakalım bulabiliyormusun. 1920x1080![]()
Ben g2 ile note2 yi kiyaslamiyorumki tamam ozaman 1080p amoled vs 1080p lcd de amoledin daha iyi olduğu bariz bence (lcd ips ekranı inceledim)
Fanatik arkadaşlar ve her kullandığımın her yönünü savunduğumu sanan objektif bile olmayan bir üye sayesinde.konu nasil oldu da amoled vs ips veya note2 vs g2 rekabetine dondu onu da anlayamadim.
Bu arada Samsunglarda kullanılan ekranlarda renk doygunluğu ve kalibrasyonu bu menüden yapılabiliyor.Yetmezse de custom kernellerdeki kalibrasyonlar mevcut.