...
Daha bana kanıt niteliğinde cevap vermekten bile acizsin.
Çocuklarla işim olmaz, devam et.![]()

peki bunu son kullanıcı veya sıradan bir tüketici yapabilirmi bu işlemi ayrıca ips ekranlar için geçerli mi?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Renk tonlarını kalibre etmişler ve daha doğru renkler veriyor amoled ekranda.
Evet kernel yüklenerek yapılabiliyor. Sadece Samsung Super Amoled için geçerli (sadece S3-Note2 sanırım S4 ve Note 3 ile ilgili bilgim yok)peki bunu son kullanıcı veya sıradan bir tüketici yapabilirmi bu işlemi ayrıca ips ekranlar için geçerli mi?
Kamerası ve kamera ile gelen özelliklerde yabana atılmayacak cinsten.Sadece performans açısından daha üstün.Fakat antutuyada fazla kanmamak lazim.Diğer özellikler açısından ahım şahım bi artısı yok.
Note 2 zaten fazla isinma yapmiyor.Pil konusunda Samsungun en iyisi.Ekran olarak nasil oldu da amoledi ips den aşağı gördün?
Üstelik 5.5 inc olmasida cabasi.
Wifi ve bluetoothu yazmaya gerek bile duymuyorum.
Note 2 de IPS değilde, En az IPS kadar şarj yiyen S-RGB pixel dizilimi var.note 2 de ips olsaydı o 1 günü rahat çıkaran şarj sizi gün içinde yarıyolda bırakırdı.
Pentile(RGBG)-(s3-s4-note3) - Non-pentile(RGB )-(note2)pixel dizilimi ekran türünü değiştirir mi, note 2 de sAmoled değilmi? lcd gibi arkadan aydınlatmalı mı yoksa her piksel kendi ışığını mı üretiyor note2 de? benim bildiğim amoled var bu da batarya tasarrufu için çok iyi bişey lcd ye göre?
Şu resimler yararlı olacaktır.pixel dizilimi ekran türünü değiştirir mi, note 2 de sAmoled değilmi? lcd gibi arkadan aydınlatmalı mı yoksa her piksel kendi ışığını mı üretiyor note2 de? benim bildiğim amoled var bu da batarya tasarrufu için çok iyi bişey lcd ye göre?
teşekkürler verdiğin bilgiler için, sonuç ne burda onu da paylaşsan daha yararlı olur konuyu okuyanlar için de.Şu resimler yararlı olacaktır.
Samoled RGB ekranın IPS ile pixel kıyaslaması;

Objektif davranmak ve gereğinde hiç sevmediğim Lumia(LAMEiya) ları bile savunurum.Bu size yanlış geliyorsa sizin sorununuz benim değil.