Telefon Tavsiyesi Note 2 Den Lg G2 Ye Gectım..sonucmu..okuyun Lutfen.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ayhan124

Üye
    Konu Sahibi
Note 2 Den Lg G2 Ye Gectım..sonucmu..okuyun Lutfen.
Evet arkadaslar.uzun bır arastırma sonucu samsungtan lg ye gecıs yaptım.ve gercekten degdı.ınanın program yukleme ıhtıyacınız bıle neredeyse yok.performans cok ıyı.antutu bencmark 34 bını gecıyor.gunes ısıgında bıle ekran pırıl pırl.navıgasyon sygıc kullanıyorum oflıne gps 10 sanıye surmuyor baglantı.wıfı bluetooth kopma yok.ınternet desenız yag gıbı akıyor.uzun kullanımda ısınma yok.tema seceneklerı efektler cok keyıflı.kasan hıcbır ne oyun ne uygulama var.snapdron 800 un farkı bu herhalde.kamera ve vıdeo alısılmısın dısında ozellıkler sunuyor.batarya uzun kullanımda bır gunu cıkarıyor.tabıı bunlar artılar.eksılerıde yok degıl ama cozulebılecek sorunlar.mesela fm radyo cıpı olmasına ragmen trt bandrol yuzunden yok.rootla radyoyu gerı getırmek mumkun.kamerada odaklanma bıraz uzun suruyor bır guncellemeyle cozulur sanırım.gercı lg guncelleme fakırı ama g2 nın arkasında duracak gıbı.ram de bıraz sıkıntı var oda bana gore tabıı 1200 1300 lerde fakat otomatıge baglayıp bosaltmak mumkun..fızıksel tus olmadıgından sanal tuslar ekranda yer kaplıyor.fakat artıları o kadar cokkı kesınlıkle aldıgıma memnunum..

komando04

komando04

Üye
hayırlı uğurlu olsun gerçekten lg g2 güzel

monteboy

monteboy

Üye
hayırlı olsun, benim tertemiz s3le takas düşünen varsa g2yi buyursun pmye :D

PriZm

PriZm

Üye
İyi hayırlı olsun ancak bende alacak para olsaydı yinede almazdım.Her ne kadar puanı yüksek olursa olsun beni cezbetmediği için daha burdan kaybediyor.

meg1ddo

meg1ddo

Üye
lg g2 candır, tasarım donanım çok iyi ve sıradışı ve özellikle ekranı muhteşem, görmeden kimse bilmez ne kadar anlatsan az gelir o ekrana, 3000 mAh batarya da cabası.

PriZm

PriZm

Üye
Note 2 nin ekranı kontrast ve renk olarak G2 den kat kat daha iyi.

• Beğen
Tepkiler: Nextman
meg1ddo

meg1ddo

Üye
amoled ekranlar renk doygunluğu olarak iyidir ancak gerçekçilikten de uzaklaşıyor maalesef, ips lcd amolede göre gerçek renklere daha yakındır asıl olması gereken de budur, bizde maalesef çektiğin bir fotonun renkleri doygunluğu ne kadar yüksekse ne kadar kontrastı yüksekse ekran o kadar iyidir anlayışı gelişmiş halbuki bu durum göze ne kadar hoş gelse de teknik olarak yanlış bir anlayıştır, yoksa en başta apple amoled ekrandan vazgeçmezdi hele ki bu kadar şarj problemi varken ama ips den vazgeçmiyor apple ve bütün üreticilerde yavaş yavaş ips lcd yaygınlaşıyor. bir firmanın amoled kullanmasının en büyük nedeni batarya tasarrufudur, note 2 de ips olsaydı o 1 günü rahat çıkaran şarj sizi gün içinde yarıyolda bırakırdı.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
PriZm

PriZm

Üye
Ben en iyisi diye birşey demedim.Bana çocukça gelmeyin, reel kanıtlarla gelin.

Yarın fırsatım olunca ilk işim kendi telefonumla G2 de son parlaklıkta ekran açıkken S4 ile çekeceğim bir fotoğraf paylaşmak olacak.

Objektif davranmak ve gereğinde hiç sevmediğim Lumia(LAMEiya) ları bile savunurum.Bu size yanlış geliyorsa sizin sorununuz benim değil.

Ayrıca Galaxy S'in üstün taraflarını savunurdum,Düşük taraflarını değil.Olaylara objektif bakmayı öğrenmelisiniz.. :bye2:

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N ve pRime.
TheMadness

TheMadness

Üye
amoled ekranlar renk doygunluğu olarak iyidir ancak gerçekçilikten de uzaklaşıyor maalesef, ips lcd amolede göre gerçek renklere daha yakındır asıl olması gereken de budur, bizde maalesef çektiğin bir fotonun renkleri doygunluğu ne kadar yüksekse ne kadar kontrastı yüksekse ekran o kadar iyidir anlayışı gelişmiş halbuki bu durum göze ne kadar hoş gelse de teknik olarak yanlış bir anlayıştır, yoksa en başta apple amoled ekrandan vazgeçmezdi hele ki bu kadar şarj problemi varken ama ips den vazgeçmiyor apple ve bütün üreticilerde yavaş yavaş ips lcd yaygınlaşıyor.
Renk kalibrasyonu diye bir şey duydun mu acaba?

XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
bir çok amoled ekran kullanıcısının hüsrana uğradığı yer neresi acaba? kameradan bi fotoğraf çekiyorsun. ufff fıstık gibi fotoğraflar renkler doygun ve canlı. bunu facebook twitter.. fln atim diyorsun. bilgisayardan bi bakiyorsun. fotoğraf telefondaki gibi değil hüsran....
kandırmaca renklerdense daha doğru renkler tercihimdir.

muratvemine

muratvemine

Üye
Sadece performans açısından daha üstün.Fakat antutuyada fazla kanmamak lazim.Diğer özellikler açısından ahım şahım bi artısı yok.
Note 2 zaten fazla isinma yapmiyor.Pil konusunda Samsungun en iyisi.Ekran olarak nasil oldu da amoledi ips den aşağı gördün?
Üstelik 5.5 inc olmasida cabasi.
Wifi ve bluetoothu yazmaya gerek bile duymuyorum.

TheMadness

TheMadness

Üye
bir çok amoled ekran kullanıcısının hüsrana uğradığı yer neresi acaba? kameradan bi fotoğraf çekiyorsun. ufff fıstık gibi fotoğraflar renkler doygun ve canlı. bunu facebook twitter.. fln atim diyorsun. bilgisayardan bi bakiyorsun. hüsran....
Ben de amoled ekran kullanıyorum ama doğru renk vermemesinin nedeni mdnie ayarları.

PriZm

PriZm

Üye
bir çok amoled ekran kullanıcısının hüsrana uğradığı yer neresi acaba? kameradan bi fotoğraf çekiyorsun. ufff fıstık gibi fotoğraflar renkler doygun ve canlı. bunu facebook twitter.. fln atim diyorsun. bilgisayardan bi bakiyorsun. hüsran....

Renkleri canlı göstermiyorsa bu monitörün problemidir,Telefonun ekranının değil.

Ayrıca Kamera ile telefonun ekranını karşılaştırmak nasıl bir mantıktır?!???

Az önce hayatımda gördüğüm en saçma yorumu yaptın.

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve Berk E.
XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye

Renkleri canlı göstermiyorsa bu monitörün problemidir,Telefonun ekranının değil.

Ayrıca Kamera ile telefonun ekranını karşılaştırmak nasıl bir mantıktır?!???

Az önce hayatımda gördüğüm en saçma yorumu yaptın.

haha ozaman herkes benim monitörden kullanıyormuş. öğrendiğim iyi oldu.amoled ekran telefon kullananlar hariç (!)

PriZm

PriZm

Üye
Ne alaka...

şuanda aşırı derecede saçmalıyorsun bilmem farkındamısın?

PriZm

PriZm

Üye
...

Daha bana kanıt niteliğinde cevap vermekten bile acizsin.

Çocuklarla işim olmaz, devam et. :bye2:

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
TheMadness

TheMadness

Üye
duydum ama fazla da bilgim yok biraz daha aydınlatırsan gerçekten memnun kalırım.

Renk tonlarını kalibre etmişler ve daha doğru renkler veriyor amoled ekranda.

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt