ayhan124
Üye
Note 2 Den Lg G2 Ye Gectım..sonucmu..okuyun Lutfen.
Evet arkadaslar.uzun bır arastırma sonucu samsungtan lg ye gecıs yaptım.ve gercekten degdı.ınanın program yukleme ıhtıyacınız bıle neredeyse yok.performans cok ıyı.antutu bencmark 34 bını gecıyor.gunes ısıgında bıle ekran pırıl pırl.navıgasyon sygıc kullanıyorum oflıne gps 10 sanıye surmuyor baglantı.wıfı bluetooth kopma yok.ınternet desenız yag gıbı akıyor.uzun kullanımda ısınma yok.tema seceneklerı efektler cok keyıflı.kasan hıcbır ne oyun ne uygulama var.snapdron 800 un farkı bu herhalde.kamera ve vıdeo alısılmısın dısında ozellıkler sunuyor.batarya uzun kullanımda bır gunu cıkarıyor.tabıı bunlar artılar.eksılerıde yok degıl ama cozulebılecek sorunlar.mesela fm radyo cıpı olmasına ragmen trt bandrol yuzunden yok.rootla radyoyu gerı getırmek mumkun.kamerada odaklanma bıraz uzun suruyor bır guncellemeyle cozulur sanırım.gercı lg guncelleme fakırı ama g2 nın arkasında duracak gıbı.ram de bıraz sıkıntı var oda bana gore tabıı 1200 1300 lerde fakat otomatıge baglayıp bosaltmak mumkun..fızıksel tus olmadıgından sanal tuslar ekranda yer kaplıyor.fakat artıları o kadar cokkı kesınlıkle aldıgıma memnunum..

en iyisi note 2