Tavsiye note 2 4.3

Sponsorlu Bağlantılar

anilari35

anilari35

Üye
daha ne olsun 15 gunmu gitsin şarj 11 saat de 1 saat oyun oynamış 4-5 saat mobil veri açık 2-3 saat internet normal bence

3onur5

3onur5

Üye
Tesekkurler mobil veriyi kapatinca 30 40 dk da bir sarji azaliyor yazilimsal sorun olabilir suan 11 Saat once 100% iken sarjdan cikardim ve suan %45 sizce normal mi (toplam 4 5 saat mobil veriyi actim ve 2 3 saat mesajlastim internette dolastim 1 saat oyun oynadim )

çok normal bi akıllı telefonu şarjı en fazla
Sıkıntı var hemde ciddi anlamda. Şöyle söyliyim ben gece şarja takıyorum ertesi geceye rahat gidiyor wifi devamlı açık , dışarı cıktıgımda mobil veri devamlı acık. Oyun oynamıyorum.
mobil veri açık olsada kullanıma bağlı eğer whatsapp facebook bu tür uygulamarı aralıksız kullanıyosan 14- 15 saatte şarjın biteblir fakat wifi ile kullanıyosan rahat 20 saati görebilir bence note 2 dahil bi telefonun normalin üstünde kullanımı 20 saati geçmez şahsen benım kullandığım zamanlar 18-19 saatte bittiği oluyor kullanmadığım zamanlar ise 1gün 12 saat falan sürüyor

şark konusunu kafana takma mobil veriyi ve sosyal ağları ne kadar çok kullanırsan şarjın okadar çok çabuk biter

prens_12345

prens_12345

Üye
Ben artık bu yazılımın Türkiye için gelecegine inanmıyorum...

mrsivri

mrsivri

Üye
    Konu Sahibi
çok normal bi akıllı telefonu şarjı en fazla

mobil veri açık olsada kullanıma bağlı eğer whatsapp facebook bu tür uygulamarı aralıksız kullanıyosan 14- 15 saatte şarjın biteblir fakat wifi ile kullanıyosan rahat 20 saati görebilir bence note 2 dahil bi telefonun normalin üstünde kullanımı 20 saati geçmez şahsen benım kullandığım zamanlar 18-19 saatte bittiği oluyor kullanmadığım zamanlar ise 1gün 12 saat falan sürüyor

şark konusunu kafana takma mobil veriyi ve sosyal ağları ne kadar çok kullanırsan şarjın okadar çok çabuk biter
Ya benim ki artik 5 6 saat bile dayanmiyor internet paketimi kapatiyorum oyun oynuyorum 15 dk sonra %5-6 gidiyor bataryaya baktim sismemis sinir oldum suan :(

Takipçi Satın Al

Üst Alt