Coral Blue Xiaomi Mi Note 2 yakında sunulabilir

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Coral Blue Xiaomi Mi Note 2 yakında sunulabilir
2016 özellikle Çinli firmalar için oldukça iyi geçmiş olsa da Xiaomi ise pek de başarılı olamadı. Satış rakamları firmanın geçtiğimiz sene gerilerken, sene sonuna doğru bu durumu tersine çevirmek için firma bir çok önemli akıllı telefon modelini de pazara sunmuştu. Xiaomi'nin sunduğu modeller arasında Xiaomi Mi Note 2 de yer alırken, bu model Kasım ayında duyurulmuştu.



Xiaomi'nin akıllı telefonu ilk planda siyah ve gümüş olarak iki farklı renk ile satışa sunulmuştu. bu ayın başında CES 2017, Tüketici Elektroniği Fuarı'nda ise Xiaomi, Mi Note 2 modelinin üç yeni rengi olarak pembe, mor ve yeşili de aileye eklerken, görünüşe göre yeni bir renk daha geliyor.

Xiaomi'nin kurucusu Lei Jun, İsviçre'de kayak sırasında çektirdiği resimlerde elinde mavi renkli Xiaomi Mi Note 2 tutuyor ve henüz bu renk pazara sunulmuş değil. Ancak çok yakında raflardaki yerini alacak gibi görünüyor.

Xiaomi Mi Note 2 akıllı telefon 5.7" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel çözünürlüğünde iki yanı kavisli dokunmatik OLED ekran içeriyor. Cihaz 6GB sistem belleği içeriyor ve ayrıca dahili veri kapasitesi de 64GB ve 128GB olarak belirlenmiş.

Cihazın yonga seti ise Qualcomm'un dört çekirdekli işlemci ve Adreno 530 grafik işlemcili Snapdragon 821 olurken, ayrıca 22.5MP arka kamera ve 8MP ön kamera ile geliyor. Akıllı telefon 4.070mAh batarya da içerirken, işletim sistemi de Google Android 6.0 Marshmallow olmakta.
 

Benzer Konular



Üst Alt