mrsivri
Üye
Tr için şuanki sürüm 4.1.2 dir. Tr ye 4.3 gelmediği için kurduk.arkadaş zaten orjinal sürüm 4.3 ne diye gidersinde almanya sürümünü yüklersin anlamam ya atraksiyon arıyosunuz sadece
2 gün önce note 2 aldım şuanki sürümü 4.3Tr için şuanki sürüm 4.1.2 dir. Tr ye 4.3 gelmediği için kurduk.
Tr cihaz değildir yada paralel ithalattır başka bir seçenek ise 2.el almışsanız aldığınız kişi yüklemiştir. Şuan TR 4.3 çıkmadı maalesef.2 gün önce note 2 aldım şuanki sürümü 4.3
bu yazdıklarımı okumadan birşey yapmassın umarım.Tesekkurler mobil veriyi kapatinca 30 40 dk da bir sarji azaliyor yazilimsal sorun olabilir suan 11 Saat once 100% iken sarjdan cikardim ve suan %45 sizce normal mi (toplam 4 5 saat mobil veriyi actim ve 2 3 saat mesajlastim internette dolastim 1 saat oyun oynadim )mobil veri çok şarj götürüyor ondan olabilir
Tesekkurler mobil veriyi kapatinca 30 40 dk da bir sarji azaliyor yazilimsal sorun olabilir suan 11 Saat once 100% iken sarjdan cikardim ve suan %45 sizce normal mi (toplam 4 5 saat mobil veriyi actim ve 2 3 saat mesajlastim internette dolastim 1 saat oyun oynadim )