Nokica c601 Şarj Sorunu ve Belle ile ilgili soru

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
colarap

colarap

Üye
    Konu Sahibi
Nokica c601 Şarj Sorunu ve Belle ile ilgili soru
kimi arkadaşlar 1.5 2 saat oyun oynadığı halde 2 3 gün dayanıyo şarjı ama ben telde sadece mesajlaşıyorum üstüne güç tasarrufunda kullandığım halde günde 1 şarj edyorum neden bu ya .s

Not: batarya kalibrasyonu da yaptım ama aynı .

Bir de belleye geçicem ama nokia suite den yapmayı düşünüyorum batarya fullken ve telefon kapalıyken kurmalıyım değil mi ?

backwater

backwater

Üye
belleye geçersen telefonun hızlanabilir, bataryan dolu olsun ama telefonu kapatma sadece hatsız moda al arama mesaj felan gelmesin diye öyle yükle...

• Beğen
Tepkiler: colarap
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
tel kapalı şekilde güncelleme yapamazsın açık olmalı

• Beğen

PYTHONs

Üye
teli kapamıcan yoksa pc görmez.. Suiite zaten belle yüklerken teli kapatır. Bide yazılım daha tam yüklenmeden kilit kodu ülke tarih felan sorsada tele dokunma. Suite herşeyi yapıyo zaten.

• Beğen
colarap

colarap

Üye
    Konu Sahibi
belleye geçersen telefonun hızlanabilir, bataryan dolu olsun ama telefonu kapatma sadece hatsız moda al arama mesaj felan gelmesin diye öyle yükle...
hızlanması önemli değil de 1 gün bile dayanmayan şarjdan bıktım inşallah o düzelir geçiş ekranı kullanmıyorum güç tasarrufunda kullanıyorum ama yok şarj berbat gidiyo :) uyarı için teşekkür ederim hattı çıkarır yaparım zaten nolur nolmaz rehber gitmesin .d

[ENGİN];5105578' Alıntı:
tel kapalı şekilde güncelleme yapamazsın açık olmalı
teşekkür ederim.

teli kapamıcan yoksa pc görmez.. Suiite zaten belle yüklerken teli kapatır. Bide yazılım daha tam yüklenmeden kilit kodu ülke tarih felan sorsada tele dokunma. Suite herşeyi yapıyo zaten.

Bu uyarı çok iyi oldu usta eyvallah

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
hızlanması önemli değil de 1 gün bile dayanmayan şarjdan bıktım inşallah o düzelir geçiş ekranı kullanmıyorum güç tasarrufunda kullanıyorum ama yok şarj berbat gidiyo uyarı için teşekkür ederim hattı çıkarır yaparım zaten nolur nolmaz rehber gitmesin .d hattı çıkarmadan yap güncellemeni

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

• Beğen
colarap

colarap

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN];5112825' Alıntı:
hızlanması önemli değil de 1 gün bile dayanmayan şarjdan bıktım inşallah o düzelir geçiş ekranı kullanmıyorum güç tasarrufunda kullanıyorum ama yok şarj berbat gidiyo uyarı için teşekkür ederim hattı çıkarır yaparım zaten nolur nolmaz rehber gitmesin .d hattı çıkarmadan yap güncellemeni

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
zaten güncellerken uyarı geldi takın diye teşekkür ederim belleye geçtim bakalım inşallah şarj sorunu da düzelir

PYTHONs

Üye
hızlanması önemli değil de 1 gün bile dayanmayan şarjdan bıktım inşallah o düzelir geçiş ekranı kullanmıyorum güç tasarrufunda kullanıyorum ama yok şarj berbat gidiyo :) uyarı için teşekkür ederim hattı çıkarır yaparım zaten nolur nolmaz rehber gitmesin .d

teşekkür ederim.

Bu uyarı çok iyi oldu usta eyvallah

Ben teşekkür ederim.

- - - Eklendi - - -

zaten güncellerken uyarı geldi takın diye teşekkür ederim belleye geçtim bakalım inşallah şarj sorunu da düzelir

Flash ve yeni yazılım yükledikten sonra kalibrasyonu tekrar yapmalısın

• Beğen
colarap

colarap

Üye
    Konu Sahibi
Ben teşekkür ederim.

- - - Eklendi - - -

Flash ve yeni yazılım yükledikten sonra kalibrasyonu tekrar yapmalısın

Onu biliyorum ama düzelecek gibi de gelmiyo bana ama yine de bi deniycem .d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt