Nokia'yı o mu satın alacak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fnldstntn

Üye
Bana sorarsanız halka arzdan sonra düşen Facebook un değerini yükseltmek için çıkarılan bir dedikodu...

pRime.

pRime.

Üye
İyi tamam belki de öyledir.Mantıklı geliyor ama Symbian da çok başarısız.Biraz da bu yönden bakın.Elinize alın n8'i,bir de aynı fiyattaki Galaxy S'i;açın tarayıcıyı ve girin masaüstü görünümde maxicep'e.Aşağı doğru ittirin tarayıcıları.Farkı görünce de alın bir Lumia 710,açın tarayıcıyı ve girin masaüstü görünümde maxicep'e.Aşağı doğru ittirin tarayıcıyı ve görün akıcılığı.

symbian için bulup bulacağınız tek eksik o da giderilemeyecek bir şey değil. başka bir üstünlük bulsanız şaşardım.

- - - Eklendi - - -

symbian'ı kötülemek adına konuya yorum atanlar belli ki yazıyı okumamış, özet geç derdindeler.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
doctorrr

doctorrr

Üye

symbian için bulup bulacağınız tek eksik o da giderilemeyecek bir şey değil. başka bir üstünlük bulsanız şaşardım.

- - - Eklendi - - -

symbian'ı kötülemek adına konuya yorum atanlar belli ki yazıyı okumamış, özet geç derdindeler.
olan olmuş usta şimdiden sonra symbian ı bırakması için ismi bile sebebi olur nokianın baştan sağlam tutması gerekirdi işi...

- - - Eklendi - - -

tüm dünyada symbian deyince bir adım çekiliyor insanlar...

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Türe

Türe

Üye
Nokia yeterince çektirdi Symbian'la bizlere :oke: Hakkını da yiyemem 6300'ların çıktığı dönemde Nokia kraldı . Ama ne zamanki akıllı telefon piayasası oluştu , Symbian yerin dibine girdi.

• Beğen
Tepkiler: doctorrr ve Cihanî Sultan
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

- - - Eklendi - - -

Bana diyorsan tüm yazıları okudum.Ayrıca Symbian sadece tarayıcı konusunda gariban kalmadı.Artık Ovi market ile Marketplace arasında da pek bir fark yok.

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
atakan25

atakan25

Üye
param çooook olsa nokiayı elden çıkartır bir daha da almazdım iphone alırdım

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ben Lumia 800 ve 900'den farklı olarak doğrudan WP8'li çıkacak Nokia modellerini bekliyorum.
Eğer onlar da umduğum gibi çıkmazsa, direk Android'e transfer. (HTC yada Samsung)

theposies

theposies

Üye
bencede olmaz

• Beğen
Tepkiler: doctorrr ve Cihanî Sultan
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Ben Lumia 800 ve 900'den farklı olarak doğrudan WP8'li çıkacak Nokia modellerini bekliyorum.
Eğer onlar da umduğum gibi çıkmazsa, direk Android'e transfer. (HTC yada Samsung)

Çıkacak merak etme;)

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...