Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia'yı o mu satın alacak
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fnldstntn
Üye
Bana sorarsanız halka arzdan sonra düşen Facebook un değerini yükseltmek için çıkarılan bir dedikodu...
İyi tamam belki de öyledir.Mantıklı geliyor ama Symbian da çok başarısız.Biraz da bu yönden bakın.Elinize alın n8'i,bir de aynı fiyattaki Galaxy S'i;açın tarayıcıyı ve girin masaüstü görünümde maxicep'e.Aşağı doğru ittirin tarayıcıları.Farkı görünce de alın bir Lumia 710,açın tarayıcıyı ve girin masaüstü görünümde maxicep'e.Aşağı doğru ittirin tarayıcıyı ve görün akıcılığı.
olan olmuş usta şimdiden sonra symbian ı bırakması için ismi bile sebebi olur nokianın baştan sağlam tutması gerekirdi işi...
- - - Eklendi - - -
tüm dünyada symbian deyince bir adım çekiliyor insanlar...
Türe
Üye
Nokia yeterince çektirdi Symbian'la bizlere Hakkını da yiyemem 6300'ların çıktığı dönemde Nokia kraldı . Ama ne zamanki akıllı telefon piayasası oluştu , Symbian yerin dibine girdi.
Bana diyorsan tüm yazıları okudum.Ayrıca Symbian sadece tarayıcı konusunda gariban kalmadı.Artık Ovi market ile Marketplace arasında da pek bir fark yok.
atakan25
Üye
param çooook olsa nokiayı elden çıkartır bir daha da almazdım iphone alırdım
bulutsuzgece
Üye
Ben Lumia 800 ve 900'den farklı olarak doğrudan WP8'li çıkacak Nokia modellerini bekliyorum.
Eğer onlar da umduğum gibi çıkmazsa, direk Android'e transfer. (HTC yada Samsung)
Ben Lumia 800 ve 900'den farklı olarak doğrudan WP8'li çıkacak Nokia modellerini bekliyorum.
Eğer onlar da umduğum gibi çıkmazsa, direk Android'e transfer. (HTC yada Samsung)