Nokia'nın yeni modelleri ve kullanıcı memnuniyetleri

Sponsorlu Bağlantılar

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Açıklamalarınız için teşekkür 2 sinide okudum tabii herkesin Bi beklentisi vardır şimdi soruyorum size kim daha iyi amiral gemisi beklemiyordu daha önceki msjlrmda bende yazdım amaç her butceye Bi cihazsa e zaten 520 620 720 820 bunlar yeterdi şimdi dalga geçer gibi 625 niye sadece ekran büyüklüğü için cihaz çıkarmak çok saçma tamam çıkarıyosun beklentiyi yüksek tut en azından kamera pikselliği yüksek olsun 1020 çıkarmadan önce daha ince 12 mp kamera hd çözünürlüğü Flash Player desteği olan cihaz çıkarsaydı fenamı olurdu ticaretinde Bi adabı vardır ayıp arkdaş bu neya tamamen rezillik bence

Türe

Türe

Üye
Alt ürün segmentinde yelpaze sunma konusunda Nokia gayet iyi. Bunu üst segmente ne zaman yansıtacak bekliyoruz doğrusu.

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Açıklamalarınız için teşekkür 2 sinide okudum tabii herkesin Bi beklentisi vardır şimdi soruyorum size kim daha iyi amiral gemisi beklemiyordu daha önceki msjlrmda bende yazdım amaç her butceye Bi cihazsa e zaten 520 620 720 820 bunlar yeterdi şimdi dalga geçer gibi 625 niye sadece ekran büyüklüğü için cihaz çıkarmak çok saçma tamam çıkarıyosun beklentiyi yüksek tut en azından kamera pikselliği yüksek olsun 1020 çıkarmadan önce daha ince 12 mp kamera hd çözünürlüğü Flash Player desteği olan cihaz çıkarsaydı fenamı olurdu ticaretinde Bi adabı vardır ayıp arkdaş bu neya tamamen rezillik bence

Yalnız Flash Player desteklemesi için o firmanın telefonlara has tekrardan çalışması gerek.Flash Player firmasıda durdurdu o yüzden hiç bir yeni telefon Flash Player desteklemiyor

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

flash player mı:blink: adobe gecen yıl 17 agustos tarihinde mobil cihazlar icin flash player geliltirmeyi durdugunu acikladi ve o tarihten itibaren yeni cikacak hic bir cihaza flash player lisanslamasi yapmayacagini acikladi.

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Şimdi bazı zamanlarda bazı şeyler on plana çıkarılabilir çinde bir,android tablet alt seğmen ozellıklere sahip olsa da bataryası inanılmazdı ve şuan hatırlamıyorum.O tablet sırf bataryası için alınırdı :)

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Tamam Flash Player olayını anladık artık site sahipleri cihazlara göre video yayınlar 41 mp Bi cihaz duyurmuşsun e azından tatmin edici 12 yada 13 mp kamera koy anlıyalım

- - - Eklendi - - -

Şimdi bazı zamanlarda bazı şeyler on plana çıkarılabilir çinde bir,android tablet alt seğmen ozellıklere sahip olsa da bataryası inanılmazdı ve şuan hatırlamıyorum.O tablet sırf bataryası için alınırdı :)

bir nevi n8 gibi ne telefondu ama halende öyle işte n8 gibi amiral gemisine ihtiyacımız var once rekabet için rakip olacagın ben yıkılmadım burdayım diyeceğin rakibini her konuda ezeceğin sorunsuz her konuda ustun cihazını çıkar sonra çeşitlendir

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Teşekkürler yazı için ama ben nokia dan alacağım en iyi haber amiral gemisi modeli neyse o

sympatico

Üye
Yapmasın demiyoruz yapsın , gene yapsın .. Ama hobi olarak

• Beğen
Tepkiler: ÖEY
OozyStaw

OozyStaw

Üye
Eline sağlık abi çok haklsın :oke:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:tşk:

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye

Artık Html 5 var ;)

Üst Alt