Huawei Mate 20'nin Tüm Pazarlarda Satışa Sunulmayacağı İddia Ediliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Huawei Mate 20'nin Tüm Pazarlarda Satışa Sunulmayacağı İddia Ediliyor
Ekim ayında duyurulacak olan Mate 20 ve Mate 20 Pro'nun hangi pazarlarda satışa sunulacağı ile ilgili önemli bir sızıntı ortaya çıktı.


Huawei, 16 Ekim'de Londra'da düzenleyeceği büyük bir etkinlik ile yeni amiral gemisi telefonları Mate 20ve Mate 20 Pro'yu resmi olarak duyuracak. Avrupa'da duyurulacak olan cihazın ne yazık ki Avrupa'nın bütün bölgelerde satılmayacağına dair çeşitli iddialar mevcut.

https://www.maxicep.com/huawei-mate-20-serisinin-tanitim-videolari-sizdirildi
Huawei Mate 20 serisinin tanıtım videoları sızdırıldı
Ünlü bir sızıntı kaynağından gelen bilgilere göre, Huawei'nin ana odak noktası normal modelden ziyade üst seviye donanım özelliklerine sahip cihaz olan Mate 20 Pro olacak. Bu nedenle Mate 20 Pro'nun çoğu Avrupa pazarında satışa sunulacağı fakat normal Mate 20 modelinin sadece belirli pazarlarda satışa sunulacağı belirtiliyor. Ülkemiz de bildiğiniz üzere Mate 10 modeli ithalatçı firma garantisi ile satılırken Mate 10 Pro modeli ise Huawei tarafından resmi olarak Türkiye'de satılıyordu.

İddiaya göre Huawei Mate 20 çoğu Avrupa pazarında satılmayacak. Cihaz daha ucuz pazarlarda piyasaya sürülecek ve kullanıcıları kendisine çekmeye çalışacak. Bu ülkeler arasında Avrupa'nın güneyindeki İtalya ve İspanya ile kuzeyde Danimarka, Finlandiya ve Norveç gibi İskandinav ülkelerinin de bulunması bekleniyor.

Daha ucuz fiyat etiketine sahip Mate 20'nin sadece belirli pazarlarda satışa sunulacak olması birçok kullanıcıyı üzecek gibi görünüyor. Daha öncede yazdığımız gibi bu strateji firmanın ilk kez uyguladığı bir strateji değil. Geçtiğimiz yıl Kirin 970 işlemcisi ile duyurulan Mate 10 modeli piyasaya sunulduğunda sadece 15 uluslararası pazarda alınabilir haldeydi. Diğer taraftan Mate 10 Pro modeli ise ilk satışa çıktığında 24 farklı ülkeye gönderilmişti.
Huawei Mate 20'nin Tüm Pazarlarda Satışa Sunulmayacağı İddia Ediliyor
 


Üst Alt