Haber Nokianın Yeni Androidli Telefonu Nokia C1

Bu bagnazlikta birinin konu acmasi bence sakincali hem kendi hem diger uyeler icin.Soylediklerinde haklilik payi bi nebze vardir yoktur o ayri ama asiri bi bagnazlik bi kabul ettirme egilimi icersinde.Iyi forumlar..

Tepkiler: 0MG90 ve wpfurkan

Oğuzhan

Üye
İşi ne kadar da duygusallaştıranlar var aramızda. Alt tarafı telefon yahu, abartmayın.

Tepkiler: ___kaptan___

Emre

Üye
İşi ne kadar da duygusallaştıranlar var aramızda. Alt tarafı telefon yahu, abartmayın.
Kimmiş Onlar?
5800XM Unutulduğunu Sanmıyorum Ses Kalitesi Canavar Gibiydi O Telin..

Bükemediğin eli öpeceksin
Saygılar...

@Safak

Üye
Androidci ios'ci wp'ci samsung'cu sony'ci falan filan çok var forumda ama sem tam 100% nokia fanısın. Yürü be!!! kendi başına bütün forumu karşına alacan bu gidişle dikkat et
Emre Aktaşa saygıyla
Arkadasim ole diyonda maxicep bile buyumesindki.en buyuk pay symbiandi dusun artik maxide kac nokia fani var...

wpfurkan

Üye
Arkadasim ole diyonda maxicep bile buyumesindki.en buyuk pay symbiandi dusun artik maxide kac nokia fani var...

Tamam bu seneler öncesi için geçerli buna lafım yok ama bu zamanda daha böyle fanlık yapan az. Çoğu dediğim gibi başka sistemlerin firmaların fanı olmuş. Ha çoğu hala sempati duyuyor olabilir amma bu aktif bir fanlıkla karşılaştırılamaz.

xmustx

Üye
Çocuklarınıza alırsınız..

Emre

Üye
ocak 2016 bekleyin

Son düzenleme:

xmustx

Üye
Aynen ben hala gencim

caps6

Üye
nokia da samsung,htc gibi farklı işletim sistemlerinde telefon çıkaracaktı.Hiç değilse çinli markalar gibi saf androidli telefon yapsa şimdiye kadar tecrübesi olurdu

Emre

Üye
nokia da samsung,htc gibi farklı işletim sistemlerinde telefon çıkaracaktı.Hiç değilse çinli markalar gibi saf androidli telefon yapsa şimdiye kadar tecrübesi olurdu
Amacı Sadece Android'in Kodlarını İşlemek Symbian İle Uyumunu %100 Konuma Getirip Devam Edecektir
Cihaz Üretimi Çok Zor Değil Nokia için
Salfish OS(MeeGo) Gibi Symbian'da Android Uygulamalarını Çalıştıracaktır.

Konu Sahibi
Bakalıkm Görelim Nokia Güven Kalmadı Ama Kendini Gösterirse Geçmişi Var Nokianın

Invoke

Üye
Bazı yorumlar çok komik.

Tepkiler: incebey38

askımm

Üye
nokia neyiyle mesur saglam cihaz üretmesiyle şimdi bne s4 kullanıorum nokia saglam bi android cıkarsın 2 cb ram olsuun neden s4 satıp nokia almıyayımkı..