Nokia’nın son çaresi Android işletim sistemi kullanmak mı?

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ben bilgisayarımdaki windowsdan hiç memnun değilim şahsen mac almayı düşünüyorum donanım açı bir işletim sistemi sömürüyoda sömürüyo

mac e vereceğin paranın yarısıyla windows pc ne donanım al bak bakalım neler oluyor 2300 tl ye bi bilgisayar toplarsın aklın durur

mac e vereceğin paranın yarısıyla windows pc ne donanım al bak bakalım neler oluyor 2300 tl ye bi bilgisayar toplarsın aklın durur

Hayır şeyi anlamıyorum mobil sektörde oyun uygulama diye yırtınırlar ama asıl olması gereken bilgisayar sektöründe oyun-uygulama bir anda önemsizleşir neden acaba.

- - - Eklendi - - -

ben bilgisayarımdaki windowsdan hiç memnun değilim şahsen mac almayı düşünüyorum donanım açı bir işletim sistemi sömürüyoda sömürüyo

Neden Galaxy SIII kullanıyorsun o zaman sorabilir miyim ?

tipi muhteşem ,havalı, flash playeri var, uygulama bol falan filan işte

tipi muhteşem ,havalı, flash playeri var, uygulama bol falan filan işte

E masaüstünde bunlar önem teşkil etmiyorsa sadece mobilde mi önemli oluyor ? Mac'lerde oyun-uygulama sıkıntısı malum.

- - - Eklendi - - -

Bak Mac'ler kötü demiyorum hatta dehşet cihazlar ama standart kullanıcı için uygun değiller.Şuanki MeeGo ile aynı durumdalar diyebilirim.

E masaüstünde bunlar önem teşkil etmiyorsa sadece mobilde mi önemli oluyor ? Mac'lerde oyun-uygulama sıkıntısı malum.
ben pc de sadece sosyal ağlarda takılırım. bide digitürk playde. ama artık pc gerekmiyor digitürk play için android uygulaması var

MrTech

Üye
İnşallah Bi Hata Daha Yapmayıp,Kendini Kurtarma İşine Girer

pRime.

Üye
bu arada nokia batmayacak doğrudur. borsa değeri dibe vurduğunda microsoft alacak. ondan sonra içiniz rahat edebilir hiç batmazlar.

pRime.

Üye

yok n9 bitmiş yok meego bitmiş. androidcilerle mi uğraşıcaz yalancı ergenlerle
mi? yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal arkadaş neymişsiniz siz ya!

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap

yok n9 bitmiş yok meego bitmiş. androidcilerle mi uğraşıcaz yalancı ergenlerle mi? yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal arkadaş neymişsiniz siz ya!

Hiç bir ürün bitmez. İşletim sistemleri de bitmez. Kafadan çıkmıyorlar herhalde.

pRime.

Üye
n900 4 senedir bitemedi ne hikmetse bazı çocuklar iki lafıyla n9'u bitirdi. microsoftla asıl dalga geçiliyor şu anda her yerde. amazon lumia 900'lerin güncelleme alamayacağını öğrenince iki kere 1 cent'ten sattı yorum yapmadan önce az okuyun.

Okadar kullanıcılı symbian olemez bari bırakırken bootloaderı acsalar

CasuS_87

Üye
androide geçse biraz düzelir bence

liselixx

Üye
nokiayı seviyorum ama symbian kullanmak zorunda mıyım arkadaş yap bi androidli tel bak neler oluyor