papakudioflu
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
Lumia 800-900 alırım muhtemelen.Fiyata bağlı biraz ama süper tasarımları var.Symbian'la devam etmem bir daha
valla kardeş ben son belleliyi bekliycem illede symbian illede nokiaslm,bende wp7 den baya umutluyum görünüsü ve kullanimi olsun baya hosuma gidiyor ve bide cok hizli bir sistem bu sene sonuna dogru wp8 de gelirse tadindan yenmez bence.
valla kardeş ben son belleliyi bekliycem illede symbian illede nokia
Ben daha iyi bir model bekliyorum.12 mpix felan...Lumia 800 veya 900 olursa.
Windows Phone'a ısındım ben hünkarım.Güzel işletim sistemi.Nasip olursa ilerde bir Lumia iyi olur diye düşünüyorum.
Resimdeki cihazı hiç beğenmedim.Lumia 800-900'de 8MP otofokuslu kamera var.Eğer oyunlarda gelirse alacağım...Nokia 801-803 ya da 808
----------Eklendi @ 16:30:23 ---------- Yazıldı @ 16:29:57 ----------
Ben daha iyi bir model bekliyorum.12 mpix felan...
Resimdeki cihazı hiç beğenmedim.Lumia 800-900'de 8MP otofokuslu kamera var.Eğer oyunlarda gelirse alacağım...
Kesinlikle wp8 piyasaya sürülmeden çok sayıda uygulama gelmiş olur.Kamera 8 iyi de hiç 12 kullanmadım,hevesim var
valla hünkarım 12mp sana söyle acıklıyayım trabzonda cok güzel bi manzara yakalamıştım ben onu pcden çıkartıp çercelettim istanbulda memleket hasretini dindirir diye bide salonun duvarına astım vay arkadas asmaz olaydım hergelen misafir tablo zannedip resmen hediye etmemi istedi hanımda en sonunda birisini kıramayıp verdi benim sanat harikasını diyecegim o ki telefonda foto demek n8 demek hünkarım
valla kardeş ben son belleliyi bekliycem illede symbian illede nokia
symbian benimde hosuma gidiyor ama son zamanlarda ne uygulama cikiyor ne birsey gittikce dahada kötülesiyor symbian uygulama yönünden o yüzden ilerleyen zamanda wp 8 ciktiginda düsünüyorum almayi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?