Nokia’nın İlk Telefon Tableti Lumia 1520 İnternet’e Sızdı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
Nokia’nın İlk Telefon Tableti Lumia 1520 İnternet’e Sızdı
Geçtiğimiz günlerde Microsoft tarafından satın alınan Nokia’nın satın alımdan önceki projelerine ara vermeden devam ediliyor. 6 inç boyutunda ilk telefon tableti Lumia 1520 ile ilgili yeni görseller ortaya çıktı.





Evleaks tarafından sızdırılan basın görselinin yanında birde Xperia Z ile yan yana çıkan görseller ile telefonu oldukça rahat görebiliyoruz. Qualcomm Snapdragon 800 işlemci, 2 GB RAM, 6 inç 1080p çözünürlüğndeki ekran, 32 GB dahili depolama alanı ve SD kart yuvasına sahip.

İçinde Galaxy Note 3‘de bulunan bir stylus kalem’in olup olmayacağı ise henüz belli olmuyor.16-megapixel arka kamerası ve 5-megapixel ön kamerası ile tıkpı diğer üst düzey Nokia Lumia‘lar gibi üstün bir kamera performansı da sağlayacak cihaz bir Lumia’dan beklenenleri bize sağlıyor. Önümüzdeki haftalarda tanıtılması beklenen Lumia 1520‘nin çıkış tarihi ve fiyatı ile ilgili herhangi bir bilgi henüz paylaşılmamış ama cihaz Phablet segmentinde yer alacağından dolayı Samsung Noteklasmanında fiyat performansı beklememiz doğru olacaktır.

Nokia‘nın Microsoft tarafından geçen hafta satın alınmasının ardından yeni tanıtılacak cihazları merakla bekleniyor. Nokia’yı bundan sonra pazarda daha güçlü ve farklı cihazlarla bekliyoruz, bakalım Microsoft yeniliği ile Nokia’ya taze bir kan sağlayabilecek mi?







 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt