Arkadaşlar tuşlara nasıl basıyorlarsa artık. Durun ben de şöyle birşey söyleyeyim: Nokia önceden ekran üzerinden geçiniyordu, herşeyi dokunarak yapabiliyorduk, ses açma da dahil. Böylece ekran parmağımız yüzünden aşınıyordu ve kullanılmaz oluyordu. Ekran geliri düşük olunca, tüm kasayı yenilemek gerecek olan tuşlara geldi sıra, şimdi sırf bu yüzden tuşları daha çok kullandırıyorlar ekran yerine.
Bu dediğini başka yerde deme rezil olursun. Aşınma ve çizilmenin ne olduğunu bilmiyorsun. Hadi onu da geç sanırım sen Gorilla Glass ın çizilmeyeceğini sanıyorsun. Eline sivri bir bıçak al bastırarak kes. Bak GG a ne oluyor.
Bu dediğini başka yerde deme rezil olursun. Aşınma ve çizilmenin ne olduğunu bilmiyorsun. Hadi onu da geç sanırım sen Gorilla Glass ın çizilmeyeceğini sanıyorsun. Eline sivri bir bıçak al bastırarak kes. Bak GG a ne oluyor.
çizilmeyeceğini sansam jelatin kullanmazdım ayrıca nasıl aşınacak zaten dokunsanız alıyor var gücünüzle elinizi sürtmenin ne anlamı var ayrıca ben çizilmeninde aşınmanında ne demek olduğunu bilirim bildiğim şeyide söylerim bilmiyorsamda yanlışım varsa düzeltin derim
iyi fikir engin yarın onuda denerim
şaka tabii ki ama makine imalat atölyesinde her ürlü yag tiner pas toz çelik talaş döküm tozu sayısız düşmeye ragmen hoparlörü hariç bir sıkıntısı yok bide aksama kadar neteyim şarzı 7_8 saat gidiyor hala
iyi fikir engin yarın onuda denerim
şaka tabii ki ama makine imalat atölyesinde her ürlü yag tiner pas toz çelik talaş döküm tozu sayısız düşmeye ragmen hoparlörü hariç bir sıkıntısı yok bide aksama kadar neteyim şarzı 7_8 saat gidiyor hala