byMaMe
Üye
-
Konu Sahibi
-
aslında sende haklısın mert çok fazla ayrıntılara takıldık hep bi beklentilerimizin olması ve çıkan aberlerden sonra hayel kırıklıkları bizi bu yola itiyor ki dediğin gibi maemo da eksik olan hiç bişi yok sanırım çok yersiz adımlar atıyoruz:Skendi kendinizi cihazdan soğutuyorsunuz:S bunun başka açıklaması yok maemodan çok memnunum üstüne android de kurmuşum keyfime diyecek yok ayıntılara çok takılıyorsunuz
valla hocam ii döktürmüşsün bravo baya bi dolmuşsun senTeşekkürler Birde bir örnek daha vermek istiyorum n900 orta seviye bir çok androidden daha güzel iş çıkarıyor örneğin htc desire ve xperia x10i (güya 8mp kamerası var n900 çok daha net çekim yapıyor odak desen beş para etmez) asphalt6 yı stabil oynatamıyor bizzat yükledim denedim menü bile karman çorman gözüküyor n900 için böyle bir sorun söz konusu değil bahsettiğim cihazlar oyuna giremezken n900 çok rahat oynatıyor oyunu bitirdim daha ne isterim bence n900 çok özel bi cihaz benim bu cihaz ile ilgili düşüncem nokia cihazı yapmış developerlar a emanet etmiş onlarda sağolsun yüz üstü bırakmamışlar android desen hala uğraşıyorlar meego desen yavaş yavaş çıkıyor bakarsınız gün gelir androidi tam stabil her özelliğiyle çıkması mümkün olur (şuan 2.3.4 versiyonu da n900 için port ettiler artık swap desteği açılmış tam istediğim gibi olmuş ve 2.3.3 den stabilmiş ne isterim daha) yani cihazda daha ne arıyorsunuz anlayamıyorum anlaşılır değil yani şimdi satıp bi xperia x10i vb... bi cihaz aldığınızda garanti veririm n900ü ararsınız böyle bi cihaz alacaksanız kendinizi cihazdan soğutmayın derim
Birde birşey daha eklemek istiyorum n900 satıp başka cihaz satacaklar wave filan kullansınlar o zaman nokianın desteğine yatıp kalkıp şükrederler adamlar daha angry birds oynayamıyor siz düşününyok neymiş bada 2.0 la çıkacakmış ne yani bu oyunu çıkarmak bu kadarmı zor resmen müşteriyi süründürüyorlar hem android cihaz alacaklar cihazı *99 garanti dışı bırakmak zorunda kalacaklar çünkü custom rom custom recovery vs... modifikasyon işleri sonrası cihaz garanti dışı kalacaktır (zaten bu işleri yapmazsanız yatıp kalkıp güncelleme beklersiniz bi anlamı yok o zaman androidli chaz almanın ) n900 öylemi yükle 8gblık mydocs u kur androidini cihaza bişeymi oldu tekrar eski mydocsla flaşla yolla garantiye gitsin
Teşekkürler Birde bir örnek daha vermek istiyorum n900 orta seviye bir çok androidden daha güzel iş çıkarıyor örneğin htc desire ve xperia x10i (güya 8mp kamerası var n900 çok daha net çekim yapıyor odak desen beş para etmez) asphalt6 yı stabil oynatamıyor bizzat yükledim denedim menü bile karman çorman gözüküyor n900 için böyle bir sorun söz konusu değil bahsettiğim cihazlar oyuna giremezken n900 çok rahat oynatıyor oyunu bitirdim daha ne isterim bence n900 çok özel bi cihaz benim bu cihaz ile ilgili düşüncem nokia cihazı yapmış developerlar a emanet etmiş onlarda sağolsun yüz üstü bırakmamışlar android desen hala uğraşıyorlar meego desen yavaş yavaş çıkıyor bakarsınız gün gelir androidi tam stabil her özelliğiyle çıkması mümkün olur (şuan 2.3.4 versiyonu da n900 için port ettiler artık swap desteği açılmış tam istediğim gibi olmuş ve 2.3.3 den stabilmiş ne isterim daha) yani cihazda daha ne arıyorsunuz anlayamıyorum anlaşılır değil yani şimdi satıp bi xperia x10i vb... bi cihaz aldığınızda garanti veririm n900ü ararsınız böyle bi cihaz alacaksanız kendinizi cihazdan soğutmayın derim
Birde birşey daha eklemek istiyorum n900 satıp başka cihaz satacaklar wave filan kullansınlar o zaman nokianın desteğine yatıp kalkıp şükrederler adamlar daha angry birds oynayamıyor siz düşününyok neymiş bada 2.0 la çıkacakmış ne yani bu oyunu çıkarmak bu kadarmı zor resmen müşteriyi süründürüyorlar hem android cihaz alacaklar cihazı *99 garanti dışı bırakmak zorunda kalacaklar çünkü custom rom custom recovery vs... modifikasyon işleri sonrası cihaz garanti dışı kalacaktır (zaten bu işleri yapmazsanız yatıp kalkıp güncelleme beklersiniz bi anlamı yok o zaman androidli chaz almanın ) n900 öylemi yükle 8gblık mydocs u kur androidini cihaza bişeymi oldu tekrar eski mydocsla flaşla yolla garantiye gitsin
aksine kardeş bende optimus va tegralı daha az gidiyor n900 gün içerisinde müzik veya int girmediğimde abartısız 2 gün ggiderken optimus aynı günün akşamı sinyal vermeye başlıyo bu yüzden 2 bataryayı aldım şu an bende 4 batarya var 2n900 2 optimus 2xAslına bakarsan tegraların da dual işlemcilerinde gerçek anlamda fark yaratmış oldukları tartışılır çünkü gerek atrix olsun gerek optimus 2x olsun tek işlemcili cihazları hız olarak ikiye katlamadılar hatta aksine batarya ömürleri açısından oluşan eksileri hızlarından dolayı oluşan artılarının önüne geçti demek daha doğru olur.
Denizci kardeş bu arada n900 ün şarjından şikayetçisin ama motorola atrix in şarjı 1920 ma bataryasına rağmen daha kısa dayanıyor iphone ve lg optimus un şarjı ise n900 ile aynı süre dayanıyor haberin olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?