Nokia''lar ile internetten video izleyememe sorunu...

Sponsorlu Bağlantılar

muhammedayvaz

muhammedayvaz

Üye
    Konu Sahibi
Nokia''lar ile internetten video izleyememe sorunu...
:off:arkadaşlar nokia o kadar özellikli telefonlar üretiyor ama hangi birinden kendi tarayıcısı ile internetten video izleyebiliyoruz şüpheli. benim nokia'nın en sevmediğim yönü hala symbian kullanması.yani kaç senedir symbian,symbian nereye kadar.doğru düzgün uygulamaları da yok zaten.nokia'nın da bir an önce android'e geçmesi lazım...nokia'larla internetten video izleyemememizin en büyük nedeni flash player 10 olmaması.ama android marketten flash player 10 programını yükleyebiliyoruz...bu arada symbian 3 lerden ,internetten video izlenebiliyor mu? cwp bekliyrm...:bilmm:off:

Starsley

n8 de ızlenıyo arkadsım ve symbıan 3 kulalnıyo bunun ıslemcıyle alkası yokkı uretenlerle alakası var n97 n 900 ve bunlardad web den ızlıoysun vıdeo ve symbıan

istosi

Üye
5800 da video nasıl seyedeceğiz,youtube harici dğer siteler açılmıyor anlarsınız ya

muhammedayvaz

muhammedayvaz

Üye
    Konu Sahibi
5800 da video nasıl seyedeceğiz,youtube harici dğer siteler açılmıyor anlarsınız ya
kardeşim bende zaten konuyu o yüzden açtım :bilmm adobe flash player 10 yükle dicem.mağlum nokia bu...yükleyemezsinn !!!

istosi

Üye
yapma yavv

aceem

Üye
nokia n72 ile webden video izleme programı lazım çok acil bilen varsa mutlaka bekliyorum

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Nokia android'e gecmeyecek linux tabanli maemo yu ve symbin^3 ü geliştirecek

mozerto

mozerto

Üye
symbian s60 larda flash lite var ondan dolayı flashplayer ile çalışan videoları izleyem,yoruz.izlemek için gerekli program değilde web tarayıcı ile sorunu çözebilirsiniz..

symbian3 lerde(n8-c7- c601) lerde flash desteği var ve video izlenmekte.

yarasa_81

Üye
Arkadaşım, ben youtube videolarını online olarak izleyebiliyorum. Bunu da 6630la yapıyorum. Sorun tarayıcı falan dğl. Telefonunda bi tane real player olması şart. Sonra real player ayarlarndan bağlantı ayarlrına grip, wap olarak hangi bağlantıyı kullanıyosan o bağlantıyı seçiyosun. Ve youtubemob.com sitesinden online video izleyebiliyosun.

free

free

Üye
Facebook videolari c6-x6-c6-01 izletiyor mu.arkadasim ona göre telefon alacak

Starsley

Bakın arkdaşlar n8 C7 c601 de adobe flaş player 10.1 var wep tv var yani wepten flaş videolar izlenebiliyor. Rahatlıkla

free

free

Üye
bi de bu skyfire diye bir durum var deniyor.sanırım trde bu ara sorunluymuş onlada facebook video izleniyormuş falan..bu konuda da aydınlatırsanız memnun olurum.teşekkürler

Starsley

Sky fire iphone lar için aslında symbian için var ama türkiyede çalışmıyor.

free

free

Üye
teşekkürler o zaman c6-01 iyi bir seçim olacak..

Starsley

Tabi ama C7 yi daha iyi fiyat farkını bilmiyorum.

mtncelik

Üye
5800 youtube harici video izleyemezsin he bid v-tab var ondada görüntü kalitasi düşük :)

Üst Alt