İnternetten Video İzleme Lütfen Bakarmısınız

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alican_52_

Üye
    Konu Sahibi
İnternetten Video İzleme Lütfen Bakarmısınız
Arkadaşlar bende nokia 5700 var oprera mini kurdum sadece youtubedeb video izleyebiliyorum ama video kalitesi çok düşük adamların yüzleri belli bile olmuyor video da facebook tan falan video izleyemiyorum herhangş bi siteden video izlemekistesem flash player yükleyin diyor flash lite yi yükledim tele gene olmadı skyfire vardı onla bi defa internete girdim heryerden video izliyordum 1 gün sonra tekrar internete girem dedim bi hata veriyo girmiyo artık internete bana flash playerdestekli bi internet tarayıcısı önerirmisiniz yada video açmanın bi yolunu

celibar

celibar

Üye
real player üzerinden izlediğin videonun birbirine girmesinin sebebi bağlantı hızının yavaş olması ve görüntü kalitesinin az olması.videonun altında HQ link varsa videoyu yüksek kalitede izlersin fakat hız az olduğu için epey bekklemek zorunda kalırsın.flash lite swf dosyalarını oynatmak için kullanılır, videolar için değil.skyfire ile o kadar izleyebildiysen şükret.çünkü skyfire Türkiye'de ve symbian telefonlarda çalışmıyor.başka da flaşh destekli tarayıcı yok.
sana tavsiyem youtube'nin resmi video oynatıcısı ile video izlemen.görüntü kötü olsada birbirine girmiyor.
http://www.maxicep.com/s60-3rd-dige...v9-2-signed-yeni-onizleme-eklendi-427857.html

alican_52_

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...