Nokia'dan WP8 cihazlara Temmuz ayında "Amber" güncellemesi!

alical33

Üye

einstein was here
onun ne zararı olmuş ki arkadaşa anlamadım

Kesinlikle orada kalmamalı diye düşünüyorum menüden çıkılmıyor

braayn

Üye
bu çokda sorun değil zaten düzelecek merak etmeyin...

Gökçen benim şarjla takıntım yok ama oradan dinlemediğim halde çıkınca uyuz oluyorum huyum kurusun
Bugün neşelisin

Müzik çalarını tamamen kapatmak için şu uygulamayı kullanabilirsin.

Tepkiler: dilmenibrahim

csH

Üye
evet onu durdurmak için bir sürü uygulama var ben quick settings kullanıyorum "close the music"i başlangıç ekranına sabitle kapatmak istediğin zaman dokun yeter

ÖEY

Üye
Ben 1 stop clear uygulamasını kullanıyorum. Tavsiye ederim, uygulama sadece müziği kapatmakla kalmıyor ayrıca video ve müzik kısımlarına girdiğiniz de görünen geçmiş kısımlarını da temizliyor

recep288

Üye
akıllı telefon yelpazesi o kadar genişledi ki doğru seçimi yapmak baya bir zorluyor insanı. her sisteminkendine özgü bir eksileri ve artıları var. wp yeni doğan bir sistem. alıpta mutsuz olan arkadaşlar neye ihtiyacı olduklarını hesap edememişler şimdide pişmanlık duyuyorlar. wp bir çok noktada eleştirilecek küçük yeniliklerle düzeltilecek bir çok noktası var ama yeni doğan bir çocuktan koşmasını beklemek bir ütopyacılık olur. yıllarca wm ile akıllı telefon pazarında bir gram yenilik getirmeden kartel olan microsoftun wp ile bu seviyeye kadar gelmesini görmek bile güzel bence. ben cihazımdan memnunum çünkü yeni şeyleri seviyorum. zamanla yarış dahada kızışınca wp kendi kendini geliştirmeye devam eder microsoft bir ekosistem kurmayı amaçlıyordu başardıda bence sadece biraz sabır ile beklememiz gerekecek çünkü wp artık reaksiyon verecek kadar büyüdü piyasaya. güncellemeler biran önce gelirde bizde seviniriz inşallah

Bugün neşelisin

Müzik çalarını tamamen kapatmak için şu uygulamayı kullanabilirsin.

Evet dün neşeliydim darısı bugüne ama şu an itibari ile sıkıcı bir gün gibi yaza alışamadık bir kırgınlık halsizlik var ya gerçi tanıdığım çoğu kişide aynı ama