Windows Phone u kolay kolay bırakmam ama o kadar stabil yapıp üstüne androiddeki uygulamalar çalışırsa ve olur da 808 pureview tarzı bir kamera ile gelirse kesin alırım.
Nokia android telefon çıkarırsa (üst ve orta segment) hiç işim olmaz. Amma Symbian, meego işletim sistemi gibi akıcı ve güzel bir şey çıkartırsa o zaman güle güle Lumia derim. Wp ye sırf Nokia diye geçtim. Yoksa N9 bana yetiyordu (Mağaza yerlerde sürünüyor)
Sadece Android Uygulamalarını Çalıştıracak Meego Üretemez Tizen O Artık,
Ayrıca İntel İşlemci Android Baya Fark Yaratıyor..
Salfish OS Gibi Bişey Yapar Ancak.
Tizenle Samsung ilgileniyordu. Nokia ancak Jolla ile birlikte hareket edebilir. Ama bir eşşekte aynı çukura iki defa düşmez. Meego asrın kazığı oldu bence. Nokia inteli resmen sattı. Yazılım ekibini kapı önüne koydular. Şimdi Elop ta yok. Bakalım ne olacak. Nokia akıllı olursa o kadar çok fanları var ki hepsi bir şekilde dönecektir bence de.
Benim için Nokia'nın yeri çok ayrıdır.
Tizenle Samsung ilgileniyordu. Nokia ancak Jolla ile birlikte hareket edebilir. Ama bir eşşekte aynı çukura iki defa düşmez. Meego asrın kazığı oldu bence. Nokia inteli resmen sattı. Yazılım ekibini kapı önüne koydular. Şimdi Elop ta yok. Bakalım ne olacak. Nokia akıllı olursa o kadar çok fanları var ki hepsi bir şekilde dönecektir bence de.
Android ile bu dönüşü sınırlandırmayabilir yani Symbianlı modeller çıkartıp bu modellerin tıpkı Blackberry OS ya da Samsung'un Tizen sistemi gibi "apk" dosyalarını açmalarını sağlayabilir.
çok akıllıca olur.
Android ile bu dönüşü sınırlandırmayabilir yani Symbianlı modeller çıkartıp bu modellerin tıpkı Blackberry OS ya da Samsung'un Tizen sistemi gibi "apk" dosyalarını açmalarını sağlayabilir.
çok akıllıca olur.