Nokiadan dönüş yapmalı mıyım

fk555897

Üye
iOS şu ana kadar kullandığım en kolay kullanımı olan işletim sistemi. Zorlanacağını sanmıyorum.

cr7kaan7

Üye
    Konu Sahibi
Eksikleri neler nokiaya bakarak onları hala bilmiyorum ısınma flan nasıl :/ i6 yı beklemeye değer bence

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

fk555897

Üye
Eksikleri neler nokiaya bakarak onları hala bilmiyorum ısınma flan nasıl :/ i6 yı beklemeye değer bence

Bence bekle. Yeni ve daha güzel özellikler çıkabilir.

cr7kaan7

Üye
    Konu Sahibi
Benim için telefonda sıralama şu şekildedir yani
Şarj ısınma hız uygulama kolay kullanım saglam olması . Şu yaz aylarında en çok tabi ısınma ön plana çıkıyor

Isınma

Benim iPhone'da ısınma olarak gördüğüm kendi cihazım adına konuşuyorum, şarj yüzdesi 80-90 arasını görünce birde Asphalt 8 oynayınca ısınıyor.

bende ısınma sadece wechat görüntülü konuşmada oluyor onun dışında da en ufak ısınma sorunu yok şükür

0MG90

Üye
Her telefon ısınır. Buna takıntı yapmayın.

hasiim__

Üye
Ben de Nokia'dan iPhone'a geçen birisiyim ve wp platformunun bir sürü eksiğinden ve zırvalıklarından ios'a geçmek bana ilaç gibi gelmişti, açıkçası iPhone'a geçtiğimde akıllı telefon kullandığımı yeni fark ettim yerinde olsam bir saniye düşünmem, apple'ın ayrıcalığı hiçbir marka cep telefonunda yok, apple bir ayrıcalıktır bunu kullandığında anlayacaksın.

Tepkiler: 0MG90
iPhone al tabi ki Digerleri basit geliyor iPhone kullanan birine

cr7kaan7

Üye
    Konu Sahibi
Bazı arkadaşlar prizin yanında kombine almak istiyorsan al diyorlar bu ne ya

Türe

Üye
Bazı arkadaşlar prizin yanında kombine almak istiyorsan al diyorlar bu ne ya

Yalan degil ki. Kucuk olmasidan dolayi bataryasi da kucuk dogal olarak da gunu zor kurtariyor oynayinca.

artık nokıa dan vazgeçip iphone kullanmanı tavsiye ederim