Nokia'dan 808 Pureview ve USB kazanmak isteyenlere duyrulur

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
    Konu Sahibi
Nokia'dan 808 Pureview ve USB kazanmak isteyenlere duyrulur
Yaklaşık 1 saat önce Facebookta gözüme bir haber çarptı. Nokia Türkiye sayfasından duyurulan bu habarde geçen haftalarda olduğu gibi yine ödül var. 3 Nokia Purewiev 41MP ve 30 Adet Nokia Usb. Vereceğim linkten gideceğiniz uygulama ile katılabileceksiniz. Bol şans :D

Dizilerinizi keyifle izlerken, aynı anda Nokia PureView kazanma şansını yakalamak ister misiniz? EMMY ödülleri heyecanı PureView ile başlıyor!

otostopçu

otostopçu

Üye
2 çekiliş hakkı kazandım sabah :D

TheMadness

TheMadness

Üye
Nokia usb ne ya :hmmm

• Beğen
Tepkiler: codblackops2
codblackops2

codblackops2

Üye
3 tanede ben kazandım :D
emmy ne ya çok zor googleden arayana kadar süre doluyor :ehe

ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
    Konu Sahibi
Bu kampanya Nokia Komünikasyon A.Ş. tarafından Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nün 06.08.2012 tarihli ve B.07.I.MPİ.0.13.00.02-255-01-02/2269-8599 sayılı izni ile 27.08.2012(00:01)–17.09.2012(23:59) tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Kampanya tarihleri arasında Nokia’ya ait internet sitesine ücretsiz girerek, Fox International Channels Turkey Yapım Ltd. Şti. tarafından hazırlanan Emmy ödülleri uygulamasını kabul edip, uygulamayı yükleyerek ad-soyad, adres ve telefon bilgilerini girip 64. Emmy ödüllerine aday gösterilen ve Foxlife, FX ve Foxcrime kanallarında yayınlanan dizilere ilişkin toplam 50 sorudan rasgele seçilecek 3 adet soruya doğru/yanlış fark etmeden cevap veren katılımcılara 1 çekiliş hakkı, 3 sorudan 1 yada 2 soruyu doğru cevaplayanlara 2 çekiliş hakkı, 3 sorudan 3 soruyu doğru cevaplayan katılımcılara 3 çekiliş hakkı (Uygulamaya katılım her kullanıcı için günlük 3 toplam 66 ile sınırlıdır) verilecektir. Çekilişte 3 kişi Nokia 808 Pure View Cep telefonu(hat+kart hariçtir), 30 kişi Nokia 30GB flashdrive ikramiyesi kazanacaktır. İkramiye özellikleri belirtilen içeriktedir. İkramiye görselleri ile verilecek ikramiyelerin renk ve özellikleri farklılık gösterebilir. Çekiliş 21.09.2012 tarihinde, saat 11.00’da U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Gülbahar Mah. Cemal Sururi Sok. Halim Meriç İş Merkezi No: 25 D:37 Mecidiyeköy/İSTANBUL adresinde bulunan konferans salonunda noter huzurunda, isteyen herkesin katılımına açık olarak gerçekleştirilecektir. Kazanan talihliler 26.09.2012 tarihli Radikal gazetesi Türkiye baskısında duyurulacaktır. Asil ve yedek talihlilere taahhütlü posta yolu ile tebligat yapılacaktır. Postada meydana gelen gecikmelerden Nokia Komünikasyon A.Ş. sorumlu tutulamaz. Asil talihliler, ikramiye teslimi için en geç 11.10.2012 tarihine kadar, yedek talihliler ise, ikramiye teslimi için en geç 26.10.2012 tarihine kadar kimlikleri ile U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri’ne başvurmaları halinde ikramiyelerini teslim almaya hak kazanacaklardır. Katılımda ad, soyad ve adres bilgisi eksik olanlar kampanyaya dahil edilmeyecektir. Bu tarihlere kadar kimliği ile başvurmayan talihliler ikramiyelerini teslim alamazlar. Bu çekilişe Nokia Komünikasyon A.Ş., Fox International Channels Turkey Yapım Ltd. Şti. ve U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Tic.Ltd.Şti. çalışanları ile 18 yaşından küçükler katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez. Kazanılan hak devredilemez, nakde veya mala çevrilemez. KDV ve ÖTV dışında ikramiye ile ilgili tüm vergiler ve yasal yükümlülükler talihlilere aittir. Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz. Kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgiyi 0212 212 40 30 No.lu U2 Kampanya Danışma Hattı’ndan öğrenebilirsiniz. Bu çekilişe katılan herkes, yukarıdaki şartları kabul etmiş sayılır.

- - - Eklendi - - -

3 tanede ben kazandım :D
emmy ne ya çok zor googleden arayana kadar süre doluyor :ehe

Emmy Amerikan televizyon yapımlarına verilen ödülmüş. Yabancı olduğu için zor :ehe

serkashop

Üye
1 çekiliş hakkı kazandım bana böyle şeyler pek samimi gelmiyo açıkçası sayfaya üye topluyolarmış gibi geldi ama hayırlısı bakalım

codblackops2

codblackops2

Üye
3 kere yarıştım toplam 7 çekiliş hakkı kazandım bugunluk limit doldu yarın devam :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...