nonamex
Üye
Hayır. Nvidia tegra, adreno 220 mesela daha guclu..Broadcomm2727 zaten en hızlı mobil gpu su değilmiydi?(yanlışsam düzeltin)
Hayır. Nvidia tegra, adreno 220 mesela daha guclu..Broadcomm2727 zaten en hızlı mobil gpu su değilmiydi?(yanlışsam düzeltin)
En hızlı değil ama en güçlü gpu'lardan BIRI. Varolan symbian^3 pr 1.2 ve anna bu gpu'yu tam anlamıyla kullanamıyor ama belle ile bunu çözdüler.Broadcomm2727 zaten en hızlı mobil gpu su değilmiydi?(yanlışsam düzeltin)
PowerVR Sgx540 daha guclu.. Eskilerden Galaxy S ve Wave2 de..onlar yeni nesil ondan o zaman amd nin çıkacak bir tane hepsini geçer mobil anlamda en hızlı pc grafikleri sunabiliyor
Sanmıyorum Broadcomm GPU lar multimedya amaclı daha cok Kamera, 1080p vıdeo icin falanAcaba broadcom 2763 olabilir mi beyler? Bu gpu için 192milyon poligon çiziyor diyorlardı.
Benchmark testlerinde N8 den ilerideydi o gpu..nere powersgx540 daha güçlü 28milyon çiziyor tek başına bcm2727 32 çiziyor nerde güçlü geç o işleri @haso can can sende bot musun her yere aynı linki atıyosun yeter----------Eklendi @ 17:41:15 ---------- Yazıldı @ 17:40:11 ----------yemez onun 1080p desteği var tek çekirdkte öyle performans yok hatta çift çekirdek cihazlar bile o kadar yüksek performanslı değil
Onun için bizim telefonlar hd oyunlarda pek başarılı değil ya...Sanmıyorum Broadcomm GPU lar multimedya amaclı daha cok Kamera, 1080p vıdeo icin falan
Evet Anna cıkana kadar Angry birda seasonsta bile kasıyordu.Onun için bizim telefonlar hd oyunlarda pek başarılı değil ya...
Ben 3d hd oyunları diyorum.Evet Anna cıkana kadar Angry birda seasonsta bile kasıyordu.----------Eklendi @ 17:47:21 ---------- Yazıldı @ 17:46:08 ----------broadcom.com/products/Cellular/Mobile-Multimedia-Processors/BCM2763Al oyun performansıyla degil multimedya performansıyla tanıtılıyor..
Orası doğru bak.yahu değil biz tartışmadık bunu tek başına diyorum işlemci ile değil 28 görüyor o en fazla hatta az önce bahsettiğim opengl testlerinde N8 geçiyor o dediğin cihazları ipad i bile geçiyor
Evet Anna cıkana kadar Angry birda seasonsta bile kasıyordu.
----------Eklendi @ 17:47:21 ---------- Yazıldı @ 17:46:08 ----------
broadcom.com/products/Cellular/Mobile-Multimedia-Processors/BCM2763
Al oyun performansıyla degil multimedya performansıyla tanıtılıyor..
O GPU daha cok kamera telefonu icin bu telefonlara koymazlar.Yalnız o multimedya içine oyunlar da dahil12 Mpixels with advanced ISP, and high-performance 3D for advanced user interfaces, navigation displays, and mobile gaming, demiş GPU için.
1 ghz olunca web tarayıcısı hiç takılmıyor işte.. (Video'nun sonunda web tarayıcı )Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız!