nokia yine ayak yaptı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zavcu

zavcu

Üye
    Konu Sahibi
nokia yine ayak yaptı
arkadaşlar sabah PC mi açtığımda bi uyarı aldım telefonunuzu belle yazılımına yükseltin die telefonumu bağladım nokia ovi suit güncellemeside mevcuttu güncellemeyi yaptım fakat belle güncellemesi kayboldu şuan da herhangi bi güncellemede gözükmüyor nokia ya bugün yarın güncellemeyi çıkartıcak yada yine milleti boşuna heyecanlandırdı sabah bi arkdaşta konu açmış heyecana kapılıp konular kilitlenmiş hemen yok asılsız felan die gözüme mi inanıyım sizemi konu hakkında bilgisi olan arkdaşlardan açıklama alırsak çok sevinicem herkese iyi forumlar...

uruno

uruno

Üye
belle geliyor dertler bitiyor sabır:)

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Dur şimdi deniyorum bakayım.

----------Eklendi @ 13:35:51 ---------- Yazıldı @ 13:33:15 ----------

Nokia Suite için buldu bakalım.

SHS

SHS

Üye
şakacı nokia:D

dücane

dücane

Üye
kardes, o güncelleme sadece Nokia suite icin...bendede öyle yaziyordu, bu demek ki, bu yeni nokia suite güncellemesiyle belle´i yükleyecegiz, yani bu sürüm belle sürümüdür...bu sürüm üzerinden yükleyecegiz belle´i, Nokia ayak felan yapmadi...

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
kardes, o güncelleme sadece Nokia suite icin...bendede öyle yaziyordu, bu demek ki, bu yeni nokia suite güncellemesiyle belle´i yükleyecegiz, yani bu sürüm belle sürümüdür...bu sürüm üzerinden yükleyecegiz belle´i, Nokia ayak felan yapmadi...
Emin misin dene bakayım

OzGuRKnowN

Üye
arkadaşlar bu bellenin sadece sesleri. Nokia Suite Güncellemesi Belle Güncellemesi Değil Belle Yüklemek için Adamlar Nokia Suiteyi geliştirmişler..

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
şubat dedilerse şubattan önce gelmez bence de..

valent

valent

Üye
Bu ay nokia suite önümüzdeki ayda belle güncellemesi gelecek hazırlıklar yapılıyor

polluxea♪

polluxea♪

Üye
beyler deneyin hadi belle yükleyebilen paylassın :d:

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Sazan.avi :zuhaha:

• Beğen
Tepkiler: polluxea♪
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt