Sonunda Düzgün Harita Güncellemesi Geldi. Sürüm 3.8.105 [11.11.2011]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

brifing

Üye
    Konu Sahibi
Sonunda Düzgün Harita Güncellemesi Geldi. Sürüm 3.8.105 [11.11.2011]

arkdaşlar sabah nokia suite bağladım tekrar yukarıda gördüğünüz uyarıyı verdi hatta ekran alıntısı yaptm herkes görsün die yükledi ve artis bi şeklde giriş yaptı :D siyah zemn üstünde nokia fln yazıor:D

----------Eklendi @ 14:11:07 ---------- Yazıldı @ 14:04:22 ----------

benim ilk farkketiğim haritalara direk giriyor eskisi gibi değil menü seçenekleri çıkmıyor..hava durumu uygulamalardan giriyorsunuz inanılmaz güzel bişi yapmışlar ben çok beğendim şahsen..sürüş te ise canlı trafik bilgisi internete bağlanınca veri alıyor fakat bi şey göremedm..ama genel itibari ile logolar fln belle gibi mükemmel olmasada bence eskisinden çok daha hızlı ve kullanışlı olduğu kesin..

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
şu anda yüklüyorum bakam nasıl olmuş

daha iyi olmuş

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​ciddi ciddi belle geliyor ya valla :) ufaktan ilk 11 i sahaya sürmeye başladılar :D

SilentOne

SilentOne

Üye
bnde şimdi nevar ne yok yükleyecem

brifing

Üye
    Konu Sahibi
vala ben anlamakta güçlük çekiyorum..ya belle tee 2-3 ay sonra gelcek updateleri güncel tutup gündemde kalmak için yapıyorlar..yani direk bellenin üstünden alayını versin ne böle mağaza,harita vs..şimdi çoğu kişi belleyi flashlıcak belki geldğinde benm gibi yurt dışından alanlar fln..şimdi hobaa tekrar mağaza,harita güncellemeleri silincek,tekrar mı yüklicez onu da merak ediyorum doğrusu..

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
18 kasım belle geliyor arkadaşlar ondan

qsaw

qsaw

Üye
Bunun dünkünden farkı ne ?

qsaw

qsaw

Üye
sanırım hatalar düzeltilmi paylaştığın için sağol

brifing

Üye
    Konu Sahibi
Bunun dünkünden farkı ne ?
bunu direk kur hocam düzgün her şey o özellik desteklenmiyor hatası fln yok o benm dediğim özellkler yani yüklerken yazan özellkler konulmuş işte..

----------Eklendi @ 15:06:30 ---------- Yazıldı @ 15:04:43 ----------

nerden hocam istihbarat:D :ehe bide hocam 7 gün için annaya uygun harita güncellemesini mi düzelttiler anlamadm ki:d

u_cosar

u_cosar

Üye
bende şuan yüklüyorum

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Nerden mi belle videosunu açın n8 e gelin adam *#0000# tuşluyor güncelleme tarihi 18.10.11 buna 1 ay ekle 18 kasım veya 17 si nokia 1 ay bekletiyor her ülkeye çıksın diye

brifing

Üye
    Konu Sahibi
Nerden mi belle videosunu açın n8 e gelin adam *#0000# tuşluyor güncelleme tarihi 18.10.11 buna 1 ay ekle 18 kasım veya 17 si nokia 1 ay bekletiyor her ülkeye çıksın diye

hmm şu geçen yaptğmız teoriyi dion olabilir hocam inş dediğin gibi olur..

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
güzel olmuş şimdi sorunsuz çalışıyor..aynı zamanda sesli yönlendirme dosyaları da güncellendi

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Evet o teori inş doğrudur

valent

valent

Üye
Gerçekten güzel olmuş bu seferki

lilsaint_03

lilsaint_03

Üye
bu sefer eksiği tamamlamışlar arakadaşlar belleleyeceğiz yakında N8 lerimizi :)

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Bişey sorcam bende gözükmüyo güncelleme telefonda 3.08 yüklü

engin_erg

engin_erg

Üye
beta mı bu arkadaşlar? ben belle kullandığım için güncellemeyi göremiyorum bunun versiyonu kaç bende 3.08 var

brifing

Üye
    Konu Sahibi
başta yazıyor arkdaşlar ilk msjma resimle birlkte koydum ..3.08.105

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt