symbianmanyağı
Üye
kullandım tabi ya bi menü koymuşlar karışık kasıyo uygulama yok bi tane autocad uygulaması yok retrica yok haritalar yanlış yönlendiriyo nokia mapsin nesi güzelse...hayatında hiç meego kullandın mı bilemiyorum da, meego eğer devam etseydi şuanda meego fanı olarak dolaşıyor olurdun.
kullandım tabi ya bi menü koymuşlar karışık kasıyo uygulama yok bi tane autocad uygulaması yok retrica yok haritalar yanlış yönlendiriyo nokia mapsin nesi güzelse...
meego dışında sistem kullanmamışınız az gözünüzü açın cap canlı sistemler var uygulama kaynıyo.
windowsdan önce nokia batıyodu windows geldi nokia adam oldu
Meego Android'in İpini Çekecek Tek İsletim Sistemiydihayatında hiç meego kullandın mı bilemiyorum da, meego eğer devam etseydi şu anda meego fanı olarak dolaşıyor olurdun.
kardeş o sistemleri kim kullanıyo. madem bu kadar iyi o sistemler niye mağazada windows ios androit varNokia adam olduysa neden halen WP'dan birşey olmuyor, mesela benim gibi bugüne kadar 10'larca nokia telefonu satın alıp Nokia'dan başka telefon kullanmamış insanlar neden gidip Lg, Samsung, Sony, HTC veya iPhone almak istiyor veya tümdengelim yapalım aynı mantıkla neden Nokia almak istemiyor.
"şirketi kurtardı"kardeş o sistemleri kim kullanıyo. madem bu kadar iyi o sistemler niye mağazada windows ios androit var
nokia wimdowsa geçmese düşüşü iflas olurdu adamlar şirkeyi kurtardı bak mis gibi telefon üretiyolar uygulama yok diyen ölsün nası yok
kardeş o sistemleri kim kullanıyo. madem bu kadar iyi o sistemler niye mağazada windows ios androit var
nokia wimdowsa geçmese düşüşü iflas olurdu adamlar şirkeyi kurtardı bak mis gibi telefon üretiyolar uygulama yok diyen ölsün nası yok
Nokia'nın Hızına Yetişilmiyor.Meego=Gerçek linux ama kiydilar. Yazıklar olsun . Kullandım yani test ettim N900 sanki şu anki android gibi akıcı idi Şaştım kaldım yani öyle hesap yapın sonra kötüleyin. Devrim olurdu .
Battıyordu Sen Nokia'nın Yerinde Olsaydın Ne Yapardın ?Symbian'ı kendi eliyle öldüren bir firmaya her şey müstehaktır. Daha da beter olsun.
o kullanıcılarını düşünüp davrandımı ki ben onun yerine kendimi koyayım. 2 yıl önce 1000 küsür liraya 808 aldım. sonra symbian servislerini bir bir kapamaya başladı. mağazaya birşey eklenmez oldu, harita çoğu kez çalışmaz oldu, internet radyoyu kapattı ve daha bir sürü şey. 2016 da desteği keseceğini erkenden söyleyince oyun, uygulama vs çıkmaz oldu. markete uygulamaların güncel sürümlerinin eklenmesine izin vermedi. hangi uygulamayı açsam; " artık nokia mağazaya yeni sürüm eklenmesine izin vermiyor" ibaresi gördüm. geliştiricilere mağazaya uygulama göndermeyin diye e-posta atan bir firma ayrıca. meego ya da aynısını yaptı. N9 gibi bir cihazı harcadı. 15 yıl ürünlerini kullandım. bana nokia nın avukatlığını yapma. umarım daha da beter olur.Battıyordu Sen Nokia'nın Yerinde Olsaydın Ne Yapardın ?
Nokia'nın Son durumu Satılmadan Önceki Halinio kullanıcılarını düşünüp davrandımı ki ben onun yerine kendimi koyayım. 2 yıl önce 1000 küsür liraya 808 aldım. sonra symbian servislerini bir bir kapamaya başladı. mağazaya birşey eklenmez oldu, harita çoğu kez çalışmaz oldu, internet radyoyu kapattı ve daha bir sürü şey. 2016 da desteği keseceğini erkenden söyleyince oyun, uygulama vs çıkmaz oldu. markete uygulamaların güncel sürümlerinin eklenmesine izin vermedi. hangi uygulamayı açsam; " artık nokia mağazaya yeni sürüm eklenmesine izin vermiyor" ibaresi gördüm. geliştiricilere mağazaya uygulama göndermeyin diye e-posta atan bir firma ayrıca. meego ya da aynısını yaptı. N9 gibi bir cihazı harcadı. 15 yıl ürünlerini kullandım. bana nokia nın avukatlığını yapma. umarım daha da beter olur.
Nokia'nın Son durumu Satılmadan Önceki Halini
Düşünün Sorunsuzdu Ne Oldu ? Arka Kapılar
Ardında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?