Nokia x6 ve samsung wave arasında kararsız kaldım yardım.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

IIIJ0KERIII

Üye
    Konu Sahibi
Nokia x6 ve samsung wave arasında kararsız kaldım yardım.
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi.2 sinden birini alıcam.Yıllardır nokia kullanmaktayım.Wave işletim sistemi bakımından oldukça tatminkar.Ama hiç samsung kullanmadım bu yüzden çekiniyorum.Müziğede çok düşkün bir insanım.İsteklerime gelince,
1-Kamera müzik video kaydı kaliteli olmalı
2-Web tarayıcısı kaliteli olmalı ve video izleyebilmeliyim internet üzerinden
3-Uygulama ve oyunlar bol olmalı,Kaliteli ve güzel olmalı
4-Karizmatik bir tel olmalı.

• Beğen
Tepkiler: HÜSOLİNE

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
bence wawe al

Anußis

Anußis

Üye
bende aynı konuyu açmıştım çoğunluk wave demişti ancak gönlüm x6dan yanaydı x6 aldım hiçte pişman değilim

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
Hiç düşünme wave al bende ikisi arasında kararsız kalıp x6 almıştım iki hafta kullandım tekrar sattım wave aldım böyle bi telefon görmedim hayatımda kulaklık taktığında 5.1 ses çıkışı var dvd filmleri sanki sinemada gibi izliyorsun ses efekleri harika kulaklık olmadanda x6 dan daha fazla ses çıkartıyo ve ses kalitesi de odukça mükemmel görüntü olarak x6 da hd ekran kullanılmış güneşte ekran kayboluyor samsung ta süper amoled ekran var böyle bir netlik yok ve güneştede etkilenmiyor x6 dvd kalitesinde çekim yapıyo diyolar çekimi güzel ama samsung hd çekim yapıyor bildiğin hd video kameralar gibi foto çekimi de harika oyunlara gelince playstation tarzı oyunları yükleyip oynayabiliyorsun x6 da bu tarz oyunları oynaman imkansız internet hızı x6 dan 3 kat daha hızlı ayrıca x6 da 128 ram var wave de 512 ram saymakla bitmez anlayacağın farklarını ve de fiyatları çok yakın birbirine

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Zaten isteklerinin hepsi bu telefonlarda mevcut. Ama ayrıntılı bir şekilde özelliklerini yazayım...
WAVE'İN ÖZELLİKLERİ; 1ghz işlemci 512 ram+5mp flaşlı otofocuslu kamera+720p 30 fps ile kaliteli HD video kayıt+Super Amoled ekran ile en yakın rakibini bile ekran konusunda farka gömüyor+şimdilik ps2 kalitesinde nfs shift oyunu dışında pek bir artısı olmayan ilerisi için gelecek vaad eden BADA işletim sistemi
X6'NIN ÖZELLİKLERİ; 434 mhz işlemci 128 ram+5 mp carl zeiss optik lensli flaşlı otofocuslu kamera+480p 30 fps ile iyi seviyede video kayıt+tonlarca uygulama oyun destekli zengin SYMBIAN işletim sistemi+Hoperlör çıkış sesi ve kulaklık sesi çok başarılı çünkü müzik telefonu+8/16/32 gb hafıza seçenekleri+nispeten daha hesaplı
SON OLARAK;
Samsung Wave video test;
Nokia X6 video test;

IIIJ0KERIII

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler arkadaşlar sanırım wave alıcam.Ddiğim gibi tek çekindiğim nokta nokia dan başka tel kullanmadım ve samsung menüsünden tutun her şeyi bana yabancı geliyor.Wavenin üstünlüğünüde kabul ediyorum.Şu korkuyu bir yenebilsem düşünmeden içim rahat wave alıcam.

OğuzcanAbi

Üye
wawe derim bende

IIIJ0KERIII

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar teşekkürler başka fikirleri olan yokmu?

bursacity

bursacity

Üye
Arkadaşlar teşekkürler başka fikirleri olan yokmu?

google nexus one ortağım:D gold mağazasına bak fiyatıda iphone 4 gibi muazzam değil flash zaten var internet uzerıdnen ıstedıgını ızle

Esendağlı

Esendağlı

Üye
İki cihazında kullanıcı yorumlarını takip et bence,wavede ısınma sorunu olduğunu okumuştum.ama gerçekten güzel bir cihaz.tek dezavantajı yenibir işletim sistemi olması(bada OS)

SilentOne

SilentOne

Üye
waveall

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bak burda çok güzel bir karşılaştırma var

__black__

__black__

Üye
wave al

mc_laren983

mc_laren983

Üye
abı sorma ya ben 1 ay dusundum gıttım nokıa aldım hoşumaa gıtmedı gerısını sen dusun

SilentOne

SilentOne

Üye
wavee

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt