Nokia x6 ve samsung wave arasında kararsız kaldım yardım.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

IIIJ0KERIII

Üye
    Konu Sahibi
Nokia x6 ve samsung wave arasında kararsız kaldım yardım.
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi.2 sinden birini alıcam.Yıllardır nokia kullanmaktayım.Wave işletim sistemi bakımından oldukça tatminkar.Ama hiç samsung kullanmadım bu yüzden çekiniyorum.Müziğede çok düşkün bir insanım.İsteklerime gelince,
Maxicep.com - Nokia x6 ve samsung wave arasında kararsız kaldım yardım. 1-Kamera müzik video kaydı kaliteli olmalı
2-Web tarayıcısı kaliteli olmalı ve video izleyebilmeliyim internet üzerinden
3-Uygulama ve oyunlar bol olmalı,Kaliteli ve güzel olmalı
4-Karizmatik bir tel olmalı.

muratyusuf43

Üye
Ben ikisini de kullandım. Şu an Wave kullanıyorum, kesinlikle Wave den şaşma.

isaekrem

Üye
Ben de daha önce X6 kullandım. Şu anda wave kullanmaktayım. Kesinlikle Wave al ve karşılaştırma bile yapma.

onuraslan

onuraslan

Üye
wawe

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
uygulama diyorsan x6 ama yanında internet tarayıcı diyorsun hakkatten çok kararsızsın. Seçimin zor bana sorarsan wave derim

bybilal

bybilal

Üye
bence ikisinide alma x9 geliyo gibi söylentiler var. O telefon mütiş bişe. wawe falan alırsan pişman olabilrisin x9 u görünce

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
Ya hemen de kanıyorsunuz o haberin gerçekliği yaklaşık olarak %5 tir. Nokia resmi bir açıklama vermediği sürece o telefon piyasada yok sayılır.:off:

bybilal

bybilal

Üye
Ya hemen de kanıyorsunuz o haberin gerçekliği yaklaşık olarak %5 tir. Nokia resmi bir açıklama vermediği sürece o telefon piyasada yok sayılır.:off:
bende çıktı diye bişe demedimki zaten söylentiler var dedim beklemesini anlatıyorum orda.:nono:

cbalim

Üye
bende senin gibiydim kesin olarak x6 almaya gittim bi baktım wave almışım:)
kullanma imkanın varsa alacağın yerde bir eline x6 yı al diğerine wave yi al farklı gör dokunmatiği olsun ekranı olsun çok fark var
kamera video çok iyi derecede
taracıyısı da fena değil ama uzun süre nokia kullandıysan alışman biraz zaman alır
ayrıca x6 nın 5800dan pek farklı yok bunuda göz önünde bulundurmanı tavsiye ederim
nokiadaki ufak işe yarar ayrıntıların bazıları mevcut değil menüsüne vs alışman zaman alır ama güzel telefon:)

IIIJ0KERIII

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler arkadaşlar sanırım wave alıcam.Ddiğim gibi tek çekindiğim nokta nokia dan başka tel kullanmadım ve samsung menüsünden tutun her şeyi bana yabancı geliyor.Wavenin üstünlüğünüde kabul ediyorum.Şu korkuyu bir yenebilsem düşünmeden içim rahat wave alıcam.

didyou

Üye
Tek kelime ile Wave öneririm.Samsung'un alt düzey telefonlarına destek sıfır ama Wave Bada'yı ilk defa kullandığı için destek daha rahat olur.Wave'ye göre uygulama ve oyunlar iphone'dan farksız.Symbian'ın hantallığına bakmadan direk Wave almanı öneririm.Bada OS'un daha zamanı var belki ama Symbian'dan daha rahat bi sistem.İlk başlarda oyun,uygulama sıkıntısı çekebilirsin ama Samsung ve geliştiriciler Bada'ya önem verirlerse ileride İos gibi bi sistem çıkabilir önümüze.Hem Wave'de gayet rahat HD video çeken 5MP flaşlı kamera bulunmakda.X6'da da 5MP kamera var aşşağı yukarı aynı ama Wave'nin kamera özellikleri daha sağlam geldi bana.Karizma açısından bakarsan ikiside sana karizma sağlayabilir ama X6 bildiğim kadarıyla plastik kasaya sahip Wave ise aliminyum kasa.Kısacası Wave almanı tercih ederim.En azından ben öyle yapardım.Web tarayıcısı olarak Wave'nin inceleme videolarına baktığımda daha başarılı buluyorum X6'dan.

tr-trance

Üye
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi.2 sinden birini alıcam.Yıllardır nokia kullanmaktayım.Wave işletim sistemi bakımından oldukça tatminkar.Ama hiç samsung kullanmadım bu yüzden çekiniyorum.Müziğede çok düşkün bir insanım.İsteklerime gelince,
Maxicep.com - Nokia x6 ve samsung wave arasında kararsız kaldım yardım. 1-Kamera müzik video kaydı kaliteli olmalı
2-Web tarayıcısı kaliteli olmalı ve video izleyebilmeliyim internet üzerinden
3-Uygulama ve oyunlar bol olmalı,Kaliteli ve güzel olmalı
4-Karizmatik bir tel olmalı.

hocam.bende x6 alıcakatım taki 8500 wave i görene kadar.şimdi 8500 wave kullanıyorum.gerçekten çok ii .her ihtiyacımı karşılıo.gönül rahatlıgıyla wave al derim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt