millet müzik dinlerken uçuyo galiba o yüzden fark etmio olabilirlerEvet Bizdekilerdemi Sorun Var Yoksa Kullanıcıları Farkedemiyomu Anlamadım. Sesi Sadece Sol Kolona Veriyom Aşırı Derecede Belli Oluyor..
yaptığının aynını yaptığımda hoparlör sorunu daha belli edio kendiniEvet Bizdekilerdemi Sorun Var Yoksa Kullanıcıları Farkedemiyomu Anlamadım. Sesi Sadece Sol Kolona Veriyom Aşırı Derecede Belli Oluyor..
nokıa gibi firmaya ve bu tele verdiğim paraya yazıklar olsn bemillet müzik dinlerken uçuyo galiba o yüzden fark etmio olabilirler
--------------- Ekleme ---------------
yaptığının aynını yaptığımda hoparlör sorunu daha belli edio kendini

5800 kkkalın mükemmel ses mükemmel telefon sonsuz FWler...[/QUO ya çewremde 5800 kullanan çok olduğu için aldm bu teli
muhtemelen hoparlör patlamıştır..teknik servise bir sormanı tavsiye ederim.5800 alın mükemmel ses mükemmel telefon sonsuz FWler...![]()
arkadaşlar bende nokıa x6 16 gb var.. müzik dinlerken son seste iken üst hoparlörden cızırtı gibi ses gelio sizde de oluo mu bu![]()

AYNEN ÖYLE AĞZINIZA SAĞLIK GENÇLER...TELEFONUM 10 GÜNDÜR KVK SERVİSTE.HABER YOK TELEFONDAN.Bİ DAHA KVK MI?TÖVBEEEE..millet müzik dinlerken uçuyo galiba o yüzden fark etmio olabilirler
yaptığının aynını yaptığımda hoparlör sorunu daha belli edio kendini
nokıa gibi firmaya ve bu tele verdiğim paraya yazıklar olsn be![]()

YOLLADIM ZATEN...900 LİRA PARA VERDİK .DAHA TELEFONA DOYAMADAN 3.GÜN SERVİSE DÜŞTÜ. AH ULAN ...İŞE BAK.Bende X6 kullanıcısıyım böyle bi problemle karşılaşmadım teknik servise yollayın bence![]()