nokıa x6 üst hoparlör sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nooyan

nooyan

Üye
evet arkadaşlar benim x6 da da aynı sorun vardı bende servise yolladım paralel ithalat oldugundan istanbu daki betpa diye bi servise yolladım 1 hafta sonra telefonumu geri yolladılar telefonunuzda belirtilen hataya rastlanmadı diye de bi cıktı gönderdiler ben bişe anlamadım telefondaki o sinir cızırtıları duymamak icin sagır olmak lazm. neyse telefonu 1 hafta kadar kullandım bu seferde titreşim özelligini kaybetti ve de ekranının icine toz girdi tekrar servise yolladım 3 hafta oldu hala haber yok.

aldıgıma pişman oldum bu ne bicim iştir anlamadım
telefonu alalı 3 ay oldu birsürü sorunu var
bu nokianın x6 serisi kesin sorunlu üretim
nokia nın bu işe bi el atması lazm artk

nooyan

nooyan

Üye
telefonum gecen gün servisten geldi
buzzer degisimi yapılmıs suan hic bir sorunu yok

semamca_07

Üye
arkadaşlar bendede aynı sorun var benimki x16 8 gb ama sadece 16 gb olanlarda yok bu sorun bütün x6 larda sanırım iyiki sıfır almamışım içim yanardı yoksa 500 tl ye aldım çiziği bile yok 1 aylık cihazdı cızırtı sorunu çıkınca eyvah dedim bozuk telefon aldık ama telefondan kaynaklı olduğunu duyunca rahatladım biraz kullanır satarım olmazsa illaki son seste dinlememizede gerek yok bence kulaklığı tak dinle ne farkederki

By_Casparov

By_Casparov

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ben teknik servise gönderdim teli.. hoparlör değişimi yapılmış ve güncel yazılım atılmış.. olmuş yani tel size de öneririm?

altanistan

altanistan

Üye
Aynı sorun bende de var zannedersem X6 üretim hatası. Telefonumu açtırıp kurcalatmak istemiyorum tüketici haklarına şikayet ettim 3 aydır bekliyorum bakalım.Hoparlörün sadece birinde Cızır cızır ses var

frqan7

Üye
bendede x6 var ama bu problem bende yok allha şükürler olsun :)

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar ben teknik servise gönderdim teli.. hoparlör değişimi yapılmış ve güncel yazılım atılmış.. olmuş yani tel size de öneririm?

aynen benm x6 da yazılı çöktü yolladım garantiye 3 günde geri geldi :D ilk aldığm gibi .D

ayberkev

ayberkev

Üye
Arkadaşlar bendede x6 var. Bu yukarıdaki hoparlörden cızırtılı ses çıkartmasının sebebi o hoparlörün patlamış olmasından kaynaklanıyor ne yazıkki sadece yukarıdaki hoparlörde küçük bir bass sistemi var buda biraz basslı müzik açınca patlıyor aşağıdaki hoparlörde bu bass sistemi yok o yüzden böyle.Bendede oldu aynı sorun verdim telefoncuya değiştirdi ama 55 tl haşırt oturdu.

Tarik Baskan

Üye
Arkadaşlar Sorunu halledilemeyenlere sesleniyorum boşuna uğramayın KVK'yla, ben 6 defa yılmadan sabırla götürdüm 2 ay boyunca o telefonu servise ama 5 defa girip çıktı servise yapamadılar 6.da kullanıcı hatası diyip 20 TL kitlemeye çalıştılar ama almadım teli servisten. Yaklaşık bir ay boyunca nokiayı arayıp arkalarını toplamakla uğraştım ve sonunda telefonu yenisiyle değiştirdiler ücret almadan ama ne yazık ki gelen tel. farksız ve üstüne ekranda sorunluydu renkler karışıyodu telin. ISınınca düzeliyodu bu kadar berbat bi telefon daha önce kullanmadım. Daha uğraşmak istemedim nokia ile Tüketici HakeM Derneğine başvurduM. Yaklaşık bir ay sonunda karar çıktı ve para iadesine karar verildi. Oldu 5 ay ve hala beklemekteyim posta yoluyla bi kağıt göndericekler ve o kağıtla paramı alabilicem ama o da 3 ay sürüyomuş gelmesi. Şu an kağıdı beklemekteyim ve 2 ay oldu gelişmeleri söylerim bence hala bu sorunu olanlar uğraşıp peşini bırakmasınlar haksızlağa gelmeyin susmayın işin peşini bırakmayın eğer o telefona 900 TL gibi bi para ödediysek sonuna kullanmalıyız o teLi...:oke:

----------Eklendi @ 22:21:21 ---------- Yazıldı @ 22:20:04 ----------

Son olarak şunu da söyliyim ne güncellemeyle ne de yeni hoparlor değişimiyle düzeldi telefon baştan aşagı değişti yine olmadı yapıldı diyen arkadaşlar bi daha bakın bence ;)

Tarik Baskan

Üye
Tüketici hakem heyetine başvurarak paramı almış bulunmaktayım arkadaşlar herkesin bilgisine ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt