NOKIA X6 sertifika hatası

Sponsorlu Bağlantılar

mehmetbilgin1986

mehmetbilgin1986

Üye
    Konu Sahibi
NOKIA X6 sertifika hatası
arkadaşlar nokia X6 sahibiyim. şimdi bu telefonun 16GB hafızası var. fakat ben film izleyemiyorum. avi formatında mpeg formatında videolar denedim. mpeg de ses var görüntü yok. sitemizdeki programların hemen hepsini yüklemeye çalıştım. SERTİFİKA HATASI ya da SÜRESİ GEÇMİŞ SERTİFİKA hatası verdi. converter çeviriciyi de denedim. mp4 formatına çevirdim fakat tekrar ses var görüntü yok.. ben şimdi paraya kıyıp aldığım bu telefondan film izleyemeyecekmiyim :(

yardımcı olana arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ederimm

• Beğen
Tepkiler: kertenkelek ve menderes27

Ediz Yiğit

Ediz Yiğit

Üye
Telefon versiyonunuz v11.0.77 ise HelloOX2.03 ile hack yapılabiliyor, eğer güncellediyseniz sanırım son sürüm HelloOX2 ile hack olmuuyor, firmware modifiye flash atmanız gerekir.

mehmetbilgin1986

mehmetbilgin1986

Üye
    Konu Sahibi
yazılım sürümü: V 20.0.005
yazılım tarihi: 24-03-2010
model: X6-00
tür: RM-559

Ediz Yiğit

Ediz Yiğit

Üye
O zaman biraz daha beklemeniz gerekiyor, X6'ya sahip bilgili kullanıcılar yakında yabancı sitelerdeki modifiyeli hacked firmwareları (PNHT metodu) paylaşacaktır.

mehmetbilgin1986

mehmetbilgin1986

Üye
    Konu Sahibi
bekleyelim bakalım :(

celibar

celibar

Üye
Opda'dan sertifika alarak programları sertifikalayıp kurabilirsin.ve sertifika süresi geçmiş diyen programlar için ise tarihi sırayla 1 geriye al.

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Sırf bunun için hacklemeye gerek yok.Bence FormatFactory yazılımını denemelisin.Bununla 3GP formatına yüksek kalitede çevirip telefonda deneyebilirsin.

haltie

haltie

Üye
Opda'dan sertifika alarak programları sertifikalayıp kurabilirsin.ve sertifika süresi geçmiş diyen programlar için ise tarihi sırayla 1 geriye al.

Sırf bunun için hacklemeye gerek yok.Bence FormatFactory yazılımını denemelisin.Bununla 3GP formatına yüksek kalitede çevirip telefonda deneyebilirsin.

ikiside mantıklı fikir mp4e çevirerekte izleyebilirsin çok kaliteli şekilde h.ack yöntemi çıkana kadar.:) alttaki linkteki programı kendim kullanıyorum tavsiye ederim.

http://www.maxicep.com/cep-icin-pc-programlari/allok-mpeg4-converter-6-2-603-03-surumu-279036.html

pckloq

Üye
Arkadaşım x6 da film izlemek kadar kolay birşey yok. Sadece formatı mp4 ( 640x360 ) olarak çevir.. Bu kadar basit. Hatta filmlere alt yazı bile gömebilirsin.

myakamoz

Üye
aynen katılıyorum,bende x6 kullanıyorum format factory ile mobil aygıt uyumlu mp4e çevir ebatlarını arkadaş yazdı ben yazmıyorum,sonra tele at ve müthiş kalitede film izle..;)

faruk117

Üye
----

22onur

Üye
filmleri nerden indirebilirm vee x6 da izlerken altyazıyı nası ekliyebilirm acaba yardım edebilirmisin

ornek1993

Üye
Kardeş selam tarihini yıl olarak geri al sertifika hatası veriyorsa yükle sonra tekrar normal
tarihe dön sorunun çözülecektir

iyi günlerde kullan

erdaldagdelen

Üye
Kardeş selam tarihini yıl olarak geri al sertifika hatası veriyorsa yükle sonra tekrar normal
tarihe dön sorunun çözülecektir

iyi günlerde kullan

İşe yaramadı. Yokmudur bu zulme dur diyen...

serdar3435

Üye
arkadaşım x6-00 Telefonun Var Sanırım Senin Sol Kolonda Arıza Patlak Gibi Ses Çıkmıyormu Yoksa Farkedemedinmi. Bas Sesinde Çok Farkediyor

umursavass

umursavass

Üye
arkadaşım x6-00 Telefonun Var Sanırım Senin Sol Kolonda Arıza Patlak Gibi Ses Çıkmıyormu Yoksa Farkedemedinmi. Bas Sesinde Çok Farkediyor

Bende de x6-00 var cok ıncelememe ragmen oyle bı sorun yok dostum :)

Çoğı kişi diyor ama anlamadım :hmmm

PowerTr3547

Üye
Arkadaslar Bu Filimleri Direk Atıp Sonra Pcdeki Gibi Bi Program Yükleyip Seyredemiyormuyuz İllaha Cevirip Öylemi Atmamız Lazım Şimdiden Teşekkurler

zazaenden61

Üye
Bende x6 var fakat kolan patlak gibi ses çıkartıyor acaba çoğu x6 damı öyle ?

Anußis

Anußis

Üye
yav o bass cıkısı

arkadaşım bir müzik telefonundan cıkan bass derecesidir o ne patlağı kafayımı yediniz eğer bunu bilmiyorsanız ne diye müzik telefonu alıyorsunuz

Takipçi Satın Al

Üst Alt