Nokia X6 RM-559 / 30.0.03 Versiyonu ÇIKTI !

Sponsorlu Bağlantılar

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
bu sürümü 16 gb ta yüklesek sorun olurmu

yusfcuk

yusfcuk

Üye
ErdemBütün

ErdemBütün

Üye
Aynı sorunlardan ötürü bende garantiye vermiştim telefon 25 günde yapılmış bir şekilde geldi, ama kasa açıklığı zamanla tekrardan oluşuyor

skamber

Üye
şimdi benim anlamadğm genel bir sorun var arkadaşlar ? bu product kodu neden değiştiriliyor? mesela ben almanyada yım telimi mi aldım ve burda kullanıyorum x6-16 ayrıca türkçe menusu de var içinde gelen yazılımda *.24. ovi den falan baktım yeni yazılım görünmüyor ama nasıl oluyorda bu kod değşiince gorunuyor ? ayrıca bu kodu değiştirmek tele ne gibi zararlar vereiblir garanti olaiblir genel manada olaiblir ? bu kodla biz tam olarak neyi değiştiyoruz ? kusura bakmayın bilmedğim için ogrenmek istiyorum

ErdemBütün

ErdemBütün

Üye
arkadaşlar 16-gb versiyon için değilmiş bu update, telefonunuza zarar verebilirsiniz dikkat.

skamber

Üye
Verdiğinz kod 8GB cihaz kodu ...
059B1J1: RM-559 CTR 8GB EURO2 BLACK TURKEY

Edit ;
Arkadaşlar 30 Versiyonu Sadece 8Gb lik modeller için var suan altta da destekleyen kodları veriyorum. baktığım kadarı ile de 16-32 gb ler içn henuz versiyon yok...

Version 30 u destekleyen modeller için;

nofix

Üye
arkadaşlar bende x6 16gb kullanıcısıyım Nemesis ile product kodunu deyiştirdim yanlız Nokia Software Updater de güncelleme yapmıyor sürekli hata veriyor yardım ederseniz sevinirim cevaplar için şimdiden sağolun

skamber

Üye
arkadaşlar bende x6 16gb kullanıcısıyım Nemesis ile product kodunu deyiştirdim yanlız Nokia Software Updater de güncelleme yapmıyor sürekli hata veriyor yardım ederseniz sevinirim cevaplar için şimdiden sağolun

Dostum 1 önceki msj ı okursan orda acıkladım durumu .. arkadaşın verdiği kod 8gb lik teller için bir kod 16 lıklar için değil .. ayrıca 16 gb lik ler için de versiyon 30 henuz yok. 30 sadece versiyon 8 için suan .. telefona zarar vereiblirsiniz ...

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Benim anlamadığım nokia Türkiyenin ana sayfasında x6 ile alakalı yazılım güncelleme vesaire gibi şeylerde x6 neden yok

Anußis

Anußis

Üye
    Konu Sahibi
8gb ile 16 gb arasında sadece hafıza farkı vardır ayrıca size verdiğim kod ''dark black kodudur 16gb ile aynıdır'' istemeyen yapmayabilir

huysuzcocukk

huysuzcocukk

Üye
Hocam bu 8GB için olan sanırım?
Şimdi navifrm ile baktım sadece 8GB olan versiyonlarda var.

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Hocam bu 8GB için olan sanırım?
Şimdi navifrm ile baktım sadece 8GB olan versiyonlarda var.

Arkadaş belirtmiş zaten x6 lar sistem olarak aynı sadece 8 16 32 gb hafıza seçenelekleri var ister yükleyin ister bekleyin 16 gb için çıkmasını karar sizin

murat_2792

Üye
nemesis telefonu görmüyor yardımcı olun lütfen

tarek62

Üye
konuyu açan arkadaşın dediği gibi yaptım güncellemeyi gördü onda sorun yok fakat engilizce oldu nasıl türkçeye çeviririz çok sağolun şimdiden :))

Anußis

Anußis

Üye
    Konu Sahibi
sen telefonu türkiye'den mi aldın . eğer paralel ithalat geldiyse dilin oranın diline göre tekrar eskisine döner...

gördüğün gibi bende hiç bir sorun yok :)

telefonun arkasındaki product kodunu bana özelden gönder seninkine uygun bi product gönderiyim olurmu

murat_2792

Üye
güncelleme sırasında telefon kapanıyor ve cihaz kurtarma yazısı çıkıyor bağlantı kaybetti yazıyor.işlem iptal oluyor ve telefon o zaman açılıyor.açılınca da telefon eskisi gibi hiç zarar görmemiş 5 sefer üst üste aynı şey oldu benim telefon da x6 8gb grey.bu konu hakkında bilgisi olan var mı??bu arada bağlantı kablosunda sorun yok ve güncelleme sırasında telefon temassız bilgisayar üstünde duruyor yani kablo çıktığı için bu yazı geliyor demeyin.yardım lütfen!!

skamber

Üye
ARkadaşlar Orjinal x6-16 gb yazılımı cıkmıstır ovi yada nokia updater la bağlayıp* güvenli olarak güncelleyeiblirisniz kod değiştirmeyle ugrasmanıza gerek yok ... ben az önce güncelledim ..

2119721

Üye
arkadaşlar telefonu güncelledim ama dil ingilizce oldu türkçe dili nasıl yükleyebilirim product code ne olacak ne olması gerekiyor dili türkçe yapmak için yeni X6 product codes 0589472

--------------- Ekleme ---------------

yardım lütfen

skamber

Üye
arkadaşlar telefonu güncelledim ama dil ingilizce oldu türkçe dili nasıl yükleyebilirim product code ne olacak ne olması gerekiyor dili türkçe yapmak için yeni X6 product codes 0589472

--------------- Ekleme ---------------

yardım lütfen

dostum sen hiç değişim yaptın mı daha önce ürün kodunda ? ve telefon nun grey mi ?

EK;

0589472: RM-559 CTR 16GB EURO1 DARK_BLACK ITALY

bu senin kod dostum .. ben de almanya da yasıyorum ve telefonum alman versiyonu euro2 benim kod

0589478: RM-559 CTR 16GB EURO2 D_BLACK GERMANY

benim telde orjinal türkçe, almanca, ingilizce var .. ayrıca TR de ki terllerin kodu da

0589476: RM-559 CTR 16GB EURO2 DARK_BLACK TURKEY

İster Almanya Kodunu Yükle ki içince orjinal TR de var İster TR olanı Yükle ..

2119721

Üye
dostum sen hiç değişim yaptın mı daha önce ürün kodunda ? ve telefon nun grey mi ?

ben telefonu dün almıştım bu sabahta burdaki konuyu okumadan telefonu güncelledim dil ingilizce oldu daha önce product code değiştireceğimi bilmiyordum