Nokia X6 RM-559 / 30.0.03 Versiyonu ÇIKTI !

Sponsorlu Bağlantılar

skamber

Üye
ben telefonu dün almıştım bu sabahta burdaki konuyu okumadan telefonu güncelledim dil ingilizce oldu daha önce product code değiştireceğimi bilmiyordum

Dostum bAk aslında değiştirmen gerekmiyor sayet telefonun orjinal nokia TR kodlu olsaydı.. burdaki değişim olayı bambaska ilk konuyu acanın değiştirn deme nedeni x6-16 lar için yeni güncelleme henuz cıkmamıstı bizde 8gb kodu ile telleri güncelledik. fakat bu sabah da 16gb için güncelleme cıkınca gerek kalmadı değiştirmeye.. senin değiştirme nedenin ise telin italya dan gelme grey üründür o da demek ki, sen de tr kodu ile değiştireceksin. benim tel almanya da olduğum için alman kodu ona gore de dili var ama senin tel italyan kodlu ve tr de satılmıs sende güncelleyince doğal olarak aslına döndü sen şimdi tr kodu ile güncelleme yapınca telin artık o kod ile gidecek hep. bilmem anlatabildim mi cok da uzman sayılmam bu işlerde ama hatam varsa daha bilgili bir arkadaş düzeltir inş ..

EK NOT;
Sen Senin Telin Kodunu sakın ola 059B1J1 ile değiştirme senin telefon 16gb telefon ve onun kodu yukarda verdiğim kod. bu 059B1J1 kod ise 8gb lik TR telin Kodu .. Sen verdğim TR kodu ile değiştir ..

aakinci

Üye
an itibariyle X6 16 GB güncellemeside mevcut

SilentOne

SilentOne

Üye
wi-fi ile güncelleyin...

2119721

Üye
dostum sen hiç değişim yaptın mı daha önce ürün kodunda ? ve telefon nun grey mi ?

EK;

0589472: RM-559 CTR 16GB EURO1 DARK_BLACK ITALY

bu senin kod dostum .. ben de almanya da yasıyorum ve telefonum alman versiyonu euro2 benim kod

0589478: RM-559 CTR 16GB EURO2 D_BLACK GERMANY

benim telde orjinal türkçe, almanca, ingilizce var .. ayrıca TR de ki terllerin kodu da

0589476: RM-559 CTR 16GB EURO2 DARK_BLACK TURKEY

İster Almanya Kodunu Yükle ki içince orjinal TR de var İster TR olanı Yükle ..

teşekkürler kardeş çalıştı şuan dil türkçe

ugurahmi

Üye
değişen neler var ki?

skamber

Üye
değişen neler var ki?

The following new features and updating options are available for your Nokia X6 16 GB.

Latest software release for Nokia X6-00 is 30.0.003
Here and Now
New version of Ovi Maps and Ovi Store
Improved Browser
Improved chat in Ovi Contacts

En Önemli Konu Telefon Daha da Hızlanmıs menuler vs daha seri ...

sanitarium8787

sanitarium8787

Üye
Nokia X6 16GB içinde bu güncelleme mevcut, nokianın United Kingdom sitesinden baktım, ama yüklenmiyo ne alakaysa

SilentOne

SilentOne

Üye
wi-fi ile güncellemeyi deneyiniz

murat_2792

Üye
güncelleme sırasında telefon kapanıyor ve cihaz kurtarma yazısı çıkıyor bağlantı kaybetti yazıyor.işlem iptal oluyor ve telefon o zaman açılıyor.açılınca da telefon eskisi gibi hiç zarar görmemiş 5 sefer üst üste aynı şey oldu benim telefon da x6 8gb grey.bu konu hakkında bilgisi olan var mı??bu arada bağlantı kablosunda sorun yok ve güncelleme sırasında telefon temassız bilgisayar üstünde duruyor yani kablo çıktığı için bu yazı geliyor demeyin.yardım lütfen!!

SilentOne

SilentOne

Üye
yha bide wi-fi ile güncellemeyi deneyin

vapodry1

Üye
Bende Nokia x6 16gb var ben bu telefonu yazın vatan bilgisayardan aldım. Ne zaman yazılım güncellemeye çalışsam sürümünüz güncel diyor. Yazılım sürümü de 12.0. işte bilirsiniz illa nemesis kullanmak mı gerekiyor ben onu kullanmadan yapan ne 5800 lar gördüm de :D ne saçma birşey birisi açıklayabilir mi neden güncellemeyi görmüyor telefonlar? Sürüm 30 çıktı biz hala 12 de sürünüyoruz

SilentOne

SilentOne

Üye
boş ver ilk sürümler iyidir

hakancelik06

Üye
teşekkürler

huysuzcocukk

huysuzcocukk

Üye
Bende Nokia x6 16gb var ben bu telefonu yazın vatan bilgisayardan aldım. Ne zaman yazılım güncellemeye çalışsam sürümünüz güncel diyor. Yazılım sürümü de 12.0. işte bilirsiniz illa nemesis kullanmak mı gerekiyor ben onu kullanmadan yapan ne 5800 lar gördüm de :D ne saçma birşey birisi açıklayabilir mi neden güncellemeyi görmüyor telefonlar? Sürüm 30 çıktı biz hala 12 de sürünüyoruz

Aynen hocam ben de v12 li sürümü kullaniyordum :)
az önce production kodunju 0595376 yaptım(navifrmde bu vardi)
nss ile çalıştım ve 30.versiyonu gördü
152 Mb lik bir güncelleme var.Çok ağır ilerliyor 5 dk oldu daha %5 olmadı :(
bekleyelim bakalim ne olacak :S

hanri

Üye
Ben 16 GB versiyonu için çıkan güncellemeyi yükledim. Şu anda bir sorun yok dilin İngilizce olması ve Türkçe seçeneğinin olmaması dışında. Format atmam gerekiyor mu alete güncelleme sonrası daha etkin bir şekilde güncellemeyi kullanması için? Daha alalı bir hafta oldu. Hafıza boş sayılır.