skamber
Üye
ben telefonu dün almıştım bu sabahta burdaki konuyu okumadan telefonu güncelledim dil ingilizce oldu daha önce product code değiştireceğimi bilmiyordum
Dostum bAk aslında değiştirmen gerekmiyor sayet telefonun orjinal nokia TR kodlu olsaydı.. burdaki değişim olayı bambaska ilk konuyu acanın değiştirn deme nedeni x6-16 lar için yeni güncelleme henuz cıkmamıstı bizde 8gb kodu ile telleri güncelledik. fakat bu sabah da 16gb için güncelleme cıkınca gerek kalmadı değiştirmeye.. senin değiştirme nedenin ise telin italya dan gelme grey üründür o da demek ki, sen de tr kodu ile değiştireceksin. benim tel almanya da olduğum için alman kodu ona gore de dili var ama senin tel italyan kodlu ve tr de satılmıs sende güncelleyince doğal olarak aslına döndü sen şimdi tr kodu ile güncelleme yapınca telin artık o kod ile gidecek hep. bilmem anlatabildim mi cok da uzman sayılmam bu işlerde ama hatam varsa daha bilgili bir arkadaş düzeltir inş ..
EK NOT;
Sen Senin Telin Kodunu sakın ola 059B1J1 ile değiştirme senin telefon 16gb telefon ve onun kodu yukarda verdiğim kod. bu 059B1J1 kod ise 8gb lik TR telin Kodu .. Sen verdğim TR kodu ile değiştir ..
) an itibari ile değil gece saat 3 gibi geldi güncelle me
ne saçma birşey birisi açıklayabilir mi neden güncellemeyi görmüyor telefonlar? Sürüm 30 çıktı biz hala 12 de sürünüyoruz