Nokia X6 RM-559 / 30.0.03 Versiyonu ÇIKTI !

Sponsorlu Bağlantılar

Anußis

Anußis

Üye
    Konu Sahibi
Nokia X6 RM-559 / 30.0.03 Versiyonu ÇIKTI !
Evet bugun baktım ve yeni güncelleme çıkmış hemen telefonumu bağladım ve buldu ...

ARKADAŞLAR YÜKLEMEK İSTEMEYEN YÜKLEMEYE BİLİR ... BEN SİZE YÜKLEYİN DİYE ŞART MI KOŞUYORUM 8 GB İLE 16 GB ARASINDA SADECE HAFIZA FARKI BULUNMAKTADIR. DUYURULUR KENDİ TELEFONUMA YÜKLEDİYSEM SİZEDE SÖYLÜYORUM İYİLİK OLSUN DİYE 2 GÜNDÜR KULLANIYORUM HİÇBİR SORUNU YOK HEM VERDİĞİM KOD DARK BLACK YANİ DİĞER X6NIZ İLE TAM UYUMLU

SORUNSUZDUR

059B1J1 = 8GB İçin Kod
059B030 = 16 GB İçin kod

Nemesis ile product kodunuzu Yapın güncellemeyi bulacak hiçbir sorunu yok güncellemeden sonra hard format atın :) ve v30un keyfini cıkartın

Özellikler

*%100 Geliştirilmiş yeni performans hızlandırılmış kinetic s.
*Kamera opsiyoneli geliştirilmiş
*Batarya süresi uzatılmış
*Geliştirilmiş animasyonlar

İşte kendi telefonumundan bir görüntü

• Beğen
Tepkiler: 2119721

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Usta neyle güncelledin

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Tamam nokia software uptader ile ama geçen gün x6 yı bulamadım telefonlar arasında:s

Anußis

Anußis

Üye
    Konu Sahibi
Evet bugun baktım ve yeni güncelleme çıkmış hemen telefonumu bağladım ve buldu ...

Özellikler

*%100 Geliştirilmiş yeni performans hızlandırılmış kinetic s.
*Kamera opsiyoneli geliştirilmiş
*Batarya süresi uzatılmış
*Geliştirilmiş animasyonlar

İşte kendi telefonumundan bir görüntü

Not ; Yazmayı unutmuşumda :D

Nemesis ile product kodunuzu 059B1J1 Yapın güncellemeyi bulacak hiçbir sorunu yok güncellemeden sonra hard format atın :) ve v30un keyfini cıkartın

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
1 ay oldu alalı acemilik var biraz anlatsana kardeş benim versiyon v.20 özel sürüm yazıyor

Anußis

Anußis

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim nemesis programı ile telefonun product kodunu değiştireceksin

059B1J1

bu kodu girmen yeterli

1.Programı kurup telefonu bağlayın.
2.Programı açın sağ üstteki büyüteç resmine basın. Altta yazılar çıkınca Phone Info ya basın.
3.Scan tuşunu seçin, sol altta “Scan for product… Done.” yazıyorsa Flash a geçin, yazmıyorsa telefonu çıkartıp 2.adımdan tekrar başlayın.
4.Flash a geçince Scan tuşuna basın ve sol tarafta çıkan kodu kaydedin. (O kod orjinal koddur, güncelleme sonrası o koda dönmek isterseniz diye kaydedin.Aynı yolla değiştireceksiniz güncelleme sonrası)
5.Kodu kaydettikten sonra tekrar Phone Info ya geçip sağ taraftaki Product Code un sağındaki kutucuğa yeni kodu yazıp Enable yazısına tıklayın ve Write tuşunu seçin.

6.6-7 sn sonra Flasha geçip tekrar Scan diyerek kontrol edebilirsiniz.

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici

059B1J1

bu kodu girmen yeterli

2.Programı açın sağ üstteki büyüteç resmine basın. Altta yazılar çıkınca Phone Info ya basın.
3.Scan tuşunu seçin, sol altta “Scan for product… Done.” yazıyorsa Flash a geçin, yazmıyorsa telefonu çıkartıp 2.adımdan tekrar başlayın.
4.Flash a geçince Scan tuşuna basın ve sol tarafta çıkan kodu kaydedin. (O kod orjinal koddur, güncelleme sonrası o koda dönmek isterseniz diye kaydedin.Aynı yolla değiştireceksiniz güncelleme sonrası)
5.Kodu kaydettikten sonra tekrar Phone Info ya geçip sağ taraftaki Product Code un sağındaki kutucuğa yeni kodu yazıp Enable yazısına tıklayın ve Write tuşunu seçin.

Çok sağol kardeş yarın ilk iş hemen deneyeceğim

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Birde usta bu hard formatı soracaktım yeşil kırmızı kamera tuşuna ve açma kapama tuşuna basıyorum olmuyor

Anußis

Anußis

Üye
    Konu Sahibi
*#7370# yap ;)

yusfcuk

yusfcuk

Üye

059B1J1

bu kodu girmen yeterli

Product kodunu değiştirdim güncelleme görmedi sonra telefonu çıkarıp taktım eski product e geçmek istiyorum scan error hatası ...
nasıl çözerim
Yarın telefonu servise vericektim merk ettim bakim belki vermem dedim çok güzel üstüme fil oturmuş gibi yük oluştu. çözümü varsa söyleyeblirmisin harrd format mı atayım

--------------- Ekleme ---------------

Neyse sorunu çözdüm nokia software updater iniyor sonucu yazarım
Güncelleme 153 mb güncellemeyi yaptı product kodunu düzelttim şimdi depo hafızaya format atacağım ve yarın servise vereceğim allahın izniyle
Servise vermemin sebepleri: [( Tam bu yourumu yazarken telefon formatı yeni bitirmişti yükleniyor ekranı yeni kapandı telefon çınlamaya başladı. şimdide çınlıyo duruyo çınlıyo duruyo telefon kafayı yedi. Duyulur bir sesle çınlayıp duruyor korkmaya başladım. Heralde tepki veriyor beni niye servise veriyorsun benim sorunum yok sorun Nokia 'da diye :D. Çınlama durdu )]
Bu sebeplerden bir kaçının üretimden kaynaklı sorunlar olduğunu biliyorum ancak ben yindede şansımı denemk istiyorum
- Kilit tuşunun sallanması
- Ekranın sağ tarafındaki açıklık
- Ekranın sağ tarafında 1 pixel büyüklüğünde bir parlaklık var yani telefona yandan bakınca farkediliyor içte.
- Ekranının tozlanması
- Arka kapağın ileri geri oynaması
- Hoperlörlerin cızırdaması
- Ekranın sağ alt köşesinin içine girmesi
- 3G kamerasının sol hizasının içine girmesi
- Batarya süresiyle ve göstergesiyle alakalı sıkıntılar ( yazılımı güncelledim bu sorunlar ortadan kalkmıştır diye düşünüyorum )

Bunları söyleyeceğim. Telefon 2 ayda anca gelir galiba.

tarek62

Üye
üstad bende yapmak istiyorum versiyon yükseltmek istiyorum telefon çapraz ithal mali yani türkçe sonrada oldu yapabilirmiyim bende daha önce e72 vardı ona atmıştım nemesis programını nerde bulurum formda bulamadım..çok teşekür ederim şimdiden

yusfcuk

yusfcuk

Üye
Ben buradan indirmiştim

tarek62

Üye
yusuf bey şey soracam bu en son sürüm nokia x6 en son sürümü oldugu nerden bulurum acaba nokia.com.trde bu telefon gözükmüyor

yusfcuk

yusfcuk

Üye
Nasıl yani anlamadım

--------------- Ekleme ---------------

Telefonunun yazılım sürümünü kastediyorsan *#0000# ile öğrenebilirsin
Nokianın sitesinde nokia x6 nın yazılım güncellemelerine dair hiç bir şey yok boşa arama :D

tarek62

Üye
sizin verdiginiz programı kurdum ama hiçbişey anlamadım wallaha

skamber

Üye
iyi de dostum bu 8gb lik versiyonlar için değil mi ? senin tel 8gb mi ? baktım da netten pek de iyi anlamamakla beraber 8gb lik teller için sanki bu benim tel 16gb ?

yusfcuk

yusfcuk

Üye

059B1J1

bu kodu girmen yeterli

Arkadaşımız anlatmış işte
Ayrıca bnm tel 16 gb ve ben güncellemeyi arkadaşımızın anlattığı şekilde yaptım
Not: Yukardaki işlermleri yaptıktan sonra Nokia Software Updater ile güncelleme yapacaksınız onudda ayrıca indirmeniz gerekiyor.

tarek62

Üye
nss programı ben telefona flasdanda diger türlğde kod falan vermiyon scan diyince

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Arkadaşımız anlatmış işte
Ayrıca bnm tel 16 gb ve ben güncellemeyi arkadaşımızın anlattığı şekilde yaptım
Not: Yukardaki işlermleri yaptıktan sonra Nokia Software Updater ile güncelleme yapacaksınız onudda ayrıca indirmeniz gerekiyor.

bu versiyon 8 gb olarak görünüyor siz 16 gb değilmi telefon

tarek62

Üye
evet 16 gb benim telefon