Nokia X6 RM-559 / 30.0.03 Versiyonu ÇIKTI !

Sponsorlu Bağlantılar

gecekurduuuu

gecekurduuuu

Üye
x6 16gb grey cihazımı dün ovi suitten 30 versiyonunu yükledim dil sorunuda olmadı şükür,fakat telefonda negibi degişiklikler oldu anlamadım hiç bir şey olmamış gibi bilen var mı?

gogo1979

Üye
arkadaslar eger telefononuz daha evvel v21 e yukselttiyseniz bunlara gerek yok cunku tel ayarlarından güncelleme kontrole geldiğinizde v30 görünüyor ve yuklemek istermisiniz diye soruyor.yukle dediğiginizde 1 dakika kadar bir sürede yüklüyor bilginize

hayr16

hayr16

Üye
Ben 16 GB versiyonu için çıkan güncellemeyi yükledim. Şu anda bir sorun yok dilin İngilizce olması ve Türkçe seçeneğinin olmaması dışında. Format atmam gerekiyor mu alete güncelleme sonrası daha etkin bir şekilde güncellemeyi kullanması için? Daha alalı bir hafta oldu. Hafıza boş sayılır.

aynı sorun bende de var güncellemeyi yüklemeyi nokia software ile yaptım dil ingilizce oldu
yardım lütfen

delicoban03

Üye
bence gerekyok tehlikeye wi-fi olan bi yere gitsin *#0000* yap ondansonra güncellemeleri kontrol et zaten bulur yeni versiyono hem çabuk hem tehlikesi yok

--------------- Ekleme ---------------

ben böle yaptım ve 5 dakika bile sürmedi

hayr16

hayr16

Üye
bence gerekyok tehlikeye wi-fi olan bi yere gitsin *#0000* yap ondansonra güncellemeleri kontrol et zaten bulur yeni versiyono hem çabuk hem tehlikesi yok

--------------- Ekleme ---------------

ben böle yaptım ve 5 dakika bile sürmedi
---------
Az önce dediğin şekilde telefondan güncelleme kontrol ettim yeni güncellleme yok diyo (tabi ingilizce :evet:)
fakat değişen bişey yok dil ingilizce hala

nail_22

Üye
sagol arkadaş kaç haftadır ugrasıyordum

alpereno

Üye
ya bende 16gb x6 var nemesis le kodu degiştirdim nokia software ile güncelleştirme yaptım güncelleştirme yapılandırılırken cihazla olan bağlantıyı kaybetti filan yazıyor halbuki cihaz bağlı :S ?