Telefon Tavsiyesi Nokia x6 mi n8 mi yoksa n900 mu yardim lutfen:s..

Sponsorlu Bağlantılar

ibrdd

Üye
İlla tasarım diyorsan x6. Yoksa tabii N8

--------------- Ekleme ---------------

N8'i bekleyemem diyorsan da X6:D

speed944

speed944

Üye
eger bu telefonları karsılastırmalı ızlersen en ıyısı tabıkı ıphone 4 dur hepsınınde guclu oldugu tarafları ve eksık yonlerı var eger ses ıstersen x6 cameralı ıstersen ınternetten gorulen fotograf ve vıdeo cekımlerıne bakıldıgında tabıkı n8 her zaman oldugu gıbı dokunmatıklerın ımparatoru ıphone 4 dur neredeyse netbook kadar ozellıgı var ıphone 4 ıslemcısı 1ghz ram 512 mb ve ekranı dunyanın en ıyı cozunurlugu olan telefonu

asidj

asidj

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah sagolun arkadaslar:oke:

erquin

erquin

Üye
kullandıgım dokunmatik telefonlar:
iphone 3gs 5 para etmez ama 1500 tl ediyo işte oyun oynamaya lafım yok
5800 Favorim çünkü ucuz ve en çok tutulan dokunmatik ama oyun oynamak işkence
x6 5800 ın kopyası başka bi albenisi yok içlerinde en kibarı bu ama
n900 Çok kaba ve ağır eşşek kadar desek daha dogru olur hızlı bi telefon o da yükleyecek prog bulamdıgmdn heralde
omnia hd Çok pahalı ama en güzeliydi symbian olması güzel biraz büyük tabi

bence hemen o n900 ü sat n8 al hata yapmıssın :) ama hayırlı olsun ben pek begenmemiştim ama zevkler ve renkler tartışılmaz ne diyelim hayırlı olsun arkadaşım

Ne ayfon ne hamnia hd ne 5800 sexpress muziç ne six6 ne de en900 forever N8
.............Tecrübeler yaptığımız hataların toplamıdır..........

asidj

asidj

Üye
    Konu Sahibi
179� :O abi banada getirsene ya :aha:
aci ama gercek tr de cep telefonuna milyonlar veriyoz :hmmm

--------------- Ekleme ---------------

kullandıgım dokunmatik telefonlar:
iphone 3gs 5 para etmez ama 1500 tl ediyo işte oyun oynamaya lafım yok
5800 Favorim çünkü ucuz ve en çok tutulan dokunmatik ama oyun oynamak işkence
x6 5800 ın kopyası başka bi albenisi yok içlerinde en kibarı bu ama
n900 Çok kaba ve ağır eşşek kadar desek daha dogru olur hızlı bi telefon o da yükleyecek prog bulamdıgmdn heralde
omnia hd Çok pahalı ama en güzeliydi symbian olması güzel biraz büyük tabi

bence hemen o n900 ü sat n8 al hata yapmıssın :) ama hayırlı olsun ben pek begenmemiştim ama zevkler ve renkler tartışılmaz ne diyelim hayırlı olsun arkadaşım

Ne ayfon ne hamnia hd ne 5800 sexpress muziç ne six6 ne de en900 forever N8
.............Tecrübeler yaptığımız hataların toplamıdır..........
sagolasin kardesim verdigin bilgiler icin 1sene sozlesmemiz var.. artik yaza hangi canavarlar cikar bakacaz:bye2:

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
çok ucuza almışsın....Hayırlı olsun

willrock

willrock

Üye
forumda ilk kullanıcı x6 cı benim.. kesinlikler alma neden mi ekran çok çabuk toz alıyor içine teli yere düşürürseniz ekranı koruyan demir çubuklar yamuluyor ve düzelmiyor kasa açığı veriyor. benim tel anlattığım gibi 1 metrelik masadan yere düştü şebeke çekmiyor istanbul garantili olduğu için hiç uğraşmak istemedim kargoyla falan alıp telefoncuya gitti yaptılar 3 gün sonra tekrar bozuldu. bi kaç gün sonra yine gidicem..

asidj

asidj

Üye
    Konu Sahibi
forumda ilk kullanıcı x6 cı benim.. kesinlikler alma neden mi ekran çok çabuk toz alıyor içine teli yere düşürürseniz ekranı koruyan demir çubuklar yamuluyor ve düzelmiyor kasa açığı veriyor. benim tel anlattığım gibi 1 metrelik masadan yere düştü şebeke çekmiyor istanbul garantili olduğu için hiç uğraşmak istemedim kargoyla falan alıp telefoncuya gitti yaptılar 3 gün sonra tekrar bozuldu. bi kaç gün sonra yine gidicem..
yorumlarin icin tesekkurler;)

JayJayyy

Üye
n900 derim.

rapman

rapman

Üye
önce N8 sonra N900 sonra X6 derim..

SilentOne

SilentOne

Üye
şimdi n8 ile n900 aynı kefeye konulmaz ama n8 al beqenmessen n900 alırsın :D

konyarapp

Üye
N900 arkadaşım bence ;) N8 görünüş ve özellik bakımındanda X6 ya biraz yakın o Nokiayı diger serilerinden ayıran telefon N900 bence ;)

asidj

asidj

Üye
    Konu Sahibi
tesekkur ederim hepinize yorumlariniz icin n900 aldim bakalim artik yaza yine bi anket yapariz

asidj

asidj

Üye
    Konu Sahibi
suana dek memnunum yapmam gereken herseyi yapabiliyorum telefonun bi kac eksiklikleri var ama yakinlarimda kimsede olmadigi icin beni farkli kiliyo:P:

turko9999

turko9999

Üye
bence n8 i bekle n900 de ii x6 zaten 5800ın köşeli klonu

Noks

Noks

Üye
telefonu nerden siparis ettin?

Üst Alt