ama hayırlı olsun ben pek begenmemiştim ama zevkler ve renkler tartışılmaz ne diyelim hayırlı olsun arkadaşım n900 ve sonunda siparis verdim 179£ a
sali gunu elimde![]()

aci ama gercek tr de cep telefonuna milyonlar veriyoz179� :O abi banada getirsene ya![]()

sagolasin kardesim verdigin bilgiler icin 1sene sozlesmemiz var.. artik yaza hangi canavarlar cikar bakacazkullandıgım dokunmatik telefonlar:
iphone 3gs 5 para etmez ama 1500 tl ediyo işte oyun oynamaya lafım yok
5800 Favorim çünkü ucuz ve en çok tutulan dokunmatik ama oyun oynamak işkence
x6 5800 ın kopyası başka bi albenisi yok içlerinde en kibarı bu ama
n900 Çok kaba ve ağır eşşek kadar desek daha dogru olur hızlı bi telefon o da yükleyecek prog bulamdıgmdn heralde
omnia hd Çok pahalı ama en güzeliydi symbian olması güzel biraz büyük tabi
bence hemen o n900 ü sat n8 al hata yapmıssınama hayırlı olsun ben pek begenmemiştim ama zevkler ve renkler tartışılmaz ne diyelim hayırlı olsun arkadaşım
Ne ayfon ne hamnia hd ne 5800 sexpress muziç ne six6 ne de en900 forever N8
.............Tecrübeler yaptığımız hataların toplamıdır..........

n900 ve sonunda siparis verdim 179£ a
sali gunu elimde![]()

hemen haber ver

sagolasin aylik konusma ucretimiz tuzlu olsada guzel fiyatçok ucuza almışsın....Hayırlı olsun

yorumlarin icin tesekkurlerforumda ilk kullanıcı x6 cı benim.. kesinlikler alma neden mi ekran çok çabuk toz alıyor içine teli yere düşürürseniz ekranı koruyan demir çubuklar yamuluyor ve düzelmiyor kasa açığı veriyor. benim tel anlattığım gibi 1 metrelik masadan yere düştü şebeke çekmiyor istanbul garantili olduğu için hiç uğraşmak istemedim kargoyla falan alıp telefoncuya gitti yaptılar 3 gün sonra tekrar bozuldu. bi kaç gün sonra yine gidicem..
tesekkur ederim hepinize yorumlariniz icin n900 aldim bakalim artik yaza yine bi anket yapariz