Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon TavsiyesiNokia x6 mi n8 mi yoksa n900 mu yardim lutfen:s..
Sponsorlu Bağlantılar
asidj
Üye
Konu Sahibi
Nokia x6 mi n8 mi yoksa n900 mu yardim lutfen:s..
ilgili konulari gordum ama aklimdaki 3 telefonun kiriterlerini birde sizlerden ogrenmek istedim
Nokia x6 mi n8 mi yoksa n900 mu yardim lutfen..
TheDarKinq
Üye
bence n8 ama n8 alacağına iphone 4 al
asidj
Üye
Konu Sahibi
iphone 4 u aylardir bekliyodum ama cikan son sikandallardan dolayi vazgectim(sebeke ve foto sorunu):
ya her telefonda sorun olur. yeterki yazılımsal olup çözülsün n8 sorun olmayacak mı zannediyorsun ondada olur. mesala şuan satılan x6 ların birçoğunda 5800 da olduğu gibi kasa açıklığı var. her telefonda sorun çıkıyor ama çözülüyor.
asidj
Üye
Konu Sahibi
evet haklisin ama iphone 4 un ki yazimsal diil bence iphone oyle gostermeye calisiyo
burocka
Üye
n8 bence
Freestyle.Cod
Üye
n8 i bekle derim he iphonedeki sebeke sorunu çözülmüş onuda belirteyim
SpeciaL@
Üye
x6 bence..
crysis-20
Üye
ben olsam n900'u tercih ederim... her ne kadar piyasada tutulmasada bence bayağı iddialı bir telefon.. hem nokianın son işletim sistemi maemo'ya sahip...
asidj
Üye
Konu Sahibi
tesekkur ederim oneriler icin arkadaslar telefonlar cidden guzel ama bide su yonden karizma ozelligi birde inceligi
bir arada toplaya bilseler
delicoban03
Üye
bunkardan birinde wi-fi yok sanırım ovi yi kullanacaksan vifin olsun bence yoksa her şeyi kontörle indirirsin
guzel bi noktaya degindin kardesim eywallh n900 de var sanirsam
ondada ovi ye ihtiyac yok herhalde
n900 kafama yatti gibi
phenomen1979
Üye
her türlü n900...bunu söylerken n900 kullanıcısı olduğumu kardeşimin x6 sını en az onun kadar kurcaladığımı da belirtmek isterim. iphone bilmem ama çıkan haberler malum...
OğuzcanAbi
Üye
sorumu bu tabikiiii n900
asidj
Üye
Konu Sahibi
peki arkadaslar bi sorum daha olcak n900 de normal telefonlar gibi istedigimiz mp3 u zil sesi yapabiliyomuyuz yada bluetooth ile alabiyoz mu
yoksa iphone gibi dediklerimin aksi mi oluyo
hakancelik06
Üye
x6 bir numara...
asidj
Üye
Konu Sahibi
n900 ve sonunda siparis verdim 179£ a
sali gunu elimde
okumus_43
Üye
Hayırlı olsun kardeş ama bence X6 alsaydın çok daha menun kalacaktın X6 hayal bi telefon müthiş...
sagolasin kardes + sagolun arkaslar gorusleriniz icin iphone 4 ten sonra bu telefonlardan birine cok dusundum ve n900 karar verdim bi kac haftadan telefon hakkinda kendi goruslerimi yaparim tekrar hepinize tesekkur ederim yorumlariniz icin