nokia x6 kullanmadıgım temaları nasıl silebilirim

Sponsorlu Bağlantılar

nomercy30

nomercy30

Üye
    Konu Sahibi
nokia x6 kullanmadıgım temaları nasıl silebilirim
arkadaslar bi sürü tema yükledim bişey var gibi şimdide kurtulamıyorum kaldıramıyorum yardım ederseniz sevinirim yüklenen uygulamalarda görünmüyor hiç biyerde görünmüyor sadece temalar klasorunde ordanda silemiyorum simdiden tesekkürler:ağlarım:

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
e/private/"10207114"/import kLasöründe oLmaLı temaLar .. yaLnız o dosyayı siLebiLmeniz için cihazınız hackLi oLmaLı

sanırım x6 için henüz hack yok ..

nomercy30

nomercy30

Üye
    Konu Sahibi
o dosya görünmüyor zaten cihazı hackledik sanırsam yani sertifika alabiliyorum promram yüklerken opna mı neydi o siteden

--------------- Ekleme ---------------

demek istedigiim sertifika hatası falan olmuyor sertifikalayıp kurabiliyorum ama bunun hackle alakalımı alakasızmı oldugunu bilmiyorum ikisi farklı olabilir bilmiyorum özür dilerim

nomercy30

nomercy30

Üye
    Konu Sahibi
yardımcı olurmusunuz

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
estağfuruLLah .. SertifikaLamak kayıtsız bir dosyayı sizin imei nonuza uygun şekiLde kayıt aLtına aLarak yükLenir haLe getirmektir diyebiLiriz ..

Hack ise sistem dosyaLarına erişmemizi sağLar. Bu sayede şu an gizLi oLan görünmeyen dosyaLarı görebiLir ve bunLara müdahaLe edebiLiriz . BirşeyLer yapmışsınız fakat tam oLarak emin değiLim sanırım hack yapmadınız.
XpLore programını açın 0 tuşuna basın, iLk 4 seçeneği işaretLeyip yukarıda söyLediğim dosyayı buLmaya çaLışın

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
en iyisi hard format at.

nomercy30

nomercy30

Üye
    Konu Sahibi
xplore dosyasi nerde usta nasil bulacagim kusura bakma acemiyim bu telefonlara

CoDeYs

CoDeYs

Üye
sen temalrı hafıza kartına kurduysan isin zor onu biçimlendirecen yada sistemden silecen benim telefondakı gibi 6120c tema yukledim 10 tane hafıza kartına silemedim sistemden silmeyı denyecem

katates

katates

Üye
Ayarlar)Uygulama Yöneticisi)Yüklü Uygulamalar)Tema Adını bul seçenekler de kaldır a bas bitti..

nomercy30

nomercy30

Üye
    Konu Sahibi
temalar orda görünmüyor görünenleri ordan sildim zaten çogu görünmüuor orda

nomercy30

nomercy30

Üye
    Konu Sahibi
sonunda silebildim hafiza kartini bicimlendirerek

damie

Üye
hafıza kartını biçimlendirdiginde telefondaki tüm bilgiler gitmiyor mu ama? yani tum temalar tum oyunlar tum fotograflar vs.. ?

damie

Üye
programı yukledıkten sonra napıcaz.
rar dan dosyaları cıkarıp tele mı atacagız?

bir de tlefonun hackli olup olmadıgını nasıl anlıyoruz.
nedir bu Hack?

--------------- Ekleme ---------------

x-plore progragamı ile e/private/"1020711 ulaşamdınmı.
x-plore için X-plore v.1.35 S60v5 cra cked Hiç bir yerde YOk Maxicep-aNL Farkı buraya bak

arkadasım linkinden hallettim kurdum telefona bu programı
fakat e de pritave deil privatm dosyası var nse o değil de bu dosyanın içinde bahsettigin 1020711 gibi birsey yok.
a0000bcd var bunun içinde de MTOi.bin MTOi.info flan var. bu programla temaları nasıl kaldıracagım?

nomercy30

nomercy30

Üye
    Konu Sahibi
önce hafizadaki bilgileri yedekledim pc ye ondan sonra bicimlendirdim

aydindogan

Üye
arkadasım benımde telefonum x6 yukledıgım bır program sayesınde telefonda ne var ne yok bulabılıyorum sanada tavsıyem aradıgın soruna deva olacaktır adi MOBILE GUARD

vasvi

Üye
dosya yöneticisinden silebilirsin

snanQa

Üye
kardes sen telefona sis dosyasi olupta x6 ya uygun olmayan tema yuklemissn format at olmassa v21 surumunu ykle tekrar format at tel gcir gcir olsun.

stylow__

Üye
arkadaslar Acil Yardim Lütfen X6 alDim klasörle Şarkii atiyorum Ama klasörü BulAmiyorum galeride yok müzik calardan girdim Zaman Şarkilarii göre biliyorum ama klasör Yok...!

seymeno277

Üye
Merhaba kardeş ben sana yardımcı olayım bende çok uğraştım ama sonunda buldum telefonun menüsünden ayarlara gir sonra uygulama yöneticisine gir orda yüklü uygulamalar var onu aç kaldırmak istediklerinin üstüne gel ve seçenekler menüsünden kaldırı seç kalkar okeey benimkini ben öyle sildim

Üst Alt