silinmeyen hareketli tema

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

caykuralt

Üye
    Konu Sahibi
silinmeyen hareketli tema
selam arkadaşlar,zamanında telefona hareketli tema yüklemiştim şimdi silmek istiyorum ama silinmiyor.(standard tema kullanıyorum şu anda=stripes grey)
şu şekilde silmeye çalışıyorum ;
1-netqin m guard programı içinden app mgr. kısmına giriyorum çünkü sadece orada görünüyor oradan uninstall diyorum ama kaldıramıyor...
2-batunist yüklü orada görünmüyor,haliyle silemem;tavsiye eden olursa diye önceden yazdım
3-ayarlar-kişisel-temalar-genel' in altında listede görünüyorlar ama orada da bir işlem yapılamıyor;önizleme veya sadece tema efektlerini açma/kapama var.

ayarlar içinde uygulamalar yöneticisinin içinde yüklü dosyalar kısmını da açamıyorum...sanırım fazla program yüklemekten dedim o yüzden bi sürü şeyi sildim ama gene de açılmıyor bu da ayrı bi sorun zaten :S

telefon nokia x6-00 s60 v5
yazılım sürümü 40.0.002

ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler!!

Tuba

Tuba

Üye
tema hafıza kartında mı yüklü?

• Beğen
Tepkiler: caykuralt

caykuralt

Üye
    Konu Sahibi
netqin içinde gene bi yer var ; file mgr diye orada anaylse storage kısmı var C veya E yi analiz ediyor yani oradaki programları/videoları/mesajları/dosyaları tarıyor...
orada apps kısmında programlar var C malum ana kısım 300 mb kadar birşey E 16 gb.
işte bu temaları E kısmına koymuş ya da koymuşum zamanında,bazen program yüklerken soruyor da nereye yüklenmesini istediğini...

orada da uninstall etmeye çalışıyorum gene kaldırılamadı diye uyarı geliyor...bir de kaldırmak için izin istediğinde "series60skinssupport" diye geçiyor adı;normalde mesela sadece tema ismi görünüyor örn: BMW gibi...

Tuba

Tuba

Üye
Öncelikle bilgisayarın klasör ayarlarından gizli dosya ve klasörleri göster seçeneğini işaretleyin...

telefonum N73 ben sd kartı bilgisaya takıp pc de gizli klasörleri gösteri işaretleyip E diskinden private/10207114/import klasörünün içeriğinin tamamını siliyorum ve tema menüsündeki temalar tamamiyle siliniyor yanlızca orjinal temalar kalıyor....

sd kartı bilgisayara bağlayamazsanız Usb kablosu ile deneyin...

Toplu depolama olarak seçin yine aynı işlemleri yapın...

• Beğen
mstf_l

mstf_l

Üye
uninstallking i dene

• Beğen

caykuralt

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle bilgisayarın klasör ayarlarından gizli dosya ve klasörleri göster seçeneğini işaretleyin...

telefonum N73 ben sd kartı bilgisaya takıp pc de gizli klasörleri gösteri işaretleyip E diskinden private/10207114/import klasörünün içeriğinin tamamını siliyorum ve tema menüsündeki temalar tamamiyle siliniyor yanlızca orjinal temalar kalıyor....

sd kartı bilgisayara bağlayamazsanız Usb kablosu ile deneyin...

Toplu depolama olarak seçin yine aynı işlemleri yapın...

ilginize çok teşekkürler fakat harici hafıza yok sadece dahili var;
uninstallking programını önermiş arkadaş onu yükledim halloldu çok teşekkürler arkadaşar!!

• Beğen
Tepkiler: Tuba
mstf_l

mstf_l

Üye
dahili hafıza yı depolamada baglasanda olur nur ablanın dedigi ama neyse uninstallking yapmıs hayırlı olsun

• Beğen
Tepkiler: Tuba
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt