Nokia X6 Hakkında her türlü konuda yardımcı olurum..

Sponsorlu Bağlantılar

maxicgds

Üye
willrock arkadaşım konu çok güzel olmuş ama benim bi problemim var benim x6nın versiyonu son sürüm ve müzik çalarda yeni güncelledim arkadaşımında 5800ı var ve onun 5800ı benim x6dan daha fazla ses çıkarıyo ayarlarımız aynı ama aynı müziği aynı anda açtığımızda benim telin sesi duyulmuyo resmen yardım edersen sevinirim

alican1221

Üye
kart ile hard format attıgında karttaki dosyaları siliyomu

alican1221

Üye
ben guncelleme yaptım telefonuma hard format atmak istiyorum hafıza kartında telefonun sistem dosyaları felan var hafıza kartına ve telefona nasıl format atıcam

güzelkraliçe

Üye
şuna bilmiyorum desenize .. bi de her konuda demişsiniz kaç gündür sürekli ggiriyorum bakıyorum ki yazılmış mı bişey diye :S çok saoln yardımllarnz için yni....

Anußis

Anußis

Üye
merhaba.. telefonumu çok seviyorum ve uzun zamandır kullanıyorum fakat telefonda sms karakterleri olmaması çok canımı sıkıyor eksikmiş gibi hissediyorum örneğin : ) yaptığımda ifade çıksın istiyorum fakat çıkmıyor bunun için yapılabilecek bir şey var mı? yardımcı olursanız çok sevinirim.

ayrıca telefonum yere düştüğü zaman hemen bataryası falan çıkıyor en hafif düşmesinde bile :S sizce bunu engellemek için ne yapmalıyım bantlıyım mı :D

yardım edecek kimse yok mu ?? her konuda yardım ederim demiştiniz..

sms karakterleri S60 Serisinde yok (N95-5800 Vs tüm S60larda bu geçerlidir.)

ayrıca telefonunuz arka kapağı çıkmaz ise o kapak kırılır ...

isterseniz bantlayın ve deneyin yere düşerken o şiddetle basınç etkisi yapınca sıkışır ve kırılır örnek ... mesela 5610 XM gibi ...

o yüzden 5800 ve x6da bunu daha basitleştirmişlerki düşmelerde kapak kırılmasın

güzelkraliçe

Üye
olmadığını biliyorum ama acaba o ifadelerin çıkması için bir program varmıdır?

--------------- Ekleme ---------------

ayrıca teşekkür ederim :) teşekkür etme butonu varsa bulamadım k bkmyn :S

mustymm

mustymm

Üye
merhabalar benimde 2 sorum olacak;
1.Wi-Fi ile ilgili bir sıkıntım var telefonumu güncellemeden önce sürekli olarak bulduğu bağlantıları ekrana
getiriyordu wlan taraması kapalı konumda,varsayılan bağlantı herzaman sor da idi sonra güncelleme yaptım wi-fi kullanarak nete girdim erişim noktasını kaydetti şuan bağlantıyı kesemiyorum wlan bağlantısını kes diyorum kesiyor fakat 1 kaç saniye sonra tekrarddan bağlanıyor varsayılan bağlantı ayarı bir kez sor konumunda bunlarla bir ilgisi varmıdır bilemiyorum ama yazma gereği duydum.bu durum son güncellemeyle gelen bir özellik midir yoksa bir sorun mu var,eğer bir özellikse şarj konusunda sıkıntı yaratırmı?
2.birde ovimaps ile ilgili bir sıkıntım var güncelleme yapmadan önce haritada uydu durumunu gösteren sarı çubuklar yanıp sönüyordu fakat ovi maps güncellemesini yaptıktan sora o işaret kayboldu şuan konumuda bulamama sıkıntısı var bunlarla iligli herhangi bir ayar varmı ne yapmam gerekiyor.teşekkürler şimdiden ilgilenen arkadaşlara.

vapodry1

Üye
Benim telefonda yazılımı görmüyor , şuan v12 kullanıyorum telefonda nokianın sitesinden product code ile baktım 21.0.004 sürümü çıkmış yüklenebilir olarak ama ne wlan aracılığıyla ne de nsu ile bu sürümü bulmuyor hep v12 güncel sürüm demek te yardım edebilicek biri?

güzelkraliçe

Üye
ayarlar -> baglantı -> hedefler -> internet -> burdan geldiğin ağa secenekler diyip siliyosun o zaman sen bağlanana kadar tekrar bağlanmaz :)

mustymm

mustymm

Üye
ayarlar -> baglantı -> hedefler -> internet -> burdan geldiğin ağa secenekler diyip siliyosun o zaman sen bağlanana kadar tekrar bağlanmaz :)
teşekkürler öncelikle fakat bunu yapıyorum ama bazen öyle oluyor ki bağlantıyı kes diyorum anında geri geliyor bu defa da hedeflerden silmek istediğiimde erişim noktası kullanımda silinemez diyor daha farklı bir çözümü varmı acaba ?

insan88

Üye
merhabalar yurt dışından nokia x6 aldım ama tek sim kartla çalışıyo sim lock nası yapabilirim bende izmirdeyim yardımcı olursanız çok sevinirim

güzelkraliçe

Üye
iyi de x6 zaten 2 sim kartla calışmıyor ki

cellil

Üye
mrb arkadaşlar bende çakma x6 var telefonun meüsünü tamamen değiştirmek istiyorum ban ayardımcı olurmusunuz rica etsem

ykarizma

Üye
Benimde bir sorum olucaktı aslında çok basit bişey ama kafama takıldı bu sensörle aramayı susturma alarmı erteleme filan nasıl oluyoyor sensörler açık.Döndürme ayarlarında aramaları susturma,alarm ertelemede,ekranı döndürme işaretli ekranı otomatik döndürüyo ama alarmı filan ertelemiyo sensörlede bir sorun var desem oyunlarda filan sorunsuz hatta süper tikleri kaldırıpta denedim yine olmuyo sorun nedir?Bu özelliği kullanan varsa bi yardımcı olabilirmi

AdiosKid

Üye
meraba arkadaşlar v30 X6 kullanıyorum. Hack için yardımcı olabilrimisiniz ? Şimdiden teşekkürler :)

nihat5877

Üye
telefonumu yeni güncelledim ve türkçe yok.nasıl çözebilirim

barinal

Üye
bana flash player lazım x6 için lütfen bulamadım nette

cehalet1919

Üye
nokia x6 için antivirüs programı indirebileceğim bir link verebilir misiniz acaba?

Üst Alt