Nokia X6 Hakkında her türlü konuda yardımcı olurum..

Sponsorlu Bağlantılar

yusfcuk

yusfcuk

Üye
bak bende mrk ettim şimdi açtım arka kapağı salladım bayağı batarya düşmüyor. bnm tel inde sağında biraz açıklık var ama dikkatli bakmayınca farkedilmiyor hatta içerde ışığı yansıtan birşey var onun sayesinde farkediliyor 2 saç teli kalınlığında felan ayrıca imei nomun son iki hanesi ( ******/**/*****7/3) 73 :D heralde sorunlu değil. şuana kadar şarj süresinden başka birde kilit tuşunun sallanmasından başka yamuğuna rastlamadım :D

--------------- Ekleme ---------------

Ürettikleri telefonları kalitekontrolden geçirmiyorlarmı nasıl iş anlamadım :D

Anußis

Anußis

Üye
bak bende mrk ettim şimdi açtım arka kapağı salladım bayağı batarya düşmüyor. bnm tel inde sağında biraz açıklık var ama dikkatli bakmayınca farkedilmiyor hatta içerde ışığı yansıtan birşey var onun sayesinde farkediliyor 2 saç teli kalınlığında felan ayrıca imei nomun son iki hanesi ( ******/**/*****7/3) 73 :D heralde sorunlu değil. şuana kadar şarj süresinden başka birde kilit tuşunun sallanmasından başka yamuğuna rastlamadım :D

Ürettikleri telefonları kalitekontrolden geçirmiyorlarmı nasıl iş anlamadım :D

Düşün artık ben ilk parti aldım tek sorunum arka kapaktı ... aldığımda ilk gece yerine tam oturmadı :D gittim telefoncuya yeni kapakla değiştirdi. ondan sonra baska bi sorunum olmadı

theCix

Üye
abi benim telefonun heryerinde genleşme var :D kafayı yedim ya hadi telefonun ücretini geçtim 1 ay bekletmeleri koyuyor bana bide diyorlarki h.sonlarını çıkar braa bekle allah bekle (: neyse artık başka çaremiz yok nasıl olsa garantimiz var allahtan.Kasayı değiştirirler artık batarya yerine baksınlar bide telefonu sallayınca içinde sanki ufak bi parça kırılmış gibi oynuyor sallanıyor yani (: görüyomusunuz arkadaşlar telefonu aldıktan beri sorun allah allah sorun (:

yusfcuk

yusfcuk

Üye
:D şaka gibi ya Nokia'dan dokunmatik telefon alınmaz :D

Anußis

Anußis

Üye
abi benim telefonun heryerinde genleşme var :D kafayı yedim ya hadi telefonun ücretini geçtim 1 ay bekletmeleri koyuyor bana bide diyorlarki h.sonlarını çıkar braa bekle allah bekle (: neyse artık başka çaremiz yok nasıl olsa garantimiz var allahtan.Kasayı değiştirirler artık batarya yerine baksınlar bide telefonu sallayınca içinde sanki ufak bi parça kırılmış gibi oynuyor sallanıyor yani (: görüyomusunuz arkadaşlar telefonu aldıktan beri sorun allah allah sorun (:

o parça şey usb kapağından geliyor orası boş bırakılmışki sürekli açıp kapanıldığında kırılmasın ucu o yüzden onda bir sorun yok :D

umursavass

umursavass

Üye
Kilit açma / kapama tuşunun sallanması ve şarjının kısa sürede bitmesi dışında

telefon 10 numara :)

cirkinnprens

cirkinnprens

Üye
kardes tesekkürler ise yaradi ;)

rizacan005

Üye
meraba byler benm telefon nokia x6 16 gb black geçenlerde muzik dinlemek için muzik actım kitleyerek telefonu cebime attim gezerken telefonunun müziği durdu bir baktım telefon res. atti sonra müzik calara girmeye calıstım girmedi tele format attim genede cozum olmadı yardımcı olun lutfen

recobey1

Üye
Slm arkadaşım ben nokia x6 yeni aldım fakat bluetooth ile telefona oyun attım fakat nasıl kurulacağını bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim Teşekkürler...

dj mummy

dj mummy

Üye
bende x6 nın inlizce versiyonu var herşey süper çalışıyo evkurdan aldım ilk çıktığında. Gayet yüksek çkıyo sesi ve aynı zaman da extra hoparlör verdiler onla ses 5 kat daha fazla ve baslı çıkıyor haritalara gelince google maps kullanın en iyisi bu çünkü.

devilcey

Üye
Nokıa x6 var sfr sım kılıdını acmam ıcın ne yapmam gerekıoo

ankebut34

ankebut34

Üye
:hmmm herkeze selamlar...arkadaşlar ufakta olsa Nokia x-6 hakkında bilgi arz edicem sizlere...yaklaşık 3 aydır x-6 kullanıyorum...şuanda çok memnunum...size telefonda sıkça karşılaşılan 2 sorundan bahsedeyim...telefonun hoparlör leri çok hassas...eğerki eko ayarını yapmadan bas lı bir şarkıyı açmaya çalışırsanız hoparlörün birisini yada ikisinide birden kaybedebilirsiniz...bu ayarı müzik çaları açıp her hangi bir müzik açtıktan sonra müziği durdurup seçenekler yapıyoruz ve ordan ekolayzer ı açıyoruz...bas güçlendirici ye gelipseçeneklerden düzenle ye geliyoruz...önünüze bas ayarını yapabileceğiniz bir menü geliyor burdanda sol taraftaki ilk 2 imlecide en sona getiriyoruz ( 53 ile 259 olanları) sonra geri diyoruz...servise verip haftalarca beklemektnse bas olmadan müzik dinleme daha avantalı sanırım :)
ikinci önemli sorun ise telefonun dokunmatiği...dokunmatik okadar hassas algıdaki daha parmağınızı yaklaştırmaya başlarken bile ekran hafiften titremeye başlıyor...ekranının üzerindeki ek yerlerden tek bir damla suyun girmesi dokunmatiğin yitirilmesine sebep oluyor...işin yoksa servise ver ve haftalarca bekle...
benim önerim x-6 ya normalin üstünde nazik olacaksınız....birde eklemek istediğim x-6 nın gece çekimiyle 5800 ın kisi aynı özellikte...kameranızın altındaki CARL ZEİSS yazısı bu tellerde ek özellik olarak eklenmiş...eğer x-6 ya 10 üzeirnden puan vermemi isterseniz ben 8 derim....başınızı ağrıttıysam affola....

maki63

Üye
slm arkadaşlar ya benim sorunum usb problemi var pc tanımıyor ne yapabilrim ?

phasca312

Üye
merhaba ben yeni x6 aldım da x6 da ücretsiz navigasyon warmı??

slava_vorovskoy

slava_vorovskoy

Üye
meraba ben de x6 aldim aldigim zaman cok hizli ydi simdi 3ay kecmis telefon cok yavas isliyor sebebini bulamuyorum yardim eden olursa cok sevinirim simdiden tesekkurler

zalayeta 38

Üye
selam benim nokıa x6 telefonum var operadan indirme işlemi yaparken DOSYA ÇEKİLİRKEN HATA OLUŞTU diye mesaj geliyor.hiçbirşey indiremiyorum ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim

vonali1

Üye
Seiam maki63
"slm arkadaşlar ya benim sorunum usb problemi var pc tanımıyor ne yapabilrim ?"
Önce pc ye nokia pcsuit kurman gerekir....

merhaba ben yeni x6 aldım da x6 da ücretsiz navigasyon warmı??

Ücretsiz navigasyon var. Yanlız en az 5 uyduyu net görmeli.
Kapalı alanlarda çalışmaz,ve bulutlu havalarda çok iyiçalışmayabilir.

sagopa981

Üye
İyi günler.. Nokia x6 Hakkında söyleyeceğim tek şey harika bir telefon olmasıdır.. Ama tek bir sorunum var oda 'Hafıza Sorunu' Telefonu dün aldım boş hafıza 284 Mb telefonda ne bu kadar yer kaplıyor anlamış değilim.. bu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olursanız sevinirim.. telefona sadece 10 tane şarkı attım başka birşey yüklemedim..

EDİT : Nokia x6 8 GB almıştım..

Anußis

Anußis

Üye
meraba ben de x6 aldim aldigim zaman cok hizli ydi simdi 3ay kecmis telefon cok yavas isliyor sebebini bulamuyorum yardim eden olursa cok sevinirim simdiden tesekkurler

hafızanı baya doldurmuş olabilirsin 10 gbden fazla yüklemede aşırı yavaşlıyor

Üst Alt