Nokia X6 Hakkında her türlü konuda yardımcı olurum..

Sponsorlu Bağlantılar

oructurkay

Üye
arkadaşım yardımcı olursan sevinirim ben bu forumda bulunan 5800 ve n97ye uyan temaları (x6) tele atıyom yüklerken bu uygulama telefonla uyumlu deil yinede yüklenilsinmi sorusuna evet yüklensin dersem telefona zarar vermiş olurmuyum bi sakıncası olurmu yüklememin

umitozkan44

Üye
kardeşim bana smart movie yükleme konusunda ve flash pleyer yükleme konusunda yardımcı olabilirmsn detaylı anlatırsan çok güzel olur

errant67

Üye
smart mı lazım bende var süresiz ama bişey soracam hackli mi telefonun

68ibrahim68

Üye
merhaba,annem umreden bana x6 almış,daha getirmedi bakma şansım olmadı,400 tl civarına almış,bende çin malı olmasından korkuyorum.birde açtırmak sorun olur mu ki acaba? ve sizce ordanda ovi özelliğini verirler mi?son sorumda şu :eğer hafıza kartı girişi varsa çin malı oluyomuş ,yoksa orjinal... sizce doğru mu?

--------------- Ekleme ---------------

yani comes with music sahibi olabilir mym Acaba?yardmcı olunursanız sevinrm.

Hiçişleri

Hiçişleri

Üye
merhaba,annem umreden bana x6 almış,daha getirmedi bakma şansım olmadı,400 tl civarına almış,bende çin malı olmasından korkuyorum.birde açtırmak sorun olur mu ki acaba? ve sizce ordanda ovi özelliğini verirler mi?son sorumda şu :eğer hafıza kartı girişi varsa çin malı oluyomuş ,yoksa orjinal... sizce doğru mu?

yani comes with music sahibi olabilir mym Acaba?yardmcı olunursanız sevinrm.

400 tl civarı ise normaldir, ben haziranda 590 tl ye almıştım 32 gb. Orjinaldir bence. X6 da hafıza kartı girişi yok. Bana ovi music vermişlerdi ama kullanmadım. açtırmak problem olmaz ama tr de garantisi yok malesef..

68ibrahim68

Üye
sizde mi arabistandan aldınız?yanında comes with music özelliğinide veriyolar mı?türkiyede kullanabilir myz?

ahmed027

Üye
arkadaşım benim x6 önceden flv uzantılı dosyaları çok rahat açıyordu ne olduysa daima flv uzantılı dosyayı şimdi açtığımda sistem hatası veriyor telefonu fabrika ayarlarına çevirdim yine olmadı yardımcı olursanız çok sevinirim

fetheden44

Üye
ben X6yı yeni aldım. interneti kullanırken sorun yaşıyorum. wifi varken şebekeden bağlanmaya çalışıyo. bağlantı ayarlarından bağlantı noktasını herzaman sor şeklinde değiştirdim ama sorun çözülmedi hala şebekeden bağlanmaya çalışıyor. wifi araması yaptırıyorum bağlanıyorum oradan çıkıp internete bağlanayım deyince wifi yerine şebekeye geçiyor iptal edip wifi sayfasına geldiğimde wifi yi görüyor fakat bağlı görünmüyor. yardımcı olursanız sevinirim. iyi günler:hmmm:ağlarım:

titanic2002

Üye
Sakın X6 almayın arkadaşlar. Telefonu 10 marta 700 tl'ye aldım. 3 günden sonra ekranın sağ üst köşesinden aşırı bir şekilde toz girmeyebaşladı. Aldığım yere götürdüm KVK bayisi olmasına rağmen garantiye yollamadı. Bana sadece şeffaf kılıf kullanmayı ve birde fön makinasıyla temizlememi istedi. Bende KVK sitesine girip bayii şikayet ettim ama bir cevap alamadım. Şimdi ne yapmam gerekir tavsiyesi olan yada bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlar var mı. Telefondaki tozları gördükçe sinir sistemim bozuluyor ve yere çalıp parçalamak istiyorum.

wxyz1

Üye
selamlar
ben x6 ya son versiyon programi nokia sitesinden indirdim. bende de wlan ile ilgili sorun olustu. cihaz wifiden bir turlu cikmiyor. hep bagli kaliyor. program ayarlarini yaptim ama duzelmiyor. sizde de benzer sorunlar var mi.
saygilar.

xosix

Üye
Selamlar. Bende de x6 var ama son 2 aydır garantideydi. Bugün aldım garantiden. Yalnız telefonu unutmuşum:D Bu ana ekranda E-posta işareti var onu nasıl kaldırıyorduk bilen varsa bi yazıversin ya :)

runoonur

runoonur

Üye
Merhaba arkadaşlar benim telefonda da x6 yani ekranda yeşil kırmızı renkler çıkıyor ekran kayıyor sonra ekran beyaz olup kendini resetliyor neden acaba ?

krall57

krall57

Üye
benim telefon arada bi donma yapıyor bu symbian dan olabilirmi başka bi işletim sistemi kurabilirmiyim veya nasıl kurabilirim birde dün gece uzun bi süre internette kaldım çıktıktan sonra wireless kapanmadı kapatıyorum tekrar otomatik açıyor ve en sonunda modemin fişini çektim bu seferde kendi otomatik olarak gsm operatörü üzerinden bağlanmaya başladı en sonunda telefonu hatsız kullanıma geçirdim ve hepsi kapandı sonra bağlantı ayarlarından ağ hedeflerinden ikisinide sildim şimdi düzeldi fakat bu sorun neden olmuştur hala merak etmekteyim telefonu yeni aldım 15 gün falan oldu o kadar para verip böyle yapması canımı sıktı bu sorularıma yardımcı olabilecek biri olursa çok sevinirim arkadaşlar

damie

Üye
Nokia x6 mı beyaz kasa yaptırmak mümkün mü? nerde ne kadara yapılıyor bilgisi olan ?

krall57

krall57

Üye
Arkadaşlar kimse birşey bilmiyomu yaaaaa

benim telefon arada bi donma yapıyor bu symbian dan olabilirmi başka bi işletim sistemi kurabilirmiyim veya nasıl kurabilirim birde dün gece uzun bi süre internette kaldım çıktıktan sonra wireless kapanmadı kapatıyorum tekrar otomatik açıyor ve en sonunda modemin fişini çektim bu seferde kendi otomatik olarak gsm operatörü üzerinden bağlanmaya başladı en sonunda telefonu hatsız kullanıma geçirdim ve hepsi kapandı sonra bağlantı ayarlarından ağ hedeflerinden ikisinide sildim şimdi düzeldi fakat bu sorun neden olmuştur hala merak etmekteyim telefonu yeni aldım 15 gün falan oldu o kadar para verip böyle yapması canımı sıktı bu sorularıma yardımcı olabilecek biri olursa çok sevinirim arkadaşlar

Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaş yokmu :(

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye

başka işletim sistemi kuramazsın diğer sorunun ilginç :allalla:

latifcakir

Üye
slm arkadaşlar benim tel uygulama yöneticisinden yüklü uygulamalara girmiyor 50 mb hafıza olmasına rağmen yeterli hafıza yok diyor yüklediğim uygulamaları kaldıramıyorum

slm arkadaşlar benim tel uygulama yöneticisinden yüklü uygulamalara girmiyor 50 mb hafıza olmasına rağmen yeterli hafıza yok diyor yüklediğim uygulamaları kaldıramıyorum

68ibrahim68

Üye
ben x6 ile evimden wire-less den internete bağlanıyorum,youtube de video açarken sıkıntı oluyo,sadece ses var görüntü yok,anlamıyorum neden oluyo ertesi gün görüntü gelıyo tekrar,ne yapabilirim?

omarkurt

Üye
hacı flaş player bulun x6 ya

ozzlemokyay

Üye
merhaba bana türkçe dil lazım nasıl yapıcam acaba yardım edebilirmisiniz?

Üst Alt