deserteagle0606
Üye
arkadaşlar kimse yokmu yardımcı olabilecek.. hatsız tercihten gps kullanamıyormuyuz wireless tan internete bağlı iken..
merhaba bende de nokıa x6 internetten video izleyemiyorum flash player indiriyorrum açılamıyor desteklemiyor diyor skyfire yükleyemedim yardıncı olursan sevinirim.şimdiden teşekür ederim.
Ben de bir ay önce x6 aldım ancak hiç memnun kalmadım, ses çok az duyuluyor, telefonun çalıp çalmadığı açık havada anlaşılmıyor bile, bir de sol hoparlörden müzik dinlerken cızırtı geliyor orjinal KVK garantili ama aldığım yere aynı gün götürdüğüm halde telefonu değiştirmediler, şu an tüketici hakları mahkemesinde kararı bekliyorum ama şu anda kullanırken içim ısınmadan kullanıyorum. Arkadaşlar bir de telefon kapalı konumdayken kurduğunuz saat alarmı çalışmıyor, ramazan ayında bu telefon yüzünden 2 kere sahuru kaçırdık. Açmaya çalıştığınızda ise nokia ekranı bir müddet durup tekrar kapanıyor, bir kaç denemeden sonra telefonu açabiliyorum. Bu problemler için tüketici haklarından da sonuç gelmezse ne yapmam lazım? Ben telefonu garantiye gönderirsem daha bir aylık telefonun postunu delecekler. Yardımcı olacak ve fikri olan varsa sevinirim.
Üst üstee yazmayın mesajları arkadaşlarımız yardımcı olurlar...[/QUOTE
iki hafta oldu yani nerdeyse bi de yazılmış orda yardımcı olunur diye halen daha birilerinin yardımcı olmasını bekliyorum yani b nasıl iş anlamadım.
X6 16 gb cihaz aldım.karşılaştığım problemlere yarddımcı olabilirmisiniz lütfen.
1.internete bağlandıktan 5 dk sonra bağlantı kesildi diyor.
2.fotoğraflar sisli gibi.özellikle gece çekilenler
3.ses az geliyor
update yaptım problem çözülmedi.başka ayarlarla ilgili çözümler istiyorum.lütfen yardımcı olun
atmadım hocam, ama kamera hiç 5 mp gibi değil bide sesi yüksek vermiyo halbuki müzik telefonu diye biliyorum sesi artırmak için ne yapabilirim biz zahmet
--------------- Ekleme ---------------
bir de navigasyonu nasıl yaparım.hiç bi şey bilmiyorum.ayrıntılı olarak anlatırsan hocam memnun olurum.internete filan ihtiyaç olmadan garmin diye bi program varmış bulamadım.sanada zahmet oldu şimdiden sağolasın
evet hocam aynen öyle o kumlu fotodan biraz daha sisli çıkıyo fotolar.bi çözümü yok mu bilirsin sen.ilgilendiğin için sağolasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?