Nokia X6-00 16gb black edition(Ekran Dalga Sorunu)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

houston321

Üye
    Konu Sahibi
Nokia X6-00 16gb black edition(Ekran Dalga Sorunu)
Selam arkadaşlar benim konu başlığında belirttiğim gibi x6 model telefonum var.Son zamanlarda ekranında tuhaf şeyler oluyor neden olduğunu anlamış değilim...

Kilit açıp kapayınca veya soğuk biyere bırakınca uzun süre bi masada falanda durunca kilidi açtığımda renkler birbirine girmiş şekilde çok derin bi şekilde bulanıklık var hiç birşey görünmüyor

Ekran dalga dalga oluyor hareketleniyor ufak ufak çizgineliyor enine paralel biçimde resminide çekip koyamıyorum ancada böyle anlatabildim arkadaşlar...Sorun sizce nedendir ve çözümü nedir veya hiç yoksa daha önce başına gelmiş olanlarda yazabilir...

Telefona Hard format attım düzelmedi
Hafıza kartı biçimlendirdim olmadı
Batarya söküp takıyorum düzelmiyor
Ekrana kesinlikle sıvı temasıda olmadı
Bazen çok soğukta kalınca ısıtıyorum cebimde veya buharla bazen düzeliyor ama işim bittiğinde kilidi kapattığımda tekrar oluyor...

en ufak bi bilgisi bile olan yazarsa çok sevinirim çok teşekkür ederim...

anılbaran

anılbaran

Üye
dostum en iyisi servise ver

houston321

Üye
    Konu Sahibi
Direk masraf çıksın istemiyorum ya bi sorunu vardır belki çözülebilir falan...Son güncelleştirmeden sonra başladı bu nedense..Acaba o yüzden mi Güncelleştirdikten hemen sonra değil ama 1 hafta veya 1 buçuk hafta sonra başladı :S

By_Casparov

By_Casparov

Üye
masraf olmaz dostum garantiye giriyo.. alalı 3 hafta olunca bnmde başıma gelmişti ama şimdi flash yiyince canavar gibi :D (15 aydır kullanıyorum)

anılbaran

anılbaran

Üye
garanti vamı

latifcakir

Üye
x6 bende de var 8 aydır kullanıyorum ve 3 ay önce de ekranı kırıldı değiştirdim bahsettiğin olay benim telefonda da var ve ekran değiştiği halde devam ediyor fakat çok sık olmuyor

houston321

Üye
    Konu Sahibi
satranç kardeş öyle birşeyki...2. el aldım ben teli..Aldığım gün ile telin faturasının kesildiği tarih arasında 2 gün vardı 2günlük telefonu almıştım yani kutusu faturası garantisi vardı hatta 2 garanti belgesi vardı hala var..aldığım yer kvk garantili dedi internetten sorgulattım garanti dahili dedi bende satın aldım..kvk yetkili servise götürdüm adam bu cihaz garantili değil dedi..Bu sorunum var benim...Birde flash yedi derken nasıl yani ? pek anlamam özür dilerimde..

@anılbaran kardeş burda verdim cevabı sanırım..Çok çok teşekkür ederim cevap yazdığınız için

----------Eklendi @ 03:47:46 ---------- Yazıldı @ 03:45:49 ----------

@latifcakir kardeş bende sık sık oluyor ya bi çözüm bulmam gerek ona bulursamda sanada ileticem çünkü gerçekten çok uyuz bir problem ya mesaj geliyor o mesajı okuyabilmem için yapmadığım şey kalmıyo batarya sök ısıt tak tekrar aç şarz az ise onu bile yapamıyorum söktüp bataryatı tekrar taktığında açılmayabiliyor yetersiz enerjiden..bazen 20-30 kere kilit aç kapa yapıorum kendine geliyor kilit tuşu fırlıcak en sonunda :D

HakaN-06

HakaN-06

Üye
aynı sorun bendede var. Telefon kilitliyken bi tuşa basınca ekran cizgi cizgi oluyor 2 sn sonra düzeliyor. Yazılımı yeniledim sorun düzelmedi. Ekranın degismesi gerekiyo anlıcan.. Neyseki 1 sene daha garantim var bi ara vercem servise

houston321

Üye
    Konu Sahibi
Acaba niye oldu ki öyle birşey? Cepde 5kuruş bile olsa ufacık bi metal parçası metal olmasınada gerek yok ufak bişe olsun aynı cebe koymuyorum kesinlikle sıvıyla temas etmedi niye böyle olduki şimdi ya :(

By_Casparov

By_Casparov

Üye
teli hackledim ve cfw kurdum yani dostum...
bizim telde donanımsal olarak biraz sorun olduğu kesin..
şimdi sayayım:
1)ilk gün aldığımda üst hoparlör patlak çıktı değiştirildi
2)kasanın üst kısmı tam oturtulmamış.. 3 tane arka kapak değişimi yapıldı ama yina oynuyo
3)xm olmasına rağmen xm tuşu yanmıyo?
4)sizinde dediğiniz gibi,ekranda bazı kişilerde sorun oluşabiliyo(sıvı teması yada toz olmamasına rağmen)

omerynd

omerynd

Üye
aynı sorun bende de olmuştu geçen yıl servise gönderdim ücretsiz değiştirdiler. Gönül rahatlığıyla servise verebilirsiniz bence

houston321

Üye
    Konu Sahibi
2 tane garanti belgesi var telefonun fakat garantiye götürüyoruz garantili değil diyolar.internetten sorgulatıyorum garanti dahili diyor. :S

HakaN-06

HakaN-06

Üye
teli hackledim ve cfw kurdum yani dostum...bizim telde donanımsal olarak biraz sorun olduğu kesin..şimdi sayayım:1)ilk gün aldığımda üst hoparlör patlak çıktı değiştirildi2)kasanın üst kısmı tam oturtulmamış.. 3 tane arka kapak değişimi yapıldı ama yina oynuyo3)xm olmasına rağmen xm tuşu yanmıyo?4)sizinde dediğiniz gibi,ekranda bazı kişilerde sorun oluşabiliyo(sıvı teması yada toz olmamasına rağmen)
Benim kapagında üst kısmında minik bi açık var ama bi zararı yok görsel ve kullanımsal olarak. Xm tuş ışıgının yanmaması daha hoş duruyo bence ve çok azda olsa şarja etkisi var. Ama telefon pek tutmadıgı için çok nadir görüyorum etrafta, farklı olmakta güzel bi duygu. Nere baksam n8, iphone, blackberry.. Şekil desen aşıgım telefonun tipine. Otobüste kulaklıgı takıp o muhtesem bassı duymak yetiyor rahatlamama :) işin özü olumlu taraflarına bakmak. Arada sorunda cıkarıyo ama en az 1 yıl daha x6 devam

By_Casparov

By_Casparov

Üye
Benim kapagında üst kısmında minik bi açık var ama bi zararı yok görsel ve kullanımsal olarak. Xm tuş ışıgının yanmaması daha hoş duruyo bence ve çok azda olsa şarja etkisi var. Ama telefon pek tutmadıgı için çok nadir görüyorum etrafta, farklı olmakta güzel bi duygu. Nere baksam n8, iphone, blackberry.. Şekil desen aşıgım telefonun tipine. Otobüste kulaklıgı takıp o muhtesem bassı duymak yetiyor rahatlamama :) işin özü olumlu taraflarına bakmak. Arada sorunda cıkarıyo ama en az 1 yıl daha x6 devam

bass konusunda ve telin tipinde sana kesinlikle katılıyorum hakan...

houston321

Üye
    Konu Sahibi

teli açtın mı hiç?

Hayır hiç açmadım bişe yapmamıştım garantiyi iptal edilecek hiç bir husus gerçekleşmedi adam zaten bunun garantisi yokki dedi yani baştan beri yokmuş

OzzBozz97

Üye

Aynen senin gibi düşünüyorum kardeşim, neredeyse telefona aşığım bile diyebilirim özellikle de Bass'ın muhteşemliğine :D Benim telefonum hacksiz orijinal fw, şimdiye kadar (1 yıl oldu yaklaşık telefon elime geçeli) hiç sorun yaşamadım. Yakında Omega 4.6'yı kurmayı düşünüyorum :D

houston321

Üye
    Konu Sahibi
Ekranı düzelteyim bende kurucam Omega 4.6 yı ama korkuyorum yapamazsamda telefon giderse falan diye.

OzzBozz97

Üye
Ben de korkuyordum telefoncu bi abimden yardım istedim getir yaparız dedi haftasonu kuracağım büyük ihtimalle :D

kgt007

Üye
müzik çalınça erken ısınıyo düzeliyor.ama kesin çözüm değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...