houston321
Üye
Nokia X6-00 16gb black edition(Ekran Dalga Sorunu)
Selam arkadaşlar benim konu başlığında belirttiğim gibi x6 model telefonum var.Son zamanlarda ekranında tuhaf şeyler oluyor neden olduğunu anlamış değilim...
Kilit açıp kapayınca veya soğuk biyere bırakınca uzun süre bi masada falanda durunca kilidi açtığımda renkler birbirine girmiş şekilde çok derin bi şekilde bulanıklık var hiç birşey görünmüyor
Ekran dalga dalga oluyor hareketleniyor ufak ufak çizgineliyor enine paralel biçimde resminide çekip koyamıyorum ancada böyle anlatabildim arkadaşlar...Sorun sizce nedendir ve çözümü nedir veya hiç yoksa daha önce başına gelmiş olanlarda yazabilir...
Telefona Hard format attım düzelmedi
Hafıza kartı biçimlendirdim olmadı
Batarya söküp takıyorum düzelmiyor
Ekrana kesinlikle sıvı temasıda olmadı
Bazen çok soğukta kalınca ısıtıyorum cebimde veya buharla bazen düzeliyor ama işim bittiğinde kilidi kapattığımda tekrar oluyor...
en ufak bi bilgisi bile olan yazarsa çok sevinirim çok teşekkür ederim...
Kilit açıp kapayınca veya soğuk biyere bırakınca uzun süre bi masada falanda durunca kilidi açtığımda renkler birbirine girmiş şekilde çok derin bi şekilde bulanıklık var hiç birşey görünmüyor
Ekran dalga dalga oluyor hareketleniyor ufak ufak çizgineliyor enine paralel biçimde resminide çekip koyamıyorum ancada böyle anlatabildim arkadaşlar...Sorun sizce nedendir ve çözümü nedir veya hiç yoksa daha önce başına gelmiş olanlarda yazabilir...
Telefona Hard format attım düzelmedi
Hafıza kartı biçimlendirdim olmadı
Batarya söküp takıyorum düzelmiyor
Ekrana kesinlikle sıvı temasıda olmadı
Bazen çok soğukta kalınca ısıtıyorum cebimde veya buharla bazen düzeliyor ama işim bittiğinde kilidi kapattığımda tekrar oluyor...
en ufak bi bilgisi bile olan yazarsa çok sevinirim çok teşekkür ederim...

işin özü olumlu taraflarına bakmak. Arada sorunda cıkarıyo ama en az 1 yıl daha x6 devam