Nokia x3 kullananlar buraya paylaşalım x3ü tanıtalım soralım öğrenelim.

Sponsorlu Bağlantılar

samet0311

samet0311

Üye
nokia x3ün en iyi ekolayzer ayarını bilen varmı ??

Silinen Üye 777448

Kapalı Hesap
arkadaşlar fazla tartışmayın nokıa x3 ün kamerası ile x2 nin kamerasını karşılaştırın bide x3de flaş yok ve x2 nin kamerası 5.0mp ama x3 ün kamerası 3.2mp ses olarak bi dinleyin gerçetende hem kalite hemde güç bakımından x2 daha önde bnm bi arkadaşım vardı 3 ay önce x3 aldı ve telefon kasmaya başladı nedenini bilmiyoruz ama telefoncu yazılımsal olduğunun açıkladı x3 ü alırken bi düşünün derim

Baronx3

Üye
x3'de Flaş yok ama Led Aydınlatma var!

xxxfatihxxx2011

Üye
çok net ve tiz ses asla vermiyo

tuncer24138

tuncer24138

Üye
bende x3 kullanıyorum.bana sorarsanız iyi telefon ama sanki işlem hafızası braz düşük.en güzel tarafı da dinlediğin müzikten zevk alıyorsun.ses kalitesi çok iyi özellikle kulaklıkla.müzik severlere kesin tavsiyem.sesi de yüksek

crazywolf88

Üye
işyerimde 2 tane arkadaşımda x3 war.x3'ün sesi x2 kadar çıkmıyor.x2'de önde 1 arkada 4 ses çıkışı var..müzik seti gibi.x3 hakkında yorum yapmadan önce x2'yi tanımanızı isterdim.x2'nin kamerasıda 5 mgpxl yani x3'ten kat kat üstün.radioyu dışarı veriyo diyen arkadaşım x2 de veriyor.kesinlikle x2 almanızı tavsiye ederim.

smatch

Üye
ben acıkcası pek memnun değilim telefondan...

erdal-58

Üye
hey Arkadaşlar sizi bilmem ama bunun burası Nokıa Vallahi bende hem X3-00 hemde 6500 var ikisindende memnunun ikiside harika bir telefon 1 yıla kadar samsung kullandım 1 yılda kaç defa tamirat gördü yok kıza bozulmalar yok şerit bozulması vbs. gibi şeyler dedim ya en iyisi NOKIA

VedaT™59

VedaT™59

Üye
Bende x3-00 kullanıcısıyım aldığım ilk hafta telefona virüs girdi servise götürdüm 2 hafta sonra verdiler 4-5 aydan beri kullanıyorum hiç bir sorun yok bi kerette 50-60 şarkı dinliom aralıksız şarzı yerinden gıdım oynamıyor... görünüşüde güzel x2den eminim %100 daha güzel bir görünüşü war... :D bütün herşeyi desteklediği için en güzel telefonlardan biri ve çift hoperlörü olması herşeyden güzel :)

bluesman.

Üye
alalı çok olmadı 1 ,2 ay oldu ama hem sesinden memnunum hemde telefonun hızından

dj_fethi

dj_fethi

Üye
süper al

ufur87

Üye
arkadaşlar bnde x3-00 kullanıcısıyım çok memnunum telefonumda

kace5

kace5

Üye
arkadaşlar yarın x3 alıcam ama arkadaşlardan duyduklarım kafamı karıştırdı.. x3 kullananlar telefonun eksilerini ve artılarını yazabilirmi.. sizce pişman olurmuyum.. ses kalitesi nasıl. metal tuşlarla mesaj kolay yazılıyormu?

--------------- Ekleme ---------------

??????

sessiz_fırtına

Üye
Arkadaşlar ben x3-02 ALDIM SÜPER TEL HER YÖNÜ İLE 32 GB KALDIRIYOR WİLAN VAR JAVADA NE ARARSAN HEPSİ MEVCUT ALIN GÖRÜN 5 MP KAMERA 50 MB HAFIZA DİREK HAFIZA KARTINA ATIYOR ALINANLARI FACE GOOGLE TWITIR AKLINIZA GELEN HERŞEY VAR YOUTUBEDEN KLİP İZLİYOSUN İNDİRİYOSUN ÖZELLİK ÇOK ANLATMAKLA BİTMEZ ALIN GÖRÜN...

13131313

13131313

Üye
ben de x3- 00 kulanıyorum çok güzel telefon en al bence

:aha:----by s3zoo----

UmutMK

UmutMK

Üye
Bende X3 kullanıyorum fiyatına göre oldukça iyi telefondur arkadaşlar..

Hem sesi hem görüntü kalitesi gayet güzel örnek olarak x3 ile çektiğim resim bkz:

Halit O.

Halit O.

Emekli Yönetici
nasıl ayarladın onu biliyo musun arkadaşım eğer biliyosan rica etsem [email protected] adresine e mail atar mısın

nasıl yaptın onu biliyo musun arkadaşım eğer biliyosan rica etsem [email protected] adresine gönderir misin

x3-00ın sesi nasıl açılıyo bilen bi arkadaş yardımcı olabilir mi acacaba :hmmm

visviva77

Üye
abiler x3 e uygun temalara nereden erişebiliriz??

Halit O.

Halit O.

Emekli Yönetici

ayrıca burda daha birçok tema mevcut burdada var ama üyelik istiyo kısa bi zaman alıyo üye olmak :aman2:

Üst Alt